Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

On 29. 10. 2025. at 9:08, Mr.Mxyzptlk said:

ja ne mogu vise da varim ove vesti. majke mi, mozda je bolje da ih nema uopste.

Ja sam prestao da pratim vesti bas zbog toga sto se sve pretvorilo u hroniku. Imalo bi smisla pratiti kada bi se nesto zaista radilo povodom toga ali od toga nista i onda samo sebe nerviras.

Pre neki dan nam umro mladi kolega, bas kad se desila nesreca sa tm kombijem. Otisao na hroniku... ne vredi, jedno tuce udesa i smrtnih slucajeva. Koja je korist da to gledas svaki dan?

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

jug umire... ima najava za jos neke fabrike da je pitanje vremena. potvrdjeno za leoni od 1. januara kaput za 1900 ljudi... ovo me zateklo sad, ne znam sta da kazem...

12 minutes ago, Guuundogan said:

jug umire... ima najava za jos neke fabrike da je pitanje vremena. potvrdjeno za leoni od 1. januara kaput za 1900 ljudi... ovo me zateklo sad, ne znam sta da kazem...

zasto ? nije to tigar tyres, ne ?

3 minutes ago, cedo said:

zasto ? nije to tigar tyres, ne ?

ma nije, ali vrati film ili proguglaj sta je sve zatvoreno na jugu unazad. plus ovo sto je potvrdjeno i sto se prica... previse radnih mesta I porodica, na vec losu situaciju

I tek nas sve to čeka. Sutra da ovoga skinemo, uđu učeni i pametni ljudi u institucije i imaju šta da vide: Srbija je vlasnik cca polovine svoje teritorije, 0% izvora vode, 0% rudnog blaga, koliko se priča i Vodafon je završio posao oko preuzimanje Telekoma. Ko, kojim parama i pameću da pokrene privredu, čime da vraća dugove, čime da plaća prosvetu, zdravstvo?

ajde da se izvinim nejugu Srbije, izgleda da smo svi jebali jeza u bocku

30 minutes ago, spettacollo said:

I tek nas sve to čeka. Sutra da ovoga skinemo, uđu učeni i pametni ljudi u institucije i imaju šta da vide: Srbija je vlasnik cca polovine svoje teritorije, 0% izvora vode, 0% rudnog blaga, koliko se priča i Vodafon je završio posao oko preuzimanje Telekoma. Ko, kojim parama i pameću da pokrene privredu, čime da vraća dugove, čime da plaća prosvetu, zdravstvo?

To za Vodafon se priča bar deceniju, nema od toga ništa. Pre će EPS dati na doboš nego Telekom...

46 minutes ago, Klonfer said:

To za Vodafon se priča bar deceniju, nema od toga ništa. Pre će EPS dati na doboš nego Telekom...

Tačno, dugo ide ta priča. Ovo što sam čuo je nešto novo, od pre neki dan. Imajući u vidu da ovi broje poslednje mesece vlasti, ne bi me iznenadilo da se i za Telekom istale.

Forbes Srbija
No image preview

Novopazarac posle 21 godine dobio spor protiv Srbije: Drž...

Evropski sud za ljudska prava odredio je da Srbija mora da vrati Rifatu Prenči oduzetih 39.500 evra koje je pokušao da prenese u Mađarsku
13 hours ago, Guuundogan said:

ajde da se izvinim nejugu Srbije, izgleda da smo svi jebali jeza u bocku

DRX je pukao svojom nesposobnoscu i generalno losom situacijom u nemackom automotivu, pa im je bilo najlakse da iseku kod nas.

13 hours ago, spettacollo said:

Da je sreće da je Telekom prodat još 2012-2013 kad je bio na tenderu, a opozicija se protivila. Danas bi Vučić imao mnogo manje moći, ako bi uopšte i bio na vlasti. Da ih pitaš što su bili protiv prodaje, evo ubi me ako bi znali. Osim budalaština o nekakvoj porodičnoj srebrnini, ne sećam se da sam čuo iole ozbiljan argument. Nek ga uzme Vodafon ili bilo ko.

Kako je privatno vlasnistvo nad Telekomom garancija da ne bio Vucicev?

9 hours ago, bejzbolka said:

Da je sreće da je Telekom prodat još 2012-2013 kad je bio na tenderu, a opozicija se protivila. Danas bi Vučić imao mnogo manje moći, ako bi uopšte i bio na vlasti. Da ih pitaš što su bili protiv prodaje, evo ubi me ako bi znali. Osim budalaština o nekakvoj porodičnoj srebrnini, ne sećam se da sam čuo iole ozbiljan argument. Nek ga uzme Vodafon ili bilo ko.

Iskreno, ne vidim zašto bi prodavao profitabilno preduzeće. Pre ove mofaijaške hobotnice, Telekom je i pored statusa partijskog plena sam sebe izdržavao i nešto i zarađivao. U iole normalnoj zemlji bi Telekom donosio novac u budžet. Uz to, postoji i strateški značaj telekomunikacija, za svaku državu pa i za ovu našu.

Zloupotreba Telekoma je druga priča, sigurno ne misliš da bi sad da ga prodaju kako bi oslobodili medijski prostor.

Telekom je 2015. bio na prodaju i država nije bila zadovoljna dobijenim ponudama. Očekivala je oko 2 milijarde, a ponude su se kretale oko milijarde.