Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

da li jebolje od konana, to je pitanje. konan je prica o neuzvracenoj ljubavi od roditelja, vestica, svih osim crvene sonje ili kako se zvala zena

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Crvena Sonja, 2 kilometra od tebe

29 minutes ago, uini said:

da li jebolje od konana, to je pitanje. konan je prica o neuzvracenoj ljubavi od roditelja, vestica, svih osim crvene sonje ili kako se zvala zena

Nikad nisam voleo Konana, mozda je on voleo mene, jbg jos jedna neuzvracena ljubav cry

miliusov konan zhezhe.

Gde su ona srecna vremena kada bi @ToniAdams samo usao i rekao: T2?

Prohujala s vihorom..

prestanite da trolujete temu

ontopic:

t2>konan>crvena sonja>trust>ex machina>annihilation>civil war>warfare>men>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix>war of the worlds preko zooma

Konan>> ostali nek se poređaju kako god oće

15 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

prestanite da trolujete temu

ontopic:

t2>konan>crvena sonja>trust>ex machina>annihilation>civil war>warfare>men>ghost in the shell>the thirteen floor>existenz>dark city>matrix>war of the worlds preko zooma

Osim Terminatora, uvek cu radje da pogledam Mumiju nego bilo koji nastavak sa liste.

icegif-460.gif

podržavam, konačno neko na ppp da ima zanimljiv ukus

loš, ali zanimljiv

Dijete u vama urla

IMDb
No image preview

The Last Starfighter (1984) 6.7 | Action, Adventure, Sc...

1h 40m | PG
IMDb
No image preview

Flight of the Navigator (1986) 6.9 | Adventure, Comedy,...

1h 30m | PG
On 3. 10. 2025. at 7:44, kipo said:

Meni je je to lose leglo, iako film ko film je dobar. Sama ideja o romansi, osjecajima koje dijelis sa masinom mi je iz danasnje cak chatgpt perspektive odbojna, ako ne pricamo o nekom sajberpank uratku ili sl. a kamoli prije 12 god. Njegov lik, njegovi problemi su mi instant bili los primjer odlicnog Robin Vilijamsa u One hour photo, koji je koristio fotografiju da pronadje to sto trazi, iako Hoakin pokidao karakter.

Meni Her nije bio film o romansi i osećanjima već o usamljenosti. Mislim da tu postoji i mala generacijska razlika.

Just now, Amos said:

Meni Her nije bio film o romansi i osećanjima već o usamljenosti. Mislim da tu postoji i mala generacijska razlika.

Pa da, i ovaj je (One Hour Photo). Preporuka ako nisi gledao.

Slažem se, možda se baš tu može i uočiti ta generacijska razlika. Nekada je to bio shyness i pokušaj da se kako tako uspostavi konekcija, a danas se u najslobodnijem od svih svetova traži prečica.

Btw, ne mislim da je Her nešto specijalno. Samo je pogodio duh vremena nekoliko minuta pre nego što će se desiti. Za to, respect.

Educating Rita

Sredovecni cinik pod dejstvom alkohola i mlada zena zeljna promene razvijaju odnos na relaciji profesor-ucenik.

Simpatican film.

Round Midnight

Oda dzez muzici.