Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

10 minutes ago, Mil@n said:

Edit: A tek četvrti...

Čatvrti je bio takav da je drugar s akojim sa gledao film odspavao oko 10 minuta u sred filma... Remekdelo, takoreći... fantom

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

4 hours ago, uini said:

eXistenZ je bas potcenjen film, ne znam zbog cega, inace izasao kad i matrix, 1999.

Odlican je, pravi Kronenberg, izaziva nagon za povracanjem u svakoj sceni.

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

mislim 3

drugi i treći su kudikamo lošiji, prvi sam gledao sigurno dva puta, tako da onaj utisak o hajpu nije površan

fantom

Matrix je loše ostario.

Prvi? Zašto to misliš?

To je baš subjektivno. Meni se ni na prvo gledanje nije preterano dojmio, verovatno pošto sam već bio tamo.

SF filmovi koji su dosta kratko u procesu starenja, ali za sada im starenje dobro ide.

her.jpgexm.jpg

Nisam gledao prvi ali Ex Machina zakiva. Bukvalno su predvideli kako ce LLM da bude novi AI. Pretpostavljam da je Her na temu AI girlfriends, sto se isto sve vise siri medju narodom.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Nisam gledao prvi ali Ex Machina zakiva. Bukvalno su predvideli kako ce LLM da bude novi AI. Pretpostavljam da je Her na temu AI girlfriends, sto se isto sve vise siri medju narodom.

Jeste, to je tema, ali film je iz vremena dok je to još bilo u domenu budućnosti.

Meni je taj film super, Joaquin Phoenix naravno odličan.

1 hour ago, Filozof manijak said:

Prvi? Zašto to misliš?

1 hour ago, Milošica said:

To je baš subjektivno. Meni se ni na prvo gledanje nije preterano dojmio, verovatno pošto sam već bio tamo.

Može biti baš ovo što dječarac među nama kaže - subjektivno. Meni su naknadna gledanja Matriksa (prvi) izazvala osećaj dosade. Javiću kad nekad opet budem gledao.

Za mene je glavna premisa Matrix keca - da li stvarno imamo imamo slobodnu volju i mogućnost izbora, ili je to samo iluzija kojom nam sistem maže oči.

Edited by Filozof manijak

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Za mene je glavna premisa Matrix keca - da li stvarno imamo imamo slobodnu volju i mogućnost izbora, ili je to samo iluzija kojom nam sistem maže oči.

Slobodna volja i mogucnost izbora su sa retkim izuzecima uglavnom usko vezani sa dubinom dzepa. Nema Matrix puno veze sa tim, to je oduvek bilo tako.

37 minutes ago, Filozof manijak said:

To je opevano i u jednoj pesmi Beogradskog Sindikata.

ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix

ako je neko ikad gledao sci-fi koji je gori od matrixa nek se javi da apdejtujem

Nisam gledao, ali kazu ovaj novi War of the Worlds sa Ledenom kockom..

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix

ako je neko ikad gledao sci-fi koji je gori od matrixa nek se javi da apdejtujem

Uspori, ne postizavam sve da pogledam