Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Osoba na tviteru iznese kritiku na račun kompanije, a Air Serbia na to iznese njene lične podatke ne bi li je zastrašila, i usput prekrši par zakona…

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, đorđe geprat said:

video sam mu auto, zaplenjen ispre PU savski venac. piše ispod šoferšajbne. neki tamni auto.

da, pre neki dan napisah da su motociklisti opšta opasnost po saobraćej.

Nem pojma kontekst, al ne ide ovako izjava.

I meni na motoru je opšta opasnost lik u autu koji preseca Bulevar Oslobođenja na Autokomande u izlasku sa pumpe, da bi se jelte, vratio ka centru, gde ja moram i rukama i nogama da kocim i povredim cevanicu. Jer eto, ne vidi me.

Budala je vazda budala i opasnost po dve oko sebe. Motor ili auto, ne menja puno stvari

Edited by MeanM@

27 minutes ago, mraki said:

Osoba na tviteru iznese kritiku na račun kompanije, a Air Serbia na to iznese njene lične podatke ne bi li je zastrašila, i usput prekrši par zakona…

Kačio sam već detaljnije na Aerodromima i letenju, možda je ovo i adekvatnija tema.

@MeanM@

aman zaman. voziš li 80 kada stoji tabla da je to maksimalno dozvoljeno. pretičeš li vozila na punoj liniji jer, onaj ide sporo u odnosu to koliko ti možeš. brineš li o mogućim izlascima sa sporednog puta na glavni a ti pičiš 150 na sat?

opasnost ste, bre, vi motociklisti, za sve živo.

možda te i video ali nije raačunao da pičiš 100 na sat. viiđao sam one idiote koji voze na zadnjem točku. jebo ih adrenalin.

Edited by đorđe geprat

Vozim, da, u ograničenju. Istom onom u kom voze vozači cetvortockasa i dvotockasa, svi od reda kad izuzmemo procenat budala. Kojih ima međ obe populacije. Obilazim, preticem u skladu sa propisima. Ne izlecem sa sporednog puta. Na jednom tocku samo na biciklu, i to kad sam bio mali deca.

I šta dalje? Opasnost sam po bezbednost saobraćaja?

Jedna krajnje gruba generalizacija...Smatrah da joj nije mesto, al ne vredi izgleda.

Edited by MeanM@

meni kod vozaca motora ide na kurac sto se malo ponasaju kao dvotockasi, malo ko cetvorotockasi

guzva, gledas na sto strana, odjednom hop eto ga bolid provlaci se tik uz tebe sa leve, a nekad i desne strane

onda kad dodje ispred tebe ili mu trebe vecnost da ubrza ili u drugom slucaju pokusava nastaviti svoj slalom, dok ti za to vreme treba da pazis da ne ubijes budalu

generalizujem dabome, ali da ih ima dosta takvih i da nerviraju, itekako da

mene izbezumljuju dostavljaci na motoricima koji skoro uvek preticu s pogresne strane. a poseban zajeb je kad skreces i fakat ne vidis bolida jer ti je u mrtvom uglu. govorim konkretno o londonu. i biciklisti koji smatraju da za njih semafori ne vaze. stalno sam u frci da cu nekog ubiti il obogaljiti ni kriv ni duzan.

Elektricni oni daske skuteri koji se ukazu na raskrsnici izmedju dve kolone automobila u mracnoj noci klot crni i ne vidis ih uopste da su se stvorili izmedju tebe i auta koji ti je na 50 cm. A ti skreces i gledas auta i crne pesake da ne nagazis nekog i ne ocekujes nit vidis ludaka sa leve strane. Mislim jel to vozilo? Ja bih bukvalno uvela zakon da je fraj ko obori takvog ludaka koji glumi da je vozilo.

mene voltovac hteo da ubije malopre, jeste da sam čuo zviždukanje, ali nisam ukapirao o čemu se radi dok lik nije fijuknuo pored mene, sa sve nameštenim ustima za novi zvižduk D

1 hour ago, mire said:

mene voltovac hteo da ubije malopre, jeste da sam čuo zviždukanje, ali nisam ukapirao o čemu se radi dok lik nije fijuknuo pored mene, sa sve nameštenim ustima za novi zvižduk D

Gledao si da lociras zgodnu gospu sto joj zvizde pa ga nisi video.

2 hours ago, adam said:

mene izbezumljuju dostavljaci na motoricima koji skoro uvek preticu s pogresne strane. a poseban zajeb je kad skreces i fakat ne vidis bolida jer ti je u mrtvom uglu. govorim konkretno o londonu. i biciklisti koji smatraju da za njih semafori ne vaze. stalno sam u frci da cu nekog ubiti il obogaljiti ni kriv ni duzan.

Dobro, u Londonu svi voze pogrešnom stranom.

25 minutes ago, JozoMujica said:

Dobro, u Londonu svi voze pogrešnom stranom.

osim dostavljaca na motoricima.

Oni voze pravom stranom covid19

9 hours ago, Filozof manijak said:

Kako sudbina ima okrutan smisao za karmu

Pogrešan Lazić poginuo, jbg.

7 hours ago, MeanM@ said:

Vozim, da, u ograničenju. Istom onom u kom voze vozači cetvortockasa i dvotockasa, svi od reda kad izuzmemo procenat budala. Kojih ima međ obe populacije. Obilazim, preticem u skladu sa propisima. Ne izlecem sa sporednog puta. Na jednom tocku samo na biciklu, i to kad sam bio mali deca.

I šta dalje? Opasnost sam po bezbednost saobraćaja?

Jedna krajnje gruba generalizacija...Smatrah da joj nije mesto, al ne vredi izgleda.

onda si izuzetak. svehedno da li na ovom drumu kojim često idem, ka ljigu, ili na Bg ulicama (kralja milana 9 ili pilota petovića) gledam kako tutnje sa minimum 50 km/h, više od dozvoljene brzine. o preticanju preko pune linije da ne pričam. bilo je danas na Bg hronici na RTS nešto o tome.