Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Pasja posla, maltezeri znaju da se kurče. Imam jednu u stanu koja ima neki procenat maltezera u sebi i imala je okršaje sa većim psima, jednom sa dve ženke crnog vučjaka.

Ono što me obuzima zebnjom su ovi posmatrači okolo, to mi je doom 1 kroz 1, možda i odgovor na pitanje kako smo dogurali tu gde jesmo. Momku kapa dole.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mene zanima zašto se staford šetao slobodno okolo?

14 minutes ago, Filozof manijak said:

Maltezer je nosio kratku dlaku

hihi

4 minutes ago, Muzzy said:

Pasja posla, maltezeri znaju da se kurče. Imam jednu u stanu koja ima neki procenat maltezera u sebi i imala je okršaje sa većim psima, jednom sa dve ženke crnog vučjaka.

Ono što me obuzima zebnjom su ovi posmatrači okolo, to mi je doom 1 kroz 1, možda i odgovor na pitanje kako smo dogurali tu gde jesmo. Momku kapa dole.

WTF, maltezer se kurcio pa je staford morao da ide da pokida i njega i babu a posle i momka?

5 minutes ago, Filozof manijak said:

u kraju imamo ogromnog pita koji seta slobodan jer je deda ciji je bio preminuo...

nije mi bas svejedno kad naletim na njega, iako nema dosije

Edited by Mr.Mxyzptlk

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Mene zanima zasto ja jos uvek nisam totalno otkacio i poceo da nosim napunjen pistolj sa sobom..pogotovu kad sa detetom idem negde..jerbo od svega preti opasnost u ovoj usranoj drzavi..staforda, policajaca, izvrsitelja, cacija, nadstresnica, svakojakih drugih frisko zavrsenih kako horizontalnih tako i vertikalnih gradjevina, navijaca, sitnih dilera (mada je to isto)..

Malo je samo pistolj..i bar jedan rezervni sarzer mora..

7 minutes ago, Muzzy said:

Ima i neki procenat terijera u sebi.

2 minutes ago, SNARC said:

Mene zanima zasto ja jos uvek nisam totalno otkacio i poceo da nosim napunjen pistolj sa sobom..pogotovu kad sa detetom idem negde..jerbo od svega preti opasnost u ovoj usranoj drzavi..staforda, policajaca, izvrsitelja, cacija, nadstresnica, svakojakih drugih frisko zavrsenih kako horizontalnih tako i vertikalnih gradjevina, navijaca, sitnih dilera (mada je to isto)..

Malo je samo pistolj..i bar jedan rezervni sarzer mora..

Nemaš dozvolu za nošenje oružja, u najkraćem vlade

1 minute ago, Filozof manijak said:

Nemaš dozvolu za nošenje oružja, u najkraćem vlade

Kad dodje do sranja onda svakako papir malo znaci i pre i posle..

Sto bi rekao jedan moj vozac iz Misispija "Better be judged by twelve than carried by six".

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

u kraju imamo ogromnog pita koji seta slobodan jer je deda ciji je bio preminuo...

nije mi bas svejedno kad naletim na njega, iako nema dosije

Ja se juce vracam doma i prolazim pored lokalnog supermarketa. U susret mi idu dva lika sa dva psa koji lice na onog belgijskog malinoisa i jednim bul terijerem. Naravno svi bez povodca, kakva brnjica. Kako sam ih ugledao tako ova dva veca stala, podigli glave i gledaju me kao da se spremaju za napad. Pognuo glavu, pomolio se i proso pored. Jebeno ludilo od drzave.

E jbg, ako smo doterali do divljezapadnog mentaliteta...

Just now, Filozof manijak said:

E jbg, ako smo doterali do divljezapadnog mentaliteta...

Pa zar nismo?

Ima još do toga, mi smo male mace za njih

4 minutes ago, SNARC said:

Jel ima na zapadu ovolikog umobolja ?

Ne znam koliko je Bec zapad ali mogu potvrditi umobolje na jedan malo drugaciji nacin.

Ovde su ljudi generalno ludi za psima. U proseku puno vise nego kod nas.

Jedan razlog je istorijski sto su bili vise relaksirani po pravilima - pas je normalna pojava u prevozu, restoranu, skoli.

Drugi razlog je sto jedan veci broj ljudi nego kod nas nema nikakav socijalni zivot (cak ni virtuelni whistle) i osim svog psa nema nikog drugog.

Ipak kako je svakako odredjen stanovnistva psihicki nestabilan i socijalno nenormalan tako je i kod vlasnika pasa.

2018 je rotvajler na smrt izgrizao 17-mesecno dete. Zakoni su stroziji nego kod nas, vise se kontrolise ali jednostavno je nemoguce spreciti sve nesrece kad imas ljudski faktor.

U mom hoodu postoji porodica narkomana otac, 2 sina i zena jednog od njih. Oni imaju nekoliko primeraka koji bi morali nositi brnjicu ali nekako se provlace. U zgradi preko puta ima jedna zena ( funkcionalna nenormalna osoba) koju sam i ja i nekoliko komsija prijavilo ove godine jer ima borbenog psa bez brnjice ali jos uvek nista se nije desilo.

Ima odlican i film o vlasnicima pasa koji deluje kao mockumentary ali zapravo nije:

IMDb
No image preview

Animal Love (1996) 6.9 | Documentary

2h