January 29Jan 29 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:jbt kako su nasli ludjakinju da im uzivo preda pare..Tako se i radilo kad sam ja trgovao.
January 30Jan 30 N1 Info RSVreme: Batinaši SNS prvo pomilovani, sad su i žrtve - na...Četvorica „aktivista“ SNS-a koji su pre godinu dana umlatili studentkinju u Novom Sadu sada su „oštećeni“ jer ih je neko fotografisao u policijskoj stanici. PreVreme: Batinaši SNS prvo pomilovani, sad su i žrtve - na optuženičkoj klupi policajac koji ih je slikao
January 31Jan 31 N1 Info RSNova.rs: Afrikanac sa pištoljem upao u restoran na Senjak...Strani državljanin, prema prvim informacijama Afrikanac, upao je u petak sa pištoljem u restoran na Senjaku u Ulici Vase Pelagića, javlja Nova.rs. Prema nezvani
January 31Jan 31 6 hours ago, ragasto said:Hm, neko je na LinkedInu (znam, to je LI, ali ipak) izračunao da fali malo vutre:li na stranu, mene ne bi začudilo da jednog dana nadju u sefu banke koju tonu kokaina
January 31Jan 31 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:li na stranu, mene ne bi začudilo da jednog dana nadju u sefu banke koju tonu kokainaZar nije bilo vec jednom oko 2000? Sef Komercijalne banke ili tako nesto?
January 31Jan 31 2 minutes ago, Moonwalker said:Zar nije bilo vec jednom oko 2000? Sef Komercijalne banke ili tako nesto?Bilo je, zato i kaže...