November 2, 2025Nov 2 Just now, radisa said:<zavera on>Tamo snimaju i ovo što kaostiže sa rovera...:fantom:<zavera off>U stvari prava teorija je da snimaju u nekoj pustinji na jugozapadu USA... Izloži to na odgovarajućem topiku
November 4, 2025Nov 4 Pogledacu film, nisam gledala.Meni je Rozamund Pajk u kategoriji filmske dive oku mile. Ima neka romanticna izdanja, i zanimljive frizure
November 4, 2025Nov 4 8 minutes ago, Sandradjer said:Pogledacu film, nisam gledala.Meni je Rozamund Pajk u kategoriji filmske dive oku mile. Ima neka romanticna izdanja, i zanimljive frizureNegde sam procitao da film ide brzinom povorke na sahrani, sto mozda i jeste istina kad bi banalno kritikovali film. Ja volim svaki razvuceni kadar i sekund ovog filma. Rozamund, verovatno njena najjaca karakterna uloga, na neke scene tesko da mozes da ostanes ravnodusan.
November 7, 2025Nov 7 springsteen: deliver me from nowhere - iako sam springstinov fan i mogu da gledam i citam gotovo bilo sta u vezi sa njim, ovaj film mi je bio prilicno blijed: prazan, nemotivisan niz potucanja od kreveta do kucne miksete, prikaz brusove depresije kao da je nesaznatljiva i gledana spolja i na kraju nepotrebno didakticna zavrsnica.jerremy alllen white doduse ocekivano dobar, odessa young bombonica. Edited November 7, 2025Nov 7 by morgana
November 7, 2025Nov 7 ponovio sam se novim fensi tv-om, pa sam ponovio boljeg blade runnera. još bolji nego prvi put, zašto sylvia hoeks nije svecka super zvezdaSpoilerprizivam meazzu na forum
November 7, 2025Nov 7 Ide sad na TV-u There's something about Mary, nisam gledao ne pamtim, kakva je savrsena dileja Matt Dillon
November 8, 2025Nov 8 2 hours ago, Lancia said:Ide sad na TV-u There's something about Mary, nisam gledao ne pamtim, kakva je savrsena dileja Matt Dillon Ja taj film smatram jedni malim remek delom.Sad pocnem da se keslam kad se setim nekih scena.
November 8, 2025Nov 8 9 hours ago, Lancia said:Ide sad na TV-u There's something about Mary, nisam gledao ne pamtim, kakva je savrsena dileja Matt Dillon Koji kanal ako se sećaš?
November 8, 2025Nov 8 4 minutes ago, ducca said:Koji kanal ako se sećaš? Movistar Comedy, spanski kanali.
November 8, 2025Nov 8 @duccahttps://www.lookmovie2.to/movies/play/1689886095-theres-something-about-mary-1998(sacekaj da odbroji 10 sec i samo klikni gore desno na krstic da se skine reklama) Edited November 8, 2025Nov 8 by Lancia
November 8, 2025Nov 8 Jbg ništa mi nije milije kad naletim na TV-u na tako neki biser koji nisam gledao dvocifren broj godina
November 8, 2025Nov 8 Scarface (1932)Rezija Hauard Hoks i produkcija Hauard Hjuz.Remek delo u svakom pogledu. Rezija, gluma, kako je snimljen pre skoro 100 godina. Meni je bolji od De Palminog. Glavni glumac u ulozi poludelog gangstera, Pol Muni je fantastican.Jednu od uloga igra otac Entoni Perkinsa.Ima na prime ako nekog bude interesovalo. Edited November 8, 2025Nov 8 by Moonwalker