March 12Mar 12 Just now, Moća said:Će prođeš ti kroz JA pa kad te JA nađem će vidiš!Od četiri-pet sitnijih čukanja koja sam imao u gradu Kragujevcu, tri su bila sa Jagodincima, po tablicama ili po poreklu.
March 12Mar 12 14 minutes ago, JozoMujica said:Od četiri-pet sitnijih čukanja koja sam imao u gradu Kragujevcu, tri su bila sa Jagodincima, po tablicama ili po poreklu. Ako su te vala i čukali!
March 12Mar 12 15 minutes ago, JozoMujica said:Od četiri-pet sitnijih čukanja koja sam imao u gradu Kragujevcu, tri su bila sa Jagodincima, po tablicama ili po poreklu. Hmmmm..a da nije do tebe?
March 12Mar 12 1 minute ago, Filozof manijak said:Hmmmm..a da nije do tebe? Nijedanput. Što je najjače kod sve trojice se nisam ni kretao nego stajao u raskrsnici.
March 14Mar 14 https://x.com/Gojko26cm/status/2032449031289401726U pitanju je Mondo, portal u vlasništvu Telekoma. Edited March 14Mar 14 by vememah
March 14Mar 14 ukucam da vidim ko je taj. motocikl, šta ćeš. i ko ga sve ne vozi. i sad čitam, znamenit jer je brat nekog znamenitog ko bajagi pevača.
March 14Mar 14 video sam mu auto, zaplenjen ispre PU savski venac. piše ispod šoferšajbne. neki tamni auto.da, pre neki dan napisah da su motociklisti opšta opasnost po saobraćej.