Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

jebeno pulmolosko. dobro pamtim ova vrata

završio sam sa detaljnim lekarskim pregledima celog organizma. imam pohvale za sve s kojima sam bio u kontaktu, na njihovom profesionalizmu, pažnji i ljubaznosti. od moje lekarke i sestre u ambulanti preko doma zdravlja do vaskularne i hematološke klinika u UKC, "batutu" i institutu za kardiovaskularne bolesti. moja lekarka me telefonomobavestila o datumu za koji mi je zakazala pregled, ovi iz instituta čće da me obavest/podsete da dođem na kontrolni pregled u martu sledeće godine.

da li samo imam sreće, da li je tako samo u BG? čitam i slušam o svinjarijama na mnogim mestima, lekarskim greškama, dijagnozama, na bahatost i nebrigu.

53 minutes ago, đorđe geprat said:

završio sam sa detaljnim lekarskim pregledima celog organizma. imam pohvale za sve s kojima sam bio u kontaktu, na njihovom profesionalizmu, pažnji i ljubaznosti. od moje lekarke i sestre u ambulanti preko doma zdravlja do vaskularne i hematološke klinika u UKC, "batutu" i institutu za kardiovaskularne bolesti. moja lekarka me telefonomobavestila o datumu za koji mi je zakazala pregled, ovi iz instituta čće da me obavest/podsete da dođem na kontrolni pregled u martu sledeće godine.

da li samo imam sreće, da li je tako samo u BG? čitam i slušam o svinjarijama na mnogim mestima, lekarskim greškama, dijagnozama, na bahatost i nebrigu.

moja majka isto imala slichnu srecu. naravno posle pochetnichkog fijaska gde su na nju urlali privatni kardiolog, drzavni kardiolog, drzavni nefrolog, a onda i ona urlala na njih lolol mislim da je doktorka opshte prakse razreshila situacije tako shto je pripazila kome je shalje i prethodno telefonirala da objasni shta zeli da se desi...

N1 Info RS
No image preview

Danas se navršavaju 23 godine od ubistva premijera Zorana...

U Srbiji će danas komemorativnim skupovima biti obeležena 23. godišnjica ubistva premijera i nekadašnjeg lidera Demokratske stranke (DS) Zorana Đinđića u atenta

23 godine se nismo makli

• Popular Post
22 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

23 godine se nismo makli

Jesmo u pogresnom smeru...

nismo ni mogli, bezumno se lozimo na mrtve i deklarativno ostajanje na njihovom putu. mnogo ljudi seru danas o djindjicu, a mrzelo ga 90 posto drzave, onako ili onako. dobro je makar shto cute ovi njegovi aleksandrovi nastavljachi dela, a to su otprilike svi rolleyes

zdruge strane, samo smo malo isprednjachili i seli da se otmorimo, kad eto kolektivnog zapada i istoka na. nashem putu. navikli da budemo prvi s_p

Imam teoremu zavere, po kojoj razni Biderbergovi, masoni, Templari, Crno plemstvo i ini Ljudi-gušteri, koriste našu državu i društvo za socijalne eksperimente in-vivo.

Pa kad vide da kod nas sve prolazi, onda istu taktiku primenjuju nad ostalim državama. Mi smo kao neki globalni zamorčići za socijalno društvena kretanja u narednom periodu. Lag je nkekih 10ak do 15 godina.

Always Sunny Reaction GIF

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Imam teoremu zavere, po kojoj razni Biderbergovi, masoni, Templari, Crno plemstvo i ini Ljudi-gušteri, koriste našu državu i društvo za socijalne eksperimente in-vivo.

Pa kad vide da kod nas sve prolazi, onda istu taktiku primenjuju nad ostalim državama. Mi smo kao neki globalni zamorčići za socijalno društvena kretanja u narednom periodu. Lag je nkekih 10ak do 15 godina.

Always Sunny Reaction GIF

Pa to i znamo (gotovo iniutivno) iz onog vica da su Šveđani jako zaostali, jer je kod njih sve još dobro... fantom

On 10. 3. 2026. at 22:22, duda said:

U kakvom smo civilizacijskom bedaku govori i činjenica da vozilo koje ga je čekalo je skuplje nego realni troškovi nove fasade za celu zgradu.

Treba nam novi sdadion i Expo... fantom

Edited by radisa

13 minutes ago, J- said:

U kakvom smo civilizacijskom bedaku govori i činjenica da vozilo koje ga je čekalo je skuplje nego realni troškovi nove fasade za celu zgradu.

Retko koji narod uvek tako nepogresivo zna sta su mu priorioriteti...

Tesko da je slucajno ova fasada snimljena

On 9. 3. 2026. at 20:07, JozoMujica said:

Slažem se za "JA", ali ih srećom nema puno. Najveći problem je sa ovima što imaju "BG".

covid19

Će prođeš ti kroz JA pa kad te JA nađem će vidiš!