Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

samo da pitam da li pravila o ograničenju brzine i horizontalne signalizacije važe i za dvotočkaše.

Edited by đorđe geprat

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apropo saobraćaja i tablica, u Pančevu je primetno povećan broj Beograđana i BG tablica. Neverovatna je količina bahatluka koji donose sa sobom. Nestrpljenje na pešačkom prelazu, uletanje, nepoštovanje prvenstva, ... Tačno vidiš: to naviklo da se grabi, bori, jer izvisiće ako nisu bahati!

Mislim, i ja sam prešao iz tog Beograda u Pančevo, ali sam odmah prihvatio način života, jer mi je prijao, zbog toga sam i prešao.

10 hours ago, đorđe geprat said:

samo da pitam da li pravila o ograničenju brzine i horizontalne signalizacije važe i za dvotočkaše.

Vaze za sve ucesnike u saobracaju.

15 minutes ago, Ardian said:

Tačno vidiš: to naviklo da se grabi, bori, jer izvisiće ako nisu bahati!

Mislim, i ja sam prešao iz tog Beograda u Pančevo, ali sam odmah prihvatio način života, jer mi je prijao, zbog toga sam i prešao.

Ako mi je nesto prijalo priliko prelaska iz Bg to Su to je ovo.

Toliko laganiji tempo voznje.

Voznja po Bg je takav atak na cula i takav stres da to nije normalno. U proseku sam izbegavao bar 5 sudara tokom jednog ciklusa posao-kuca-posao u Bg.

To je glavni razlog sto jos uvek nisam uzeo auto nego idem GSPom.

1 hour ago, kronostime said:

Vaze za sve ucesnike u saobracaju.

samo u praksi ne važe.

48 minutes ago, đorđe geprat said:

samo u praksi ne važe.

U praksi ne važe ni za koga, ne samo za dvotočkaše.

ja više uopšte ne vozim po bg, prestala sam ima skoro dve godine, pri tom najnormalnije vozim do cg, do bosne, kroz cro i sl.

prvo što više nigde ne moš da nađeš parking bez opasnog nerviranja, drugo je što kreneš i ne znaš na kraju kojom rutom ćeš morati, a treće, bahati vozači

ovako gsp pa kad stignem, šta da se radi, nije ništa oglavu

2 hours ago, JozoMujica said:

U praksi ne važe ni za koga, ne samo za dvotočkaše.

pa, nije baš. mene su zaustavljali zbog prekoračenja brzine. vozači uglavnom, velika većina, poštuju punu liniju. motociklisti ne. o poštovanju ograničenja brzine da ne govorim.

motociklisti su više opasnost po bezbednost saobraćaja, manje da su ugrožena vrsta.

Motociklisti, biciklisti, trotinetasi..... sve to ludo. :)

14 minutes ago, đorđe geprat said:

pa, nije baš. mene su zaustavljali zbog prekoračenja brzine. vozači uglavnom, velika većina, poštuju punu liniju. motociklisti ne. o poštovanju ograničenja brzine da ne govorim.

motociklisti su više opasnost po bezbednost saobraćaja, manje da su ugrožena vrsta.

Glovo i Volt biciklisti po mom iskutvu vise ne postuju semafore i saobracajne znake nego sto ih postuju. Samo dodje do semafora ioako je crveno i vidi na nema nikog i krene kroz raskrsnicu.

On 7. 3. 2026. at 12:07, đorđe geprat said:

Hehe, dvotočkaši pričaju drugu priču.

Pa valjda svi to radimo?

D

On 7. 3. 2026. at 12:24, Choda said:

Samo dodje do semafora ioako je crveno i vidi na nema nikog i krene kroz raskrsnicu.

Edited by radnik

Sva ta signalizacija, saobraćajna pravila i propisi - to mu dođu više kao neke neobavezujuće smernice.

Komfor i njegovo veličanstvo "JA" su zakon!

6 hours ago, Profesionalac said:

Sva ta signalizacija, saobraćajna pravila i propisi - to mu dođu više kao neke neobavezujuće smernice.

Komfor i njegovo veličanstvo "JA" su zakon!

Slažem se za "JA", ali ih srećom nema puno. Najveći problem je sa ovima što imaju "BG".

covid19