October 4, 2025Oct 4 Nedavno odgledah ponovo "The Remains of the Day".Kakva filmčina. Edited October 4, 2025Oct 4 by Milošica
October 5, 2025Oct 5 juče na nekoj TV unazad pogledah korejski "dan kada sam umrla". lep i dobar. krimić, misterija.
October 5, 2025Oct 5 IMDbParthenope (2024) ⭐ 6.6 | Drama, Fantasy2h 17m | RAšagaznam, estetka estetke?U nekom momentu gledanja tonem u neproduktivne spekulacija da li bi film slikan u doba postratovskog trijumfa fašizma bio isti odnosno da li bih se u nekom momentu zaljubio u sopstvenu sestru, da je nekim slučajem rođena.
October 6, 2025Oct 6 sa IMDB film sinoć odgledan "na nekoj od TV the father" sa hopkinsom i olivijom kolmanKritičari kažu da je „Otac“ dirljiv film koji istražuje uticaj demencije, hvaljen zbog realističnog prikaza i izuzetne glume Entonija Hopkinsa. Režija, koristeći dezorijentirajuće vizuelne elemente, efikasno uranja gledaoce u stvarnost protagoniste. Međutim, neki smatraju da je prikaz previše ekstreman, sugerišući da možda ne predstavlja u potpunosti sva iskustva demencije. Sve u svemu, to je ubedljiv, film koji podstiče na razmišljanje o univerzalnoj borbi.mnogo dobar film
October 6, 2025Oct 6 On 6. 10. 2025. at 6:02, makaronee said:postratovskog trijumfa fašizmakhm Edited October 6, 2025Oct 6 by Indy
October 6, 2025Oct 6 On 4. 10. 2025. at 8:18, Amos said:Meni Her nije bio film o romansi i osećanjima već o usamljenosti. Mislim da tu postoji i mala generacijska razlika.I meni je primarna tema usamljenost, uz dobru viziju budućnosti koja dolazi i naravno sjajnog glumca.A da se vratim na temu - poslednji film koji sam gledala je ovaj .
October 8, 2025Oct 8 On 3. 10. 2025. at 23:27, Lancia said:Osim Terminatora, uvek cu radje da pogledam Mumiju nego bilo koji nastavak sa liste.
October 9, 2025Oct 9 IMDbCarried Away (1996) ⭐ 6.3 | Drama, Romance1h 49m | RJedan od najpotcenjenijh filmova devedesetih.
October 9, 2025Oct 9 Gledao sam pre neki dan Licorice Pizza.Kao neko ko nije stalni pratilac PTA, moram reći da sam uživao u svakom minutu ove slatke i nostalgične priče, sve negde do onog brejka sa Šonom Penom i Tom Vejcom. Ta mi se epizoda učinila usiljenom i nepotrebnom, magije je nestalo i dalje sam, prilično nezainteresovan otpratio film do kraja.Obe glavne uloge, m i ž - perfektne! Edited October 9, 2025Oct 9 by Ras
October 10, 2025Oct 10 IMDbMe and Orson Welles (2008) ⭐ 6.7 | Comedy, Drama1h 54m | PG-13Zak Efron i dobar film? Daj nemoj da nas zajebavaš. Ali moguće je. Pod Linklaterovom palicom pravi feelgood filmčić. Vels je bio strasno fascinantna figura pored cinjenice da je bio jedan od najvecih režisera ikada ( otkrivam toplu vodu!) i stvarno je čudno sto do sada njegov lik nije bio češće tema filmskih dramatizacija. Niko ne zna od kuda se pojavio Kristijan Mekej ali ne znam da li bi Vels odigrao bolje Velsa. Summa summarum, ovaj film zapljunuh ovde jer kontam da bi ga dosta ljudi zaobišlo možda prvenstveno zbog Efrona i mislim da bi se zajebali. Ljudi koji nisu upoznati sa likom Velsa dobiće laganu, zabavnu komediju, a oni drugi, portret možda najzanimljivije figure amaričkog filma.
October 10, 2025Oct 10 Dragged Across Concreteiz nekog razloga sam bio ubeđen da sam ovo već gledao. tradicionalno dobar zahler, uprkos upinjaju da bude edgy ponekad malo na silu. Edited October 10, 2025Oct 10 by Pokojni Ruxin
October 10, 2025Oct 10 4 hours ago, Pokojni Ruxin said:Dragged Across Concreteiz nekog razloga sam bio ubeđen da sam ovo već gledao. tradicionalno dobar zahler, uprkos upinjaju da bude edgy ponekad malo na silu.Nešto kao jedan (bivši) navijač Sanderlenda na PL temi
October 12, 2025Oct 12 IMDbFires on the Plain (1959) ⭐ 7.9 | Drama, War1h 48m | Not RatedReprizirao rano jutros. Dok su Istvudu trebala 2 filma i skoro 5 sati, Ičikava itekako "obavlja" posao za manje od 2 sata. https://youtu.be/cGuR1FGWUt4?si=oX21SshJk3ynT06p Edited October 12, 2025Oct 12 by pariah
October 12, 2025Oct 12 Nije tesko napraviti bolji film od onog Istvudovog pateticnog sranja.Generalno Japanski ratni filmovi su odlicni, npr Tora Tora Tora i Yamato, daleko superiorniji od ekvivalentnog Holivudskog smeca.