March 6Mar 6 samo da pitam da li pravila o ograničenju brzine i horizontalne signalizacije važe i za dvotočkaše. Edited March 6Mar 6 by đorđe geprat
March 7Mar 7 Apropo saobraćaja i tablica, u Pančevu je primetno povećan broj Beograđana i BG tablica. Neverovatna je količina bahatluka koji donose sa sobom. Nestrpljenje na pešačkom prelazu, uletanje, nepoštovanje prvenstva, ... Tačno vidiš: to naviklo da se grabi, bori, jer izvisiće ako nisu bahati!Mislim, i ja sam prešao iz tog Beograda u Pančevo, ali sam odmah prihvatio način života, jer mi je prijao, zbog toga sam i prešao.
March 7Mar 7 10 hours ago, đorđe geprat said:samo da pitam da li pravila o ograničenju brzine i horizontalne signalizacije važe i za dvotočkaše.Vaze za sve ucesnike u saobracaju.
March 7Mar 7 15 minutes ago, Ardian said:Tačno vidiš: to naviklo da se grabi, bori, jer izvisiće ako nisu bahati!Mislim, i ja sam prešao iz tog Beograda u Pančevo, ali sam odmah prihvatio način života, jer mi je prijao, zbog toga sam i prešao.Ako mi je nesto prijalo priliko prelaska iz Bg to Su to je ovo.Toliko laganiji tempo voznje.Voznja po Bg je takav atak na cula i takav stres da to nije normalno. U proseku sam izbegavao bar 5 sudara tokom jednog ciklusa posao-kuca-posao u Bg.
March 7Mar 7 48 minutes ago, đorđe geprat said:samo u praksi ne važe.U praksi ne važe ni za koga, ne samo za dvotočkaše.
March 7Mar 7 ja više uopšte ne vozim po bg, prestala sam ima skoro dve godine, pri tom najnormalnije vozim do cg, do bosne, kroz cro i sl.prvo što više nigde ne moš da nađeš parking bez opasnog nerviranja, drugo je što kreneš i ne znaš na kraju kojom rutom ćeš morati, a treće, bahati vozačiovako gsp pa kad stignem, šta da se radi, nije ništa oglavu
March 7Mar 7 2 hours ago, JozoMujica said:U praksi ne važe ni za koga, ne samo za dvotočkaše.pa, nije baš. mene su zaustavljali zbog prekoračenja brzine. vozači uglavnom, velika većina, poštuju punu liniju. motociklisti ne. o poštovanju ograničenja brzine da ne govorim.motociklisti su više opasnost po bezbednost saobraćaja, manje da su ugrožena vrsta.
March 7Mar 7 14 minutes ago, đorđe geprat said:pa, nije baš. mene su zaustavljali zbog prekoračenja brzine. vozači uglavnom, velika većina, poštuju punu liniju. motociklisti ne. o poštovanju ograničenja brzine da ne govorim.motociklisti su više opasnost po bezbednost saobraćaja, manje da su ugrožena vrsta.Glovo i Volt biciklisti po mom iskutvu vise ne postuju semafore i saobracajne znake nego sto ih postuju. Samo dodje do semafora ioako je crveno i vidi na nema nikog i krene kroz raskrsnicu.
March 9Mar 9 On 7. 3. 2026. at 12:07, đorđe geprat said:pa, nije baš. mene su zaustavljali zbog prekoračenja brzine. vozači uglavnom, velika većina, poštuju punu liniju. motociklisti ne. o poštovanju ograničenja brzine da ne govorim.motociklisti su više opasnost po bezbednost saobraćaja, manje da su ugrožena vrsta.Hehe, dvotočkaši pričaju drugu priču.
March 9Mar 9 Pa valjda svi to radimo?On 7. 3. 2026. at 12:24, Choda said:Samo dodje do semafora ioako je crveno i vidi na nema nikog i krene kroz raskrsnicu. Edited March 9Mar 9 by radnik
March 9Mar 9 Sva ta signalizacija, saobraćajna pravila i propisi - to mu dođu više kao neke neobavezujuće smernice.Komfor i njegovo veličanstvo "JA" su zakon!
March 9Mar 9 6 hours ago, Profesionalac said:Sva ta signalizacija, saobraćajna pravila i propisi - to mu dođu više kao neke neobavezujuće smernice.Komfor i njegovo veličanstvo "JA" su zakon!Slažem se za "JA", ali ih srećom nema puno. Najveći problem je sa ovima što imaju "BG".