Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

6 hours ago, Shan Jan said:

Odlican je, pravi Kronenberg, izaziva nagon za povracanjem u svakoj sceni.

sta znam, meni je to bio bas onako pop-kronenberg, prikladan za vreme u kojem je izasao, bio sam ubedjen da ce ispasti popularniji

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

5 hours ago, Shan Jan said:

Nisam gledao prvi ali Ex Machina zakiva. Bukvalno su predvideli kako ce LLM da bude novi AI. Pretpostavljam da je Her na temu AI girlfriends, sto se isto sve vise siri medju narodom.

sry sto sam zapeo da te citiram ali zanimljive su mi teme.

ex machina je u sustini film noir ili kako se to tacno definise. bas malo toga tu ima veze sa sci fi i nekako je usput, mizanscen

ali mini serija devs od istog rezisera je punokrvni sci fi. da spojimo nekako ex machinu i deus devs

ako već pričamo o alexu garlandu hoćemo ponovo da se bijemo oko toga koliki nemač pojma čovek mora biti da ne voli annihilation? fantom

edit: annihilation>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix

Edited by Pokojni Ruxin

nisam gledao annihilation : i

4 minutes ago, uini said:

ex machina>annihilation>civil war>warfare>men>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix>war of the worlds preko zooma

Edited by Pokojni Ruxin

5 hours ago, Pokojni Ruxin said:

ex machina>annihilation>civil war>warfare>men>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix>war of the worlds preko zooma

A gde je Her?

5 hours ago, Pokojni Ruxin said:

ex machina>annihilation>civil war>warfare>men>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix>war of the worlds preko zooma>Gayniggers from outer space

5 hours ago, uini said:

Ne moras, bezveze je.

7 minutes ago, Starman said:

A gde je Her

spike jonze snima filmove za nerdove, bolje nek se izjasni kipo on evo ima dosadan ukus fantom

Što volim kad me pljusne nešto ovako lepo kao sada To Die For.

Film je bonbonica, jasna satirična crnokomedijska parodija na narcisoidne ljude opsednute pažnjom, izloženošću u popularnošću iako se provlači tu još motiva.

Kidman izgleda kao milion dolara ali i glumi kao dva (iznenađen sam da nije bila kandidovana za oskara ali dobila zlatni globus), prateći cast podjednako dobar, Joakim Finiks je presmešan kao zaljubljeni tinejdžer, a Kejsi Aflek može samo da bude u kadru i meni je već dosta, koliko ga gotivim. Nekoliko izuzetno smešnih momenata, ne pamtim kada sam se glasno smejao dok sam gledao nešto.

Zanatski, sve pod konac, kamera, muzika, fotografija, sve 5.

Dobre sam volje, pružio bih se čak na nekih 8.3/10.

6 hours ago, Pokojni Ruxin said:
  7 hours ago, Starman said:

A gde je Her

spike jonze snima filmove za nerdove, bolje nek se izjasni kipo on evo ima dosadan ukus fantom

Meni je je to lose leglo, iako film ko film je dobar. Sama ideja o romansi, osjecajima koje dijelis sa masinom mi je iz danasnje cak chatgpt perspektive odbojna, ako ne pricamo o nekom sajberpank uratku ili sl. a kamoli prije 12 god. Njegov lik, njegovi problemi su mi instant bili los primjer odlicnog Robin Vilijamsa u One hour photo, koji je koristio fotografiju da pronadje to sto trazi, iako Hoakin pokidao karakter.

bio sinoc na hrtu fiume o morte, verujem da ce se retko prikazivati, pa vrnite dok moze

IMDb
No image preview

Trust (1990) 7.4 | Comedy, Crime, Drama

1h 47m | R

Hartley nikada nije stekao slavu kao što je to bio slučaj sa Jarmuschom ali to ima i svoje dobre stvari. Ovo je možda najbolji Halov film o večnoj mu inspiraciji, američkom predgrađu.

8 minutes ago, pariah said:
IMDb
No image preview

Trust (1990) 7.4 | Comedy, Crime, Drama

1h 47m | R

Hartley nikada nije stekao slavu kao što je to bio slučaj sa Jarmuschom ali to ima i svoje dobre stvari. Ovo je možda najbolji Halov film o večnoj mu inspiraciji, američkom predgrađu.

Prvi put cujem za ovaj ilm, ajd bas ce da se overi )

jel bolje od matrixa?

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

jel bolje od matrixa?

Pariah je covek od ukusa, sigurno je bolji od Matrixa.