November 1, 2025Nov 1 On 28. 10. 2025. at 10:40, autsajder said:Ketrin fino zašiljila trilericu na temu Mirno spavaj svete, neće valjda.Počne fantastično, malo se sroza na sredini i onda fijasko na kraju.
November 1, 2025Nov 1 gledao ovu kucu, punu barutaisporučuje neuroznost, ali najpre nama maalim ljudima izkompjuterakoji pritiskaju maale dugmiće i stišću maale miševe.Spoilermalo mi je čudno da mlađarija po aljaskim bespućima ne prolazineku ozbiljniju psihološku trijažu, većma se onoliko zaroza zbog trokutića na ekranu, ali dobro - to je bioskop.
November 1, 2025Nov 1 10 minutes ago, *edited by mod said:Počne fantastično, malo se sroza na sredini i onda fijasko na kraju.dobar film. možda nije ono što bi želeli da bude, ali je sasvim efektan u priči koju zapravo priča Edited November 1, 2025Nov 1 by Pokojni Ruxin
November 1, 2025Nov 1 Kraj je bomba .Nego neko je ostavio komentar da je film antiwoke ,što mi je bilo iznenadjenje jer ne videh da tu ima neke ideologijeOn 30. 10. 2025. at 8:26, Svemir Zeka said:Nisam, bilo me frka 🙄 to i onaj još jedan....Melanholija valjdahttps://www.imdb.com/title/tt0115751/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_68Ovaj da gledaš Emily Watson fenomenalna ,nije klasičan Fon Trir,ovaj ima ljudskosti u sebi
November 2, 2025Nov 2 Kino gde se obilato navija tristanov akord i sa i bez izolde, ne_mož da bude lošo.Aj što navija Вагнера, nego zapravo euforično prepričava operu slikom, napetošću pogrešnog spoja. Edited November 2, 2025Nov 2 by makaronee Karlos Klajber maše iz orkestarske jame
November 2, 2025Nov 2 2 hours ago, Fakundo Sava said:Kraj je bomba .Nego neko je ostavio komentar da je film antiwoke ,što mi je bilo iznenadjenje jer ne videh da tu ima neke ideologijeto znači da niko nije trans i žene nisu nikog prebile valjda Edited November 2, 2025Nov 2 by Pokojni Ruxin
November 2, 2025Nov 2 5 hours ago, Fakundo Sava said:Kraj je bomba .Možda i nije Ili kao što kažu par puta u filmuIma tih bombi koje često i ne eksplodiraju na kraju iako odrade sve do tog trenutka.
November 2, 2025Nov 2 8 hours ago, *edited by mod said:Počne fantastično, malo se sroza na sredini i onda fijasko na kraju.Bigelou kao matore komsije koje sretnes ispred ulaza kojim se javis i zajebes se pitajuvsi ih kako su... A onda sledi zbrda zdola prica, gde ti je od pocetka sve jasno, ali mora da ide bar triput na ripit, da bi ti doobro objasnili koliko je nesto tesko...Ne gubite dva sata vremena na bapske price.
November 2, 2025Nov 2 A šta je jasno? Šta su bapske priče u ovom filmu?Meni je čvrsto držao pažnju, to je valjda žanrovska esencija trilera.
November 2, 2025Nov 2 dobro, mogu da razumem zašto je frustrirajuće iskustvo za prosečnog gledaoca. ali je za nas natprosečne super
November 2, 2025Nov 2 21 hours ago, Њујоркер said:... sam pogledao cak 68 horor fimova iz tridesetih. Nelose. Samo jedno pitanje. Da li sada sve oko sebe vidiš u crno-belom?
November 2, 2025Nov 2 Verovatno prvi film u poslednjih 10, 15 godina koji sma pogledao tri puta - The Martian.Sa 4K diska izgleda bukvalno spektakularno i slika i zvuk, fotografija razvaljuje (sve scene marsa snimane u nekoj pustinji u Jordanu).Film ima super flow, scenografija je savršena, malo praznog hoda, sama premisa čoveka samog na marsu je dovoljno intrigantna ali srećom izvedba je na nivou. Fizičari i ostali naučni eksperti će siguran sam imati dosta primedbi ali koga briga...
November 2, 2025Nov 2 57 minutes ago, Mil@n said:(sve scene marsa snimane u nekoj pustinji u Jordanu).<zavera on>Tamo snimaju i ovo što kaostiže sa rovera...:fantom:<zavera off>U stvari prava teorija je da snimaju u nekoj pustinji na jugozapadu USA...