Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

kakav kreten jebo te bog. onako da preletis preko pesackog kao da nije tu.

nadam se da će kerina ostati invalid za ceo život

Saobraćajni policajac, ej jebote

10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Saobraćajni policajac, ej jebote

+1

sto neko rece, biti policajac u srbiji nije vise zanimanje, nego dijagnoza.

A taman što su smenili načelnika MUP-a Novi Sad.

Saobraćaj u Novom Sadu je postao smrtonosna aktivnost, neoplantski rulet

Imam utisak da se sve ovo tragicno desava nocu?

Do pre godinu dana, 10-15 puta godisnje sam poslom dolazio u NS i dosta vozio po gradu. Za razliku od BG lagano se vozi, ne trubi, dosta auta parkirano sa sva 4 u desnoj traci to je bilo gore nego u BG, narocito ona siroka ulica bul Oslobodjenja valjda. Uzorak mi je mali, a mozda se i promenilo za godinu dve.

1 hour ago, radnik said:

Imam utisak da se sve ovo tragicno desava nocu?

Do pre godinu dana, 10-15 puta godisnje sam poslom dolazio u NS i dosta vozio po gradu. Za razliku od BG lagano se vozi, ne trubi, dosta auta parkirano sa sva 4 u desnoj traci to je bilo gore nego u BG, narocito ona siroka ulica bul Oslobodjenja valjda. Uzorak mi je mali, a mozda se i promenilo za godinu dve.

U Beogradu je divlje, ali ljudi uglavnom znaju da voze... U NS, je pitomo, ali ljudi, prosto ne znaju da voze... Ne znam kao to da objasnim, ja sam u BG jako, jako retko viđao automobile parkirane u raskrsnici, upljena sva 4 u uzanim ulicama i slično... U NS sam na ivici da nosim budak u gepeku i kad vidim da je neko parkirao u raskrsnici, izađem i razbijem mu šoferku...

Neki dan izlazim iz uzane uličice, sa Grbavice, na Bulevar Cara Lazara... Jedan veseljak je parkirao auto na pešački prelaz pa moram da pređem u kontra traku, značč ulazim sa leve strane, rizikujem da me neko ko skreće u ulicu opizdi, ali i ne mogu da skrenem u skroz desnu traku, jer je drugi veseljak parkirao auto u tu traku, tačno na metar od rsakrsnice... I da me je nako udario, dok sam izvodio manevar uključenja u saobraćaj, ja bih bio kriv što sma prešao u drugu traku i što ulazim u srednju traku na bulevar...

Pas mater budalama...

Edited by radisa

Srpska Atina. Taj nivo bahatosti sam vidjao samo jos u Grckoj Atini tipa da neko stane po sred ulice i potpuno je blokira da bi svratio u pekaru da pazari spanakopitu, pa onda i sedne da pojede i posle uzme i da izmeraci jednu kaficu dok se iza njegovog vozila napravila kolona koja trubi. U Novom Sadu sam video scenu gde je lik parkirao auto sa prikolicom tako da je osnovno vozilo bilo na parking mestu, a prikolica blokirala dve trake

Najbolje je kad lik staje kolima u desnu traku ali ne izlazi, da obavi nesto na brzinu, vec je video buraza i onda taj buraz dodje peske do kola i onda oni tako malo pricaju jer se nisu videli od juce. Nece da parkira jer uskoro odlazi, samo da razmene vazan small talk

7 minutes ago, Delija67 said:

Srpska Atina. Taj nivo bahatosti sam vidjao samo jos u Grckoj Atini tipa da neko stane po sred ulice i potpuno je blokira da bi svratio u pekaru da pazari spanakopitu, pa onda i sedne da pojede i posle uzme i da izmeraci jednu kaficu dok se iza njegovog vozila napravila kolona koja trubi. U Novom Sadu sam video scenu gde je lik parkirao auto sa prikolicom tako da je osnovno vozilo bilo na parking mestu, a prikolica blokirala dve trake

I onda mene žena pita što pizdim u saobraćaju... Jebma ga, mislim da u poslednjih 10 godina u BG nismam popizdio bukvalno ni jednom... U NS, u prih kilometar, izređao sam sve psovke na 3-4 jezika na kojima umem da kažem ponešto...

1 hour ago, Prometheus said:

sto neko rece, biti policajac u srbiji nije vise zanimanje, nego dijagnoza.

Sta da ocekujes od istih kada je vecina njih dobila mesto u sluzbi preko veze, sa sve kursom koji traje 3 meseca, za saobracajnu policiju 4.

9 hours ago, radisa said:

I onda mene žena pita što pizdim u saobraćaju... Jebma ga, mislim da u poslednjih 10 godina u BG nismam popizdio bukvalno ni jednom... U NS, u prih kilometar, izređao sam sve psovke na 3-4 jezika na kojima umem da kažem ponešto...

Ja ne znam koliko često dolaziš do Bg, pre neki dan jedna samo što nije iskočila da nas jede naživo tu. I to je moja bivša ulica Gandijeva na NBg, skretanje ka Euromediku u 63. brate prijatelju, kakav krkljanac, ne znam da li se na dnevnoj bazi tamo kolju, kao groblje auta, na sve su strane.

Ali i inače, raskrsnice na Obrenovačkom putu, kad krenu skretanja, kod lidla, ili kod pumpe kod ada mola, tose ne zna ko bi koga udario kad sebe ne bi oštetio, to besuje, kreće brzo onako besno kad prođe, psuju iz auta. Iz Miloša Pocerca (jednosmerna ka Kneza Miloša iz Pasterove klinički centar), to kad krene zeleno a mi jadni pešaci prelazimo, ovi što skreću to su sirene, to je jebanje majke, svaki ali svaki jebeni put. Isto i u Narodnog fronta kad treba diziđu. Sve sam proučila gde može neko da ti dođe glave od besa

6 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ja ne znam koliko često dolaziš do Bg,

Do pre 2-3 godine, 3 puta nedeljno prosek, od 2012... Sad jednom u dve nedelje, uglavnom,...

Moguće da vozim po većim ulicama u BG, ali recimo to kod Ada MOla sam par puta bio u špicu, i nije me toliko nerviralo sve to, koliko pizdim u NS... Moguće da je i to percepcije, od BG čovek to očekuje, od NS ne, i onda deluje u NS mnogo gore...