Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Thug life neben Hundenzone. Da nije PPPa ja bih mislio da Njujork miriše na lavandu i lak za kosu Margo Robi.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kad rece thug life, nikad necu zaboraviti kako smo se nesto zezali u ofisu i ja za nesto sto smo uradili kazem thug life a kolega neki iz besuca Perua poreklom pomisli da sam rekla da sam ja imala tough life, i krene da reda sta je sve preziveo u detinjstvu, neka zlostavljanja, odvodjen od roditelja, usvajan, bas hevi prica, i ja koja na kraju razmisljam da li da proskvicim da nisam to rekla ili da ostanem onako sa pognutom glavicom sto sam se usidila da kazem taf lajf.

Elem, da doom. Kako izabrati.

Konkretno Beč ne može u istu rečenicu sa onim što je Shan Jan doživeo. To je grad koji ima male ogradjene zone za pse na svakom trećem ćošku i u kome se psi voze sa brnjicom u prevozu. Mogu u restoran (vezani i mirni naravno) ali mogu i razna vrišteće slinava deca, pa nam je svima tako kako je. To ne da nije za poredjenje sa našim ljudima, koji ostave pitbula od 45 kila da ga šeta staramajka sa artritisom ili ga ostave da se sam šećka dok oni rade zgibove na tepih sprederu, nego je pomalo blam i pominjati. To je grad bez jedne jedine lutalice na ulici, što pseće, što mačeće i poslednje ali ne najmanje važno - kese za govanca su besplatne i možete ih uzeti kod svake od tih psećih zona. Poredjenja radi, ja to plaćam u prodavnici na mesečnom nivou.

Edited by Amos

@Shan Jan

Kao vlasnik 2 velika psa u bgd(beli i crni labrador) vise bi se uplasio nego ti. Trebalo je samo da pprodjes pored njih bez kontakta ocima.

A, budale sto setaju malinoe i ostale bez povoca samo bih pitao da li im bilo zao da im auto ubije kera ako potrce za mackom ili golubom ili necim trecim.

Jbt, ko sve ima pse. Od onih sto sluze kao ukras u tasni do ovih sto setaju oruzje po ulici.

• Popular Post
On 20. 2. 2026. at 18:17, svashtabezneshto said:

sad sam naručila, imali su pre par godina ograničenu seriju za levoruke, pa ih dugo nije bilo a posle nisam ni gledala.

neće sanja više preko ruke sipati kafu!

hvala :)

stigla!

HCArxxeWkAA7WiJ.jpg

U zdravlju se naispijali kafa. Super kuhinja btw.

imam kod kuće džezvu, rostfraj, kupljena u "ikei". ima žljebove sa obe strane. i za jedne i za druge. zašto to i drugi ne rade? isto tako, isto u "ikei" kupio sam kutlaču sa ravnom prednjom stranom tako da jednako se prazni i na levo i na desno.

meni kao levorukome aka levaku lepse da sipam kontra :)

On 24. 2. 2026. at 13:14, Mel said:

Ok, al sta je uzrok?

U Austriji se izmedju 1970 pa do 2000 zivelo nezasluzeno dobro. Komplikovano je bilo objasniti zasto ekonomski ali u sustini jedan roditelj je radio nornalne sate a drugi se brinuo o deci. U takvom okruzenju vecina omladine je izrasla u nesto normalno. Od 2000 na ovamo pogorsalo se ekonomski stanje, dosla masa stranaca koju sistem ipak nije integrisao plus 40 godina vladavine krupnog kapitala preko ÖVP.

@Amos

Dzaba i kesice i hundezone kada ga idioti ne koriste. Jutros sam ponovo video dva sveza komada od po kilo i po, ponovo komsinica sa ovom zveri bez brnjice i na kraju kao slaf na torti idiot sa max 30 kg na nekim drogama i red bullom u pola osam koji vodi pa jedno 4,6 raznih pasa.

Sinoc je ujeo rotvajler decaka u Linzu. I najludje vestak koji je radio uvidjaj je pazi sad predsednik kluba vlasnika rotvajlera i opravdava tog rotvajlera najopustenije. I onda kazu neki da Austrija nije raspad od drzave...

ooe.ORF.at
No image preview

Hundehalterin gestürzt: Rottweiler biss Buben

In Linz ist Dienstagnachmittag ein Kind durch eine Attacke eines Rottweilers verletzt worden. Der neun Jahre alte Bub soll mit einer Gruppe von Kindern auf einem Spielplatz neben einer Schule gewesen

Priča se po gradu da je motorciklista policajac, ali nigde nema potvrde u vestima.

E sad...

Cak i ovako mutan snimak je stravican. Nije za gledanje. Uzas.

N1 Info RS
No image preview

"Vuk" Kapetana Dragana seje strah na Paliluli: Rastrgao j...

Stanari u blizini Dunav stanice u beogradskoj opštini Palilula tvrde da je pre 15-ak dana pas njihovog komšije Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Drag

"Vuk" Kapetana Dragana seje strah na Paliluli: Rastrgao jednog ljubimca, građani tvrde da šeta bez korpe