Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Šta znam, baci pogled na N1 komentare. Mislim da je kukasti krst samo da naglasi skrnavljenje, i da je bitniji odnos prema onome što spomenici simbolizuju (kOmUnIzAm). Ja nešto ni ne verujem da postoje te organizacije kao formalne organizacije koje se sastaju i ne znam šta diskutuju, i kao idu u neke akcije.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Malo sam pogledao....kaljuga kao i obično, svako vergla svoje. I niko da se otvoreno složi i da kaže Da, kukasti krst je ok, to je prava strana, ili tako nešto.

Ako si iz BGa, obrati pažnju npr. na grafite 451 u Vojislava Ilića. Cela ulica je išarana, kao i neke sporedne ulice. U Bulevaru se nekome omaklo pa je nacrtao i keltski krst. To je ekipa Nedićevaca koja se ne krije, negde imaju svoj kafić/klub sa povremenim debatama...i mislim da se ni kod njih nigde neće eksplicitno videti kukasti krst. Ne postoji normalan čovek koji može sa tim da se identifikuje i da zauzme tu stranu. Zato mislim da su ovo bili neki klinci.

17 minutes ago, ragasto said:

Ako si iz BGa, obrati pažnju npr. na grafite 451 u Vojislava Ilića. Cela ulica je išarana, kao i neke sporedne ulice. U Bulevaru se nekome omaklo pa je nacrtao i keltski krst. To je ekipa Nedićevaca koja se ne krije, negde imaju svoj kafić/klub sa povremenim debatama...i mislim da se ni kod njih nigde neće eksplicitno videti kukasti krst. Ne postoji normalan čovek koji može sa tim da se identifikuje i da zauzme tu stranu. Zato mislim da su ovo bili neki klinci.

Moguće, svakako. Na NBG je malo drugačija situacija, uglavnom ratko mladić srpski heroj, zastave i navijački folklor, poraz vragu bla truć. I onda se odjednom, posle više godina ničega, pojavljuje desetak grafita, NBG voli četnike i smrt komuni. Nekako mi ta sprejanja deluju previše organizovano ovde.

1 hour ago, ragasto said:

Malo sam pogledao....kaljuga kao i obično, svako vergla svoje. I niko da se otvoreno složi i da kaže Da, kukasti krst je ok, to je prava strana, ili tako nešto.

Kafic/klub je u Vojislava Ilica, na pocetku, prve zgrade. imaju brdo grafita po celom Crvenom Krstu, smrt komuni, ubij svog kumunistu, citaj zabranjene knjige i slicna sranja. Imali su i plakate protiv Sapica. To su 451. Inace jedan clan je uhapsen kada su paljene SNS kancelarije u Cvijicevoj.

Ako ovo ima ikakve veze sa SNS, meni jedino pada na pamet da te bolide Vučić hoće na svojoj strani, pa ih kupuju tako što im daju pare da kupe sprejeve i puste ih da žvrljaju, mislim da je za tu vrstu maloumnika to dovoljno.

Jeste, ima veze sa Vučićem i što klošari ostavljaju djubre kad preturaju po kontejnerima. Dobili su naredbu da to rade da bi srednja klasa bila zgrožena i tako se spinovala priča o protestima.

6 minutes ago, JozoMujica said:

Ako ovo ima ikakve veze sa SNS, meni jedino pada na pamet da te bolide Vučić hoće na svojoj strani, pa ih kupuju tako što im daju pare da kupe sprejeve i puste ih da žvrljaju, mislim da je za tu vrstu maloumnika to dovoljno.

Za tu vrstu maloumnika stosta nije dovoljno, ali dobre batine su odlican pocetak. fantom

Inace 451 na instagramu podrzavaju studentsku borbu i proteste, sta god to znacilo. Sad videh. Oni i Ratibor Trivunac. Ja bih rekao neki elementi BIA mada nisam skroz siguran.

451 grafite sam viđao i po novosadskom kampusu

N1 Info RS
No image preview

Za 14 godina u Srbiji 580.000 više umrlih nego rođenih -...

Od 2012. do kraja 2025. godine Srbija je zbog negativnog prirodnog priraštaja ostala bez 579.953 stanovnika.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku u tom periodu je živorođenih bilo 888.622, a preminulo je 1.469.576 osoba.

Tokom prošle godine zabeležen je i najmanji broj živorođenih - 58.445.

Ništa novo pod kapom nebeskom. Lep primer kako uz minimalnu investiciju upotrebiti par usijanih glava iz huliganskog podmlatka, koji su za razliku od svojih kolovođa sasvim verovatno iskreni protivnici murije i režima, kao korisne idiote.

Kao što ne možemo znati koliki je procenat bolda koji su onomad razbijali gradsku kuću u NS to radio iz uverenja, a koliki po zadatku, ali je izvesno da svaki od tih živopisnih kamičaka doprinosi upečatljivosti monumentalnog mozaika "Evo šta nam radi blokaderska ustašija, a možete misliti šta bi tek radili da dođu na vlast".

Kampanja, bato.

1 hour ago, Dobrila said:

Kao što ne možemo znati koliki je procenat bolda koji su onomad razbijali gradsku kuću u NS to radio iz uverenja, a koliki po zadatku, ali je izvesno da svaki od tih živopisnih kamičaka doprinosi upečatljivosti monumentalnog mozaika "Evo šta nam radi blokaderska ustašija, a možete misliti šta bi tek radili da dođu na vlast".

Pozdravio te bolid

Daće bog da dobije ulicu jednoga dana, makar na Telepu

I maska i bela (ili bilo koje druge dogovorene boje) traka oko ruke da se nosi.

Kad je bila blokada Gazele bilo je momaka sa maskama na licu, niko ih nije propitivao što nose maske.

Ovaj pijani poljak sto je letos pucao na tramvaj i samo pukom srecom niko nije pogodjen dobio 10 godina zatvora.

Deluje kao previse u odnosu na neke kazne sto sam ispratio prethodnih godina ovde ali verovatno je imao ne bas sjajnog advokata.

N1 Info RS
No image preview

Uhapšeni ruski državljani (19): Napali Beograđanku i ukra...

MUP saopštio da su u Beogradu uhapšeni strani državljani zbog razbojništva prilikom trgovine kriptovalutama i apelovao na građane na oprez.

Uhapšeni ruski državljani (19): Napali Beograđanku i ukrali joj skoro 23.000 evra namenjenih za kriptovalute