March 5Mar 5 12 minutes ago, radisa said:Do pre 2-3 godine, 3 puta nedeljno prosek, od 2012... Sad jednom u dve nedelje, uglavnom,...Moguće da vozim po većim ulicama u BG, ali recimo to kod Ada MOla sam par puta bio u špicu, i nije me toliko nerviralo sve to, koliko pizdim u NS... Moguće da je i to percepcije, od BG čovek to očekuje, od NS ne, i onda deluje u NS mnogo gore...Meni u NS isto deluje krkljanac u nekim ulicama po centru, nije mi uopšte tako smireno kao što bih očekivala™ od Vojvodine nedavno mi je isto je žena koja treba da skrene i prođe a ja prelazim kod F.pijace krenula da psuje, valjda sam joj bila spora, i tako je stajala i psovala me još 5 sec umesto da prođe
March 6Mar 6 On 4. 3. 2026. at 23:51, radisa said:U Beogradu je divlje, ali ljudi uglavnom znaju da voze... Zato što se svi trude da saobraćaj teče, pa ne zakrče raskrsnicu, jednosmernu ulicu ili kružni tok. Svuda su svi na sva 4, parkirani oko drveća i znakova, blizu pešačkih i na ostrvima između traka, ali saobraćaj ide, nauči čovek da kruzira kroz sve to.Novi Sad je ravan, širok, nema tramvaje i brdovite delove grada, pa ljudi nemaju tako dobar osećaj za snalaženje kao ovde.
March 6Mar 6 zaštitni znak podosta novosađana- prvo ukoče, pa daju migavacdakle, takvima bih momentalno oduzeo dozvolu i ritualno je spalio, za svaki slučaj
March 6Mar 6 To po Vojvodini masovno rade, neverovatno je. Milion puta mi se desilo da ZR table na putu ZR-BG naglo koče, pa tek onda upale žmigavac i skrenu 10 metara dalje na prilaz svojoj vikendici. Isti princip bih primenio kao ti.
March 6Mar 6 On 3. 3. 2026. at 22:09, Frank Pembleton said:Svratište ostaje bez sredstava 😡😡😡https://www.instagram.com/p/DVYsn3Wjd3j/?igsh=aWZrMXZodHMxYWtztreba li da se ponavljam u vezi juna 2024?skotovi. moja ćera je skupljala odeću i školski pribor i nosila.
March 6Mar 6 beograd je postao govno od grada. ne samo zbog saobraćaja nego i zbog štroke, neodržavanja, gradnje, neplaniranja šta može sutra da se desi.došao sam pre neki dan iz sela. trotoari, i u ovom mom delu rakovice su parkinzi, pešaci idu kolovozom, čovek parkira trotoaru, na vrhu stepeništa, đubre u ovom mom parkiću na sve strane, oko đubrijera kese koje je užurbani prolaznik/ca ostavio/la umesto da ubaci u kontejner, deponija u nastajanju ispred solitera. narodnog fronta od balkanske do dobrinjske ima parkiralište u jednoj traci, sve što se zida ima oblik kutije šibice sa staklenom ili demit fasadom, nigde arhitekture, kružni tokovi - da se upucaš od muke, izlozi zatvorenih radnji i svako drugo mesto izlepljeni plakatima, žvrljotine po zidovima i kojejkude gde god, itedeitede.prosto, onaj vazduhom zagađeni lazarevac je pristojnije mesto za život. kao i aranđelovac.
March 6Mar 6 6 minutes ago, đorđe geprat said:došao sam pre neki dan iz sela. trotoari, i u ovom mom delu rakovice su parkinzi, pešaci idu kolovozom, čovek parkira trotoaru, na vrhu stepeništa, đubre u ovom mom parkiću na sve strane, oko đubrijera kese koje je užurbani prolaznik/ca ostavio/la umesto da ubaci u kontejner, deponija u nastajanju ispred solitera.ne znam da li ima smisla, ali moj utisak je da su ivicnjaci obrasli i da je zemlja oko istih neodrzavana i da su se denivelisali, i da se usled divljeg parkiranja i gomile divljackih gradilista, i potpuno nefunkcionalne kisne kanalizacije, kada padne kisa, blato sliva po trotoaru i ivicnjaku i da se onda raznosi u automobile i ulaze, i da se automobili i fasade i obuca vise prljaju. i onda kad padne kisica, sve je braon.
March 6Mar 6 4 hours ago, napadaj said:To po Vojvodini masovno rade, neverovatno je. Milion puta mi se desilo da ZR table na putu ZR-BG naglo koče, pa tek onda upale žmigavac i skrenu 10 metara dalje na prilaz svojoj vikendici. Isti princip bih primenio kao ti.4 hours ago, mire said:zaštitni znak podosta novosađana- prvo ukoče, pa daju migavacdakle, takvima bih momentalno oduzeo dozvolu i ritualno je spalio, za svaki slučajRastojanje, gospodo, a ne nasilje.
March 6Mar 6 4 hours ago, napadaj said:To po Vojvodini masovno rade, neverovatno je. Milion puta mi se desilo da ZR table na putu ZR-BG naglo koče, pa tek onda upale žmigavac i skrenu 10 metara dalje na prilaz svojoj vikendici. Isti princip bih primenio kao ti.Ne znas ti sta su Rumljani!!Ako vidite RU tablice na putu, sestoro ociju otvorite!Sreca, sad imaju svoje tablice, pre su bili pod nasim, SM
March 6Mar 6 Just now, destiny said:Sreca, sad imaju svoje tablice, pre su bili pod nasim, SMNe vidim neku razliku u nacinu voznje - kad zaglave po ovim brdima juzno od Save i Dunava svi su precani isti. :) Edited March 6Mar 6 by kronostime