November 21, 2025Nov 21 13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:vodja navijaca ima 20 godina....Možda je vođa navijača za podmladak...
November 22, 2025Nov 22 Arheološke radove na pruzi Beograd-Kelebija izvodila firma Prima idea - registrovana za proizvodnju nameštajahttps://radar.nova.rs/ekonomija/arheoloski-radovi-pruga-fabrika-namestaja/
November 22, 2025Nov 22 aca lukas u kavadarcimaProtiv Aleksandra Vuksanovića podneta je prekršajna prijava po članu 217, stav 1, tačka 2 Zakona o strancima, a iz Osnovnog suda u Kavadarcima saopšteno je da mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 50 evra.linak
November 22, 2025Nov 22 10 minutes ago, Leia said:Kavadarci su u MakedonijiOnda su Makedonci spremni...
November 22, 2025Nov 22 Verovatno ne piše u presudi u evrima nego su tako saopštili našim novinarima… Kakvu li je ovaj frku uspeo da napravi u fcn Kavadarcima sad me to kopka
November 22, 2025Nov 22 13 minutes ago, Leia said:Verovatno ne piše u presudi u evrima nego su tako saopštili našim novinarima…Kakvu li je ovaj frku uspeo da napravi u fcn Kavadarcima sad me to kopka pa piše u linkuKavadarčka policija privela je Aleksandra Vuksanovića, poznatog kao Aca Lukas, zbog toga što je pevao bez potrebne dozvole.
November 25, 2025Nov 25 Popular Post Ne iznenađuje ni mene, ali je žalosno. Mislim da se još od 2020. godine, ako ne i ranije, pisalo koliko građana Bora umire od malignih bolesti zbog zagađenja.Bor, zvanični podaci za decembar 2019:- Arsen 4771 nanograma po metru kubnom vazduha, od zakonom dozvoljenih 6.- Olovo 6032 mikrograma po metru kubnom vazduha, od zakonom dozvoljenih 1.- Sumpor dioksid 5128 mikrograma po metru kubnom vazduha, od zakonom dozvoljenih 125.— Stranka Slobode i Pravde - Bor (@StrankaB) February 17, 2020Popizdela sam skoro na nekoj proslavi kad je jedna gospođa izjavila kako je Bor procvetao nakon otvaranja fabrike, ima posla ko hoće da radi. Predložila sam joj da ode na mesec dana do Bora umesto do banje koju je uplatila. Besna sam i tužna kao svedok našeg propadanja.
November 26, 2025Nov 26 Čitam sad kako su našli automobil nestale devojke i njenog prijatelja, njihova tela unutra. Upali su u neki kanal uz samu magistralu, i upućen je panik poziv 2x nakon nesreće. 3 dana prošlo od tad. Kako je jbno moguće da posle tog poziva nisu uspeli odmah da ih lociraju i pronadju? Ili niko nije ni pokušao? Edited November 26, 2025Nov 26 by mraki
November 26, 2025Nov 26 Nadam se da to neće ostati neprimećeno zbog svakodnevnog haosa. Bilo bi dobro da se razjasni da li se i kako reaguje na panik pozive i kako su podeljene nadležnosti. Paranoik u meni već misli da je informaciju o pozivima pustila Policija da bi svalili odgovornost na Hitnu pomoć.Po ovome što znamo, policija je pretraživala okolinu nekog jezera u blizini, a auto su našli prolaznici. Edited November 26, 2025Nov 26 by ragasto