Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

12 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

idem da vidim te famozne stepenice danas pa vam javljam dal je ocisceno.

Al prvo da proveris sa obezbedjenjem jel smes da ih koristis.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

7 minutes ago, kronostime said:

Mora nekako i do kola da dodje al` lenjo to pa parkira tik uz zgradu - da ima neka zajednicka prostorija i tu bi parkirao.

Nasa posla.

Neki dan primetim dva auta parkirana malo dublje u parkiću iz sasvim praktičnog razloga - onih prvih dva,tri metra do asfalta su već razgažena i razblaćena, tako da, prirodno, ako ne želiš da ugaziš u blato pri ulasku i zlasku iz auta, moraš dublje u parkić da ušeš.

Edited by Muzzy

ima lik koji uredno parkira ogromnu limuzinu ispred ulaza. zagazi dobrih 5m u trotoar da bi je tu ubacio. dizali mu brisace sta sve ne, ne vredi.

1 minute ago, Muzzy said:

Neki dan primetim dva auta parkirana malo dublje u parkiću iz sasvim praktičnog razloga - onih prvih dva,tri metra do asfalta su već razgažena i razblaćena, tako da, prirodno, ako ne želiš da ugaziš u blato pri ulasku i zlasku iz auta, moraš dublje u parkić da ušeš.

Dok sam ziveo u zgradi u Brace Jerkovicu - komsija iz prizemlja parkirao kola odmah do ulaza u zgradu ispred svoje terase iako je tu pesacka staza do ulice nekih 20 m i parking sa strane na nekih 30 m od zgrade. Mrzelo avetinju da pesaci, ail je prvi kukao da se zimi cisti sneg ispred zgrade - naravno, ostali stanari da to urade. Dje ce on, zubAr, da cisti....

Naravno da je bilo pominjanja blize familije i plemena u konverzaciji oko toga i svega gde treba nesto da se fizikalise.

Ne vredi, neke navike se nikad nece iskoreniti u ovom narodu.

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

dizali mu brisace sta sve ne, ne vredi.

Mozda ako bi podigli jace taj brisac, da ostane u ruci?

Imali smo na forumu precizan know-how sa tečnošću za kočnice i 'šenicom.

To nikako ne bi valjalo.

1768221763-collage-fil.jpg

Građani koji često prolaze ispod nadvožnjaka kod poznatog beogradskog restorana "Franš" u blizini Autokomande, zabrinuti su zbog stanja ovog nadvožnjaka, tačnije betonskih stubova i plafona koji se, najblaže rečeno, raspadaju.

Vidljive pukotine na nosećim stubovima nadvožnjaka kod poznatog beogradskog restorana „Franš“ kod Autokomande, delovi ove konstrukcije koji vise i otpadaju, ostavili su bez teksta svakog prolaznika koji je prethodnih dana prošao ovim putem.

Rekonstruisana 2015.twak

Edited by kronostime

Ponesto od betona treba ponekad i zameniti.

Ne znam dal mi zamisljamo da sve sto je za vreme Tite izliveno treba jos 100 godina da stoji, ali ovaj tip betona ima rok...

3 minutes ago, Mel said:

Ne znam dal mi zamisljamo da sve sto je za vreme Tite izliveno treba jos 100 godina da stoji, ali ovaj tip betona ima rok...

Ima rok, ali zavisi i ko ga i kako radi - za vreme Tite bi ovakvi neimari bili na robiji po skracenoj proceduri.

Edited by kronostime

1 hour ago, Mel said:

Pa sto, ova traka bas lepo drzi ovaj stub da se ne raspadne, nece on nikud. fantom

ph34r

• Popular Post

samo da neko ne pokida noseci selotejp

Jbg kad se nije slojevito obukla fantom

Screenshot_20260113_141625_Chrome.jpg

On 12. 1. 2026. at 14:29, Mr.Mxyzptlk said:

idem da vidim te famozne stepenice danas pa vam javljam dal je ocisceno.

Jesu li ih očistili ili su ostali dosledni u svom bezobrazluku?

ocistili. te stepenice su da problem bude veci dosta potrosene, tako da je tim gore kada je led.