January 12Jan 12 Za to nevakcinisanje dece bih udario po dzepu dok se ne opamete.Ej, bre, vracaju se bolesti koje su se smatrale iskorenjenim zbog toga sto neko procitao na tviteru da to ne valja....Sve strucnjaci
January 12Jan 12 Arena objasnila...Neodgovorna lica su kriva!Dnevni list DanasBeogradska arena se oglasila zbog neočišćenih stepenica:...Beogradska arena se oglasila nakon pojavljivanja snimka na kojem se vidi da stepenice nisu počišćene i da navijači moraju da se drže jedni za druge nakon meča Evropskog prvenstva u vaterpolu.
January 12Jan 12 Znaci, ako se neko oklizne na mom pragu sam je kriv, a ne ja zato sto ga nisam ocistio?
January 12Jan 12 Napisali da je to stepenište zatvoreno zbog zbog manifestacije Čarobna zima.Možda čak mogu da tuže ljude sa snimka za uništavanje scenografije.
January 12Jan 12 7 minutes ago, Muzzy said:Napisali da je to stepenište zatvoreno zbog zbog manifestacije Čarobna zima.Možda čak mogu da tuže ljude sa snimka za uništavanje scenografije. Setite se kako je bilo za vreme prethodne vlasti (Grbovica)...
January 12Jan 12 25 minutes ago, kronostime said:Znaci, ako se neko oklizne na mom pragu sam je kriv, a ne ja zato sto ga nisam ocistio? Kora od banane, neočišćen sneg...
January 12Jan 12 1 hour ago, kronostime said:Znaci, ako se neko oklizne na mom pragu sam je kriv, a ne ja zato sto ga nisam ocistio? sa mog krova padaju ledenice na parkirane automobilejbg nije parking
January 12Jan 12 Just now, Mr.Mxyzptlk said:sa mog krova padaju ledenice na parkirane automobilejbg nije parking Ko ih tera da parkiraju tu, kad mogu 2 km dalje na nekom parkingu koji nije u blizini zgrada?
January 12Jan 12 gledam ovu ledenicu sto visi, samo sto nije roknula dole na neka kola... nema leba ni da je sklonim nekako
January 12Jan 12 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:gledam ovu ledenicu sto visi, samo sto nije roknula dole na neka kola... nema leba ni da je sklonim nekakoObicno je oko zgrade staza za pesake.Bolje da padne na kola.
January 12Jan 12 Mora nekako i do kola da dodje al` lenjo to pa parkira tik uz zgradu - da ima neka zajednicka prostorija i tu bi parkirao.Nasa posla.