March 6Mar 6 56 minutes ago, kronostime said:Ne vidim neku razliku u nacinu voznje - kad zaglave po ovim brdima juzno od Save i Dunava svi su precani isti. :) Mogao bi to da nam docaras jednim GIF-om
March 6Mar 6 46 minutes ago, napadaj said:Meni su KI najgore u Vojvodini.Kikindjani su Jermeni, ima ih vise van Kikinde nego u njojzi
March 6Mar 6 7 minutes ago, Ratamahatta said:Kikindjani su Jermeni, ima ih vise van Kikinde nego u njojziistina, takvo posveceno i aktivno bezanje nikad nisam videla
March 6Mar 6 Popular Post Ko vozi brže od mene - gledaj ga što divlja mamu mu jebem. Ko vozi sporije - ajde teraj bre to usta te bolela.Ja, naravno, savršeno vozim.
March 6Mar 6 1 minute ago, freemason said:Ko vozi brže od mene - gledaj ga što divlja mamu mu jebem. Ko vozi sporije - ajde teraj bre to usta te bolela.Ja, naravno, savršeno vozim.Hej, to barem znači da razmišljaš o vožnji dok voziš, što za jedno 80% ljudi u kolima više nije slučaj, aj da ne idem u to da su zapravo NPCjevi (mada ponekad zaista tako deluje), ali gledaju youtube, sanjare, dopisuju se i generalno rade nešto drugo, u metalnoj grdosiji od tonu i po.. Edited March 6Mar 6 by Vapad
March 6Mar 6 2 minutes ago, freemason said:Ko vozi brže od mene - gledaj ga što divlja mamu mu jebem. Ko vozi sporije - ajde teraj bre to usta te bolela.Ja, naravno, savršeno vozim.Dzordz Karlin, moj covek! "Svako ko vozi brze od mene je manijak, a svako ko vozi sporije od meme je idiot"Obozavam brzo da vozim, isla prosle nedelje u Nemacku, koja milina kad nema ogranicenja! Ja vozim 180 km/h, a kad me neki obidju, imam utisak da vozim 60 km/h.....samo prolete!Mislim, sto prave auta koja mogu da voze 250 km/h, i onda nigde nemas da vozis brze od 130?Cak i Nemci sve vise smanjuju deonice gde nema ogranicenja
March 6Mar 6 22 minutes ago, destiny said:Dzordz Karlin, moj covek!"Svako ko vozi brze od mene je manijak, a svako ko vozi sporije od meme je idiot"Obozavam brzo da vozim, isla prosle nedelje u Nemacku, koja milina kad nema ogranicenja! Ja vozim 180 km/h, a kad me neki obidju, imam utisak da vozim 60 km/h.....samo prolete!Mislim, sto prave auta koja mogu da voze 250 km/h, i onda nigde nemas da vozis brze od 130?Cak i Nemci sve vise smanjuju deonice gde nema ogranicenjaTurbo Sosa. :)
March 6Mar 6 3 hours ago, precog said:Rastojanje, gospodo, a ne nasilje.poštujem navedeno, samim tim što dosad nikog nisam zguziošto ne menja činjenicu da je onaj kojem prvo vidim štop, a posle migavac, vozač u neuspešnom pokušaju
March 6Mar 6 3 hours ago, John Dies at the End said:Mogao bi to da nam docaras jednim GIF-om Pišaj po sirotinji
March 6Mar 6 2 hours ago, freemason said:Ko vozi brže od mene - gledaj ga što divlja mamu mu jebem. Ko vozi sporije - ajde teraj bre to usta te bolela.Ja, naravno, savršeno vozim.Moj otac isto redovno psuje opravdano ove koji divljaju i- meni bas grozno - ove koji sporije i opreznije voze. Takvih je u BGu inace 0.01% ali sto malo da ne urlamo na njih dok pokusavaju da prodju svojim putem.