Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

pisao sam već omojoj vožnji s msta nizbrdo kada me radar snimio sa 79 km/h. pojma nisamimao da je ograničenje na 50 km/h. tada sam napisao da je to bez vez, čist put, nigde kuća......sad vidim da nije bilo bez veze.

izvukao sam sepriznanje sa 10000 i bez poena. nadam se da ovaj neće nego će da robija.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

N1 Info RS
No image preview

Šapić: Ukinućemo skretanja ulevo gde god je moguće, da je...

Šapić najavljuje da će u Beogradu biti ukinuta leva skretanja gde god je to moguće, kako bi se povećala protočnost i bezbednost saobraćaja.
  • Popular Post
6 minutes ago, msv said:
N1 Info RS
No image preview

Šapić najavljuje da će u Beogradu biti ukinuta leva skretanja gde god je to moguće, kako bi se povećala protočnost i bezbednost saobraćaja.

Ovo kao u Egiptu. Kad sam išao tamo, pitao sam se što im autobusi tako često prave polukružno, a onda sam shvatio da na 90% raskrsnica uopšte ne možeš levo, jer postoji visok ivičnjak po sred puta.

Btw, umesto da se potrudi da primeni zakon, ovaj magarac bira najdebilnije rešenje u skladu sa svojom ograničenom inteligencijom + lopovskim sklonostima da se ugradi na novim radovima. Taman smo na civilizacijskom nivou i nivou poštovanja zakona tu negde u rangu sa Egiptom, da nismo u Evropi, bili bismo i ekonomski.

15 hours ago, radnik said:

Prilicno kratko, ali ne 1 sec, vec najmanje 5 sec. Vidi se i na snimku.

Ja isto cesto prolazim tu raskrsnicu i radnim danom se desi da prodjem tek iz treceg otvaranja semafora (kuda ide hjundai). Ni ovom audiju tj. pravcu iz kog ide nije bas predugo zeleno jer je tu prioritet Omladinskih brigada. Bas sam to vece prosao od mosta na Adi, preko ove raskrsnice oko 21h. Otud se bas brzo vozi, pravac, blaga nizbrdica, 3 trake, nema stambenih zgrada, sve do ove raskrsnice.

Debil je video zeleno i dodao gas da projuri, kad se promenilo, pijan usporeni refleksi, nije ni probao da zakoci.

Uzas. I danas sam par puta tuda prosao, nesto coveka strecne po stomaku.

da, sad sam i ja ponovo gledao jeste 5 sekundi, mada to i dalje deluje bas kratko

jedino sto ne razumem kako mislis (ubica) video zeleno svetlo? zeleno je bilo za levo ne i njemu za pravu

Bila je još jedna nesrećna okolnost, da je i iz suprotnog smera automobil skretao levo.
Da nije bilo njega, postoji šansa da bi ugledao ovog kretena kako se približava velikom brzinom.

15 minutes ago, pbg12345 said:

jedino sto ne razumem kako mislis (ubica) video zeleno svetlo? zeleno je bilo za levo ne i njemu za pravu

Ovo je verovatno ključni detalj, pijan i napušen je video zeleno na semaforu i dao gas da ga uhvati, ali je to zeleno bilo za skretanje levo, njegov semafor je bio crven.

da li se žuto svetlo pali istovremeno i za skretanje u levo i za pravo?

Ne, uvek ima par sekundi lufta između dva. Na nekim raskrsnicama se semafori za levo i pravo otvaraju u isto vreme, ali to nije ova raskrsnica.

tupimo o svetlu na semaforu kod nekoga ko ide 130.

23 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Kao onaj lik što je pre 10ak godina u NS-u ubio nekoliko njih. Oni su ušli na crveno ali on je vozio 150+kmh, da je vozio normalno, ne bi došlo ni do manjeg incidenta.

Edited by copkillah

Dosta slično je to bilo. Alkoholisani manijak se spuštao sa mosta i hvatao trepćuće zeleno.
Samo što je tada kobnu grešku napravio vozač automobila koji je udaren, jer je krenuo kada se ugasilo zeleno svetlo za pešake. Verovatno su se zapričali i on je to zamenio za signal da krene, međutim kretenčina im nije ostavila drugu šansu...

2 hours ago, msv said:
N1 Info RS
No image preview

Sapic i "lijeva skretanja"..

Šapić skrenuