Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

12 hours ago, radisa said:

Voz koji je krenuo iz Valjeva prema Beogradu stajao je više od tri sata zaglavljen na pruzi kod Resnika. Jedna putnica kaže da u vozu jedva da je bilo vazduha

Ajoj…to je izmedju Belog Potoka i Resnika

Tamo nigde nista nema sem vrlo strmog brda sa jedne strane … i kuca udaljenih nekoliko stotina metara dalje prema Avali preko njiva. Sem ako se nesto nije promenilo u medjuvremenu.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

6 hours ago, Ratamahatta said:

Imbecili

Narocito ovaj od 35 godina. Ili im nista nije mogao, pa bar pokusao da cuva ledja. I to je moguce.

Edited by Moonwalker

16 hours ago, ultra plasticni said:

moze klip?

Instagram
No image preview

Daily Express on Instagram: "He saw it. He wanted it. He...

129 likes, 8 comments - dailyexpress on January 9, 2026: "He saw it. He wanted it. He took it. #dailyexpress #snowman".

Deluje da je taj neinteligentan potez inspirisan onim snimkom devojke koja kao skija po beogradskim ulicama. Na snimku je bilo da je AI-generisan, ali džaba.

Ma ovo se radi masovno svugde. Viđao sam i u svojoj ulici nedavno. Doduše vuku malu decu i idu jako sporo.

Ovde je brzina i tinejdžersko kurčenje bilo ključni faktor.

7 minutes ago, Pixisis said:

AI-generisan,

Videh malopre.

Pih...jbte, više ne možeš ni na svoja čula da se osloniš, nego ćeš se i unapred zbunjeno pitati da li je realno ili ne. Mrzim AI.

Ovo sa vozom je katastrofa, mada slika i prilika zeleznice.

Pre par godina sam se vozila bg vozom i on je stao u tunelu na putu od Rakovice ka Fransu..i tako stojis u tunelu u mrklom mraku, bez dovoljno vazduha, struje, dometa, pun voz naroda..nije nimalo prijatno. Ljudi se uspanice, niti ti iko ista javlja, ne znas hoces li stajati tu pola ili tri sata. Samo znas da je neko rekao kako je u pitanju kvar, ne ono standardno da je zastao na par minuta. Da nije stao u tunelu, bilo bi lakse, ovako kao da si u kovcegu nekom.

Na kraju su nas pustili da izadjemo napolje i isli smo po sinama ka Fransu. Inace sam tog jutra krenula na posao u novim baletankama, imale su premijernu avanturu D

Jedna zena je izjavila da se nikad vise nece voziti vozom, prilicno se uplasila...kao ono kad se zaglavis u liftu, pa ga izbegavas neko vreme.

6 minutes ago, Stela said:

Ovo sa vozom je katastrofa, mada slika i prilika zeleznice.

Ovo da se zbog necega voz zaustavi u Belom Potoku in the middle of nowhere i da se ceka lokomotiva od nekud po par sati je bukvalno business as usual jedno cetiri decenije. Ne pitaj me kako znam. Oni koji cesto putuju vozom tuda znaju za to.

Edited by Moonwalker

Da dodam sramotno decenijsko neulaganje u vec postojecu zeleznicku infrastrukturu i vozove uopste. U normalnom okruzenju sa tacnim i redovnim polascima to je prevoz koji je odlican kad napada sneg i za ljude koji rade/studiraju dalje od mesta gde zive.

7 minutes ago, Moonwalker said:

Ovo da se zbog necega voz zaustavi u Belom Potoku in the middle of nowhere i da se ceka lokomotiva od nekud po par sati je bukvalno business as usual jedno cetiri decenije. Ne pitaj me kako znam. Oni koji cesto putuju vozom tuda znaju za to.

Jeste tako postalo. Ako ide po redu voznje i nikakav nepredvidjeni dogadjaj se ne desi, to je izuzetak. Ovde covek treba umesto 2h voznje da ukalkulise 5h, da odvoji pola dana, ponese i uzinu i rucak..pa kad stigne.

Zapravo bi putovanje vozom trebalo da bude vrlo lepo iskustvo u smislu dozivljaja, predela, komocije, a kod nas je tragicno.

57 minutes ago, Moonwalker said:

Da dodam sramotno decenijsko neulaganje u vec postojecu zeleznicku infrastrukturu i vozove uopste. U normalnom okruzenju sa tacnim i redovnim polascima to je prevoz koji je odlican kad napada sneg i za ljude koji rade/studiraju dalje od mesta gde zive.

To je posledica neolib politika privatizacijske divljine.

33 minutes ago, eumeswil said:

To je posledica neolib politika privatizacijske divljine.

Toga je bilo devedestih i bilo teska zajebacija sa putovanjima. Imam «post PhD» na ulasku i opstanku na prstima jedne noge u tim vozovima onda hladnim kao guja.

Jebo neoliberalizam, to je bio i ostao nas autenticni javasluk i kurcobolja.

Edited by Moonwalker

• Popular Post
10 minutes ago, Moonwalker said:

Toga je bilo devedestih i bilo teska zajebacija sa putovanjima. Imam «post PhD» na ulasku i opstanku na prstima jedne noge u tim vozovima onda hladnim kao guja.

Jebo neoliberalizam, to je bio i ostao nas autenticni javasluk i kurcobolja.

Ja sam jednom gurao šinobus u Šajkašu da upali... Dizel masina, nije bilo tesko nas 20ak ga malo pogurali i upalio, posle malo i trcali za njim da uskocimo...

Ko je 90ih putovao srpskim zeleznicama, taj zna sta je patnja... :)

Edited by radisa

Ovo su bile one ruske kompozicije, svetlo plavi voz sa narandzastim vratima, vozio Barskom prugom skros do Uzica ili cak i do Prijepolja. Rumuni nisu hleba imali, ali su im vozovi bili manje vise OK.

Mogu oni ove zabacene stanice sada malo da ogreju i snabdeju onim automatima da ljudi kupe vodu i grickalice, ako moraju da cekaju, no pitanje koliko bi kod nas to trajalo, a da ne bude polupano.

U tom Belom Potoku si jebo jeza ako nemas flasicu vode leti.

Edited by Moonwalker

3 hours ago, Moonwalker said:

Ajoj…to je izmedju Belog Potoka Bele reke (tamo gde je izlaz iz tunela i ona propala MINEL fabrika) i Resnika

Tamo nigde nista nema sem vrlo strmog brda sa jedne strane … i kuca udaljenih nekoliko stotina metara dalje prema Avali preko njiva. Sem ako se nesto nije promenilo u medjuvremenu.