January 15Jan 15 https://x.com/novarsonline/status/2011864391268934017„Bukvalno nismo imali sreće da zateknemo vodu. Neverovatno. Primetimo po vodokotliću da je voda dolazila, ali očigledno je bude kratko, pa opet nestane ili je ugase, ne znam. Koliko smo uspeli da čujemo, vode nema jer ima dosta ljudi, a neke porodice koje smo upoznali pričaju da nije ispravna za piće, pa da su je zato zavrnuli. Jako smo se namučili oko vode, zbog toga, nikada više, ukoliko se ovaj višedecenijski problem ne reši“, navela je ona [Novosađanka Ana sa troje dece, od koji je najmlađe beba]. (...)„Trenutni kapacitet prerade je oko 12l/s, a potrošnja je u tzv špicevima ide i do 22l/s. Posledica toga je i ubrzana gradnja pre svega hotela i objekata apartmanskog tipa, što nije ispraćeno u smislu infrastrukture, pre svega vodovoda i kanalizacije. JKP ‘Vodovod Valjevo’ na taj problem upozorava godinama, a naročito od 2016. godine kad se izgradnja naglo intenzivirala“, objašnjavaju iz ovog preduzeća.
January 16Jan 16 14 hours ago, vememah said:https://x.com/novarsonline/status/2011864391268934017Samo ih pitati kako daju saglasnost za gradnju ako ne postoje infrastrukturni uslovi za istu,
January 16Jan 16 N1 Info RSRomsko naselje Crvena Zvezda dva meseca bez strujeDemokratska unija Roma (DUR) saopštila je kako se romsko naselje Crvena Zvezda u Nišu već više od dva meseca nalazi bez struje.
January 19Jan 19 55 minutes ago, Jeremija said:a ti lepa kao slika našeg druga predsednikavidoviti neša
January 19Jan 19 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a ti lepa kao slikanašeg druga predsednikavidoviti nešaBogami, Nesa je bio ozbiljno zaljubljen u druga predsednika, kakav je to bio osecaj neprijatnosti i transfer blama kad sam ovo prvi put slusao...
January 19Jan 19 1 hour ago, Shan Jan said:Kop je uvek bio preskup za ono sto nudi. Mesto da te vide.Nije uvek... osamdesetih nije.
January 19Jan 19 5 minutes ago, JozoMujica said:Nije uvek... osamdesetih nije.Ne bih znao za 80te, tada sam druge probleme imao