February 22Feb 22 21 minutes ago, radnik said:Okej, poenta stoji. Samo Savo Milosevic nije Savo Manojlovic.Ne znam ko je savo manojlovic...Nije bitno ni za koga milosevic glasa nego sta naglasava u cemu je problem naseg drustva a ona budala samo potvrdjuje. Edited February 22Feb 22 by mustang
February 22Feb 22 16 minutes ago, mustang said:Ne znam ko je savo manojlovic...Ovaj koga komentarišeš.
February 22Feb 22 1 minute ago, JozoMujica said:Ovaj koga komentarišeš.Ne znam ko je on. Nikad cula do sada.Ne radi se o njemu nego o zamenici pedijatrije i lecenju njegovog sina. Njegovo dete je posledica tendencioznog raspada drustva, humanosti.Mene je komsinica izvredjala na sred ulice sa kojom sam bas bila dobra. Polticki se niad nismo slagale i znala je moj stav i opet je cackala mecku iako sam joj rekla da nije pametno da me pita neke stvari. Pa opet, kad mi je zatrazila pomoc, tu sam bila. Za takve stvari sluzimo, da budemo korisni drugima, u pozitivne svrhe po mogustvu. Edited February 22Feb 22 by mustang
February 22Feb 22 1 hour ago, mustang said:Ne znam ko je savo manojlovic...jel znaš ko je Slobodan Milošević?
February 24Feb 24 https://niskevesti.rs/drama-u-calijama-staford-kidisao-na-zenu-mladic-23-je-odbranio-golim-rukama/
February 24Feb 24 6 minutes ago, bags said:Pakao.ovo je bukvalno nesto sto se ponavlja ceo moj zivot u Srbiji. Svake godine nekoliko slucajeva dodje u novine, za ko zna koliko se i ne sazna. Nema resenja. Samo suzavac sa sobom ili neko oruzje.
February 24Feb 24 Popular Post U komentarima mozemo da vidimo da se pas zove Bosko, da je pametan, ima sampionsko poreklo.. verovatno ima kakvu skolu zavrsenu, slavi slavu i dobar je sa komsilukom..Jel ima na zapadu ovolikog umobolja ?
February 24Feb 24 Just now, SNARC said:U komentarima mozemo da vidimo da se pas zove Bosko, da je pametan, ima sampionsko poreklo.. verovatno ima kakvu skolu zavrsenu, slavi slavu i dobar je sa komsilukom..Jel ima na zapadu ovolikog umobolja ?Verovatno i da nije hteo, nego se napadnuta gospođa nedolično ponašala i izazivala?