Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Ta raskrsnica je pametna, ne pali zeleno svetlo ukoliko nema automobila na čekanju. Razdvojena su zelena svetla za skretanje iz i za prolazak pravo iz smera kojim je došao ubica, tako da je garantovano imao crveno svetlo, a sledeće zeleno koje bi se palilo je poprečni pravac.

Problem sa svetlima su, lako moguće, bila semaforska svetla iznad kolovoza pošto je iznad trake u kojoj je bio ubica semafor za skretanje levo, tj. svetlo sa strelicom ulevo. To veče je padala kiša, njegova odsutnost i loša vidljivost mu je možda apstrahovala strelicu i istripovao se da je to njegovo zeleno koje se prebacuje u žuto i još možda i dodao gas da "ulovi" žuto.

Meni se jednom u sred bela dana na Bežanijskoj Kosi desilo da sam krenuo pravo misleći da mi se upalilo zeleno, a ustvari se upalilo zeleno sa strelicom za skretanje desno. Sva sreća pa sam polako kretao i propustio lika iz kontra smera koji je skretao ulevo, sve razmišljajući u stilu svakakvih nervoznih vozača ima. Tek pošto sam prošao raskrsnicu mi je postalo sumnjiva situacija, i posle mesec dana kad sam ponovo prošao tuda uverio se da sam bio poprilično odsutan.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

''Policijci su u utorak oko 09.30 časova, presretačem zaustavili četrdesetogodišnjeg srpskog državljanina D.Đ. koji se na državnom putu Kikinda - Zrenjanin vozilom marke "Volkswagen Touareg" slovačkih registarskih tablica, kretao brzinom od 205,7 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas''

Nije ni triput vise od dozvoljenog fantom

izgledna najnovija prodaja resursa

vodovoda i arapi

Čista voda je jedan od najvrednijih resursa današnjice. Dok mnoge zemlje traže načine da obezbede stabilne i sigurne izvore, Srbija ima značajnu prednost – raspolaže prirodnim izvorima koji predstavljaju dragoceno bogatstvo i stratešku šansu za budućnost.

плаћени оглас значи пуца бизнис

- [Nikola Đ.] Potiče iz imućnije porodice iz Brčkog, na momente je delovao kao bahat momak, ne izazi iz teretane i klubova... Porodica ima neke lokale po gradu. Otac valjda kafić, majka butik. Svi ih znaju, a Nikola i povređeni Jovan koji je bio s njim u kolima, poznaju se skoro ceo život - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Osumnjičeni Nikola je završio fakultet, u Beogradu je valjda u poslednje vreme živeo. Inače, povređeni Jovan je studirao u Novom Sadu. I on ima brata i sestru koji žive u Brčkom. 

kurir.rs/crna-hronika/9814024/mestani-brckog-o-nikoli-dj-koji-je-osumnjicen-za-nesrecu-na-novom-beogradu

Automobili:

Izazivača sudara:

bQuahOw.jpeg

Stradale porodice:

DUX3MPN.jpeg

pink.rs/hronika/733272/da-su-samo-otišli-ranije…-prijatelj-slomljen-posle-smrti-porodice-živković:-spremaju-tri-kovčega,-niko-ne-može-da-veruje!

15 hours ago, Muzzy said:

zeleno sa strelicom za skretanje

Ja i dalje ne mogu da se načudim kako kod nas zeleno ne znači uvek da je prolaz slobodan - sva ta uslovna skretanja bi trebalo staviti da budu trepćuće žuta, kao u USA... Takođe me zbunjuju ona svetla za trake u npr. Kneza Miloša, u maltene istoj ravni sa semaforskim svetlima, i istih zeleno-crvenih boja - koliko puta mi se desi da ih u prvi mah pobrkam, pa očekujem otvoren prolaz kroz raskrsnicu, i tek na drugi pogled vidim da treba da kočim...

Nin online
No image preview

Dete poginulo, još sedam povređeno u prevrtanju kombija u...

Najnovije vesti i video priče iz Srbije i sveta o najvažnijim događajima iz politike, sporta, biznisa, kulture, zdravlja. Budite uz Nin .

"Nesreća se dogodila oko pola četiri ujutru, posle naplatne rampe u pravcu ka Beogradu, kada je kombi sleteo sa kolovoza, probio zaštitnu ogradu i upao u kanal.

U vozilu je bilo osmoro maloletnih putnika uzrasta od 13 do 16 godina, članovi džudo kluba Partizan iz Beograda, koji su se vraćali sa međunarodnog sportskog kampa i takmičenja u Azerbejdžanu, dodaje MUP.

Dete rođeno 2009. godine preminulo je na licu mesta od posledica povreda zadobijenih u nesreći.

