January 11Jan 11 U pravu ste Djordje, Bela reka, nije Beli potok. Ne znam odakle mi se ovo zakovali u pamet. Edited January 11Jan 11 by Moonwalker
January 11Jan 11 Biznis ideja..uclanim se u SNS, nabavim pun qrac vestackih kukova i gipsa za prelome..Nekako do leta se utalim sa kim moram i treba..Za godinu dana pozdrav iz zemlje safari.
January 11Jan 11 Zima je uvek bila sezona lomljenja kukova. Mislim da je ovde problem veci od SNSa. Ljudi koji bi trebalo da ciste ispred svojih kuca, zgrada i radnji to ne rade a mislim da je po zakonu to njihova obaveza.
January 11Jan 11 26 minutes ago, Shan Jan said:Zima je uvek bila sezona lomljenja kukova. Mislim da je ovde problem veci od SNSa. Ljudi koji bi trebalo da ciste ispred svojih kuca, zgrada i radnji to ne rade a mislim da je po zakonu to njihova obaveza.Tebra, ovo je mesto održavanja Evropskog prvenstva u vaterpolu, ljudi izlaze sa utakmice. Isključivo je do organizatora i domaćina, čitaj SNS-a.
January 11Jan 11 A i za te što ne čiste ispred svojih kuća, zgrada i firmi postoje kazne. Pa se lepo napuni budžet grada u civilizovanom društvu. Samo što smo mi toliko daleko od civilizovanog društva da se ni svetlo na kraju tunela ne vidi
January 11Jan 11 13 minutes ago, copkillah said:Tebra, ovo je mesto održavanja Evropskog prvenstva u vaterpolu, ljudi izlaze sa utakmice. Isključivo je do organizatora i domaćina, čitaj SNS-a.Jeste ako gledas izdvojeno. Ja kazem da od kad sam u BGu, a to je bilo jos za vreme Slobe, neociscen sneg i led na sve strane je pravilo, ko god da je vlast. Isto ovako smo se klizali non stop u onom prolazu ispod Zelenjaka sve vreme zadnjih decenija. Da sad krenemo random po mestima koja drze opozicionari, kladim se da bi 90% takodje imalo neocisceno ispred sebe. Jednostavno to je deo nase (ne)kulture.
January 11Jan 11 Popular Post 1 minute ago, Shan Jan said:Da sad krenemo random po mestima koja drze opozicionari,
January 11Jan 11 Obojica ste u pravu. Verovatno ovako izgleda raspad u kome Niko Ništa Nigde Ne Radi.
January 11Jan 11 Po svim procenama vecina stanovnistva BGa je protiv ove vlasti pa nesto ne vidim da se cisti sneg ispred zgrada. Nikom se ne jebe.
January 11Jan 11 2 minutes ago, Shan Jan said:Nikom se ne jebe.Logično. Da je suprotno sve bi bilo očišćeno
January 11Jan 11 Super što ću očistiti ispred svoje zgrade (očistili smo) kad dalje od toga ne možeš da kročiš jer ulica izgleda kao da se na njoj holandski klizači upravo spremaju za predstojeću Olimpijadu.
January 11Jan 11 1 hour ago, SNARC said:Biznis ideja..uclanim se u SNS, nabavim pun qrac vestackih kukova i gipsa za prelome..Nekako do leta se utalim sa kim moram i treba..Još da si se prvi setio ...