October 1, 2025Oct 1 Na žalost film ukazuje da mi i danas živimo matriks gledajući šta se dešava okolo i birajući da ignorišemo i ostanemo u svom malom bablu.
October 1, 2025Oct 1 13 hours ago, Filozof manijak said:kakav Neo, pravi junak Matrixa je Agent Smit11 hours ago, Moća said:Na žalost film ukazuje da mi i danas živimo matriks gledajući šta se dešava okolo i birajući da ignorišemo i ostanemo u svom malom bablu.legendaran tekst, star cca 8 godhttps://www.theringer.com/2017/08/11/movies/pitbull-cypher-the-matrix-theory
October 1, 2025Oct 1 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:stidim se priznati, ali nikada nisam razumeo hajp oko matrix-aplitkoćaJa sam odgledao prvi, iskreno i ne znam koliko ih ima.
October 1, 2025Oct 1 mislim 3drugi i treći su kudikamo lošiji, prvi sam gledao sigurno dva puta, tako da onaj utisak o hajpu nije površan
October 1, 2025Oct 1 I meni je Keanu Reeves - Constantine, My Own Idaho, Street Kings i Point Break, moze i Speed da prodje.
October 1, 2025Oct 1 point break je jedini film koji sam odgledao(uzet u video klubu) premotao na početak i odgledao ponovo. posle sam otišao na padobranstvo, završio obuku i skočio dva puta
October 1, 2025Oct 1 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:point break je jedini film koji sam odgledao(uzet u video klubu) premotao na početak i odgledao ponovo. posle sam otišao na padobranstvo, završio obuku i skočio dva putaznao sam da si neki diverzant.Ne pricaj, da nisi gledao Constantine, pa tu je najbolja Lucifer scena ikad snimljena.
October 1, 2025Oct 1 sad sam mu prošao filmove na imdb, i mislim da nisamdodaći ga na listu obavezno nikada ne pogledanih filmova
October 1, 2025Oct 1 8 minutes ago, Lancia said:Ne pricaj, da nisi gledao Constantine, pa tu je najbolja Lucifer scena ikad snimljena.@kud u maglu Simoviću Samo baci pogled na sliku đavola, moraš gledati...Jbite se, sad mi se opet gleda, a imam posla :(