Još sedmoro dece, uzrasta od 2009. do 2012. godine, zadobilo je teške povrede, i oni su prevezeni u Dečiju bolnicu u Novom Sadu."

Živote...

Čujem na radiju da jedno dete ima povredu kičme ili vratnog dela.

Edited by Klara

• Popular Post

ja ne mogu vise da varim ove vesti. majke mi, mozda je bolje da ih nema uopste.

skoro sam se vozio u kombiju, u bg-u dok je skupljao ljude je napravio tri prekrsaja. na autoputu poceo da drnda telefon da gleda vesti, kombi mu seta levo desno, zamolim ga da ostavi dok vozi. poslusao. da nije samo bih mu rekao da stane negde da izadjemo.

*da dodam da nam se neka kretenka smejala sto se vezujemo u kombiju, kao haha mi se ne vezujemo i legla pozadi na sedista.

Edited by Mr.Mxyzptlk

White van of death fraza nije nastala slučajno.

Zamišljam kako ih noćas očekuju roditelji da im se vrate sa takmičenja i prepričavaju iskustvo, stvarno jezivo

26 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

skoro sam se vozio u kombiju, u bg-u dok je skupljao ljude je napravio tri prekrsaja. na autoputu poceo da drnda telefon da gleda vesti, kombi mu seta levo desno, zamolim ga da ostavi dok vozi. poslusao. da nije samo bih mu rekao da stane negde da izadjemo.

*da dodam da nam se neka kretenka smejala sto se vezujemo u kombiju, kao haha mi se ne vezujemo i legla pozadi na sedista.

26 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Nemoj ni da ih čitaš. Ja sam sad ušla u topik baš jer sam popizdela što me drugi zrače kad sama bežim od njih, i to relativno uspešno izbegavam

problem je samo sto vesti nece nestati ako ih ne citamo

5 minutes ago, pbg12345 said:

problem je samo sto vesti nece nestati ako ih ne citamo

Na stranu moj lični odnos, a njemu sam se obratila kao nekome ko možda slično doživljava: pretrpavanje vestima (reagovala sam na to jutros u svom privatnom okruženju) može samo da pojača anksioznost i bespomoćnost kad se radi o ovakvim stvarima (nad kojima nikakvu kontrolu nemaš). Nisam to ja izmislila, to su rekli mnogi drugi.

Naravno da svi rastemo s mogućnošću životnih neizvesnosti, ali isto tako je tačno i to da smo prezatrpani informacijama, od kojih je najveći broj negativan.

Mnogi misle da to nije dobro.

Uglavnom, svakom svoje, on je rekao da ne može više da podnese, ja sam rekla nemoj pratiti i to je to

Drugo mi i ne znamo šta se sve dešava.

Kad sam nekad napustila onaj jedan posao, bilo mi je neverovatno kako drugi ljudi koji to ne znaju žive u blaženom neznanju šta se sve oko njih dešava. I kao, jao blago vama. Ali niko nije ni bio dužan da sve to zna, što sam ja eto, sticajem okolnosti, morala.

19 minutes ago, Svemir Zeka said:

Na stranu moj lični odnos, a njemu sam se obratila kao nekome ko možda slično doživljava: pretrpavanje vestima (reagovala sam na to jutros u svom privatnom okruženju) može samo da pojača anksioznost i bespomoćnost kad se radi o ovakvim stvarima (nad kojima nikakvu kontrolu nemaš). Nisam to ja izmislila, to su rekli mnogi drugi.

Naravno da svi rastemo s mogućnošću životnih neizvesnosti, ali isto tako je tačno i to da smo prezatrpani informacijama, od kojih je najveći broj negativan.

Mnogi misle da to nije dobro.

Uglavnom, svakom svoje, on je rekao da ne može više da podnese, ja sam rekla nemoj pratiti i to je to

aman zeko nije svaki komentar poziv na sukob misljenja, samo sam se nadovezao

apsolutno razumem o cemu vas dvoje pisete i sam vrlo cesto pribegnem tome

na taj nacin smo zastitili svoju psihu, sto je naravno jako bitno, ali kao sto rekoh, sa druge strane svi ti problemi ostaju

19 minutes ago, Svemir Zeka said:

Drugo mi i ne znamo šta se sve dešava.

Kad sam nekad napustila onaj jedan posao, bilo mi je neverovatno kako drugi ljudi koji to ne znaju žive u blaženom neznanju šta se sve oko njih dešava. I kao, jao blago vama. Ali niko nije ni bio dužan da sve to zna, što sam ja eto, sticajem okolnosti, morala.

ne kaze se dzaba "daj mi tvoj mozak da se odmorim" rolleyes

cak i neke ekstremne situacije, koje pogadjaju sirok krug ljudi, najbolje u tome prodju oni koji su najmanje svesni posledica desavanja

Edited by pbg12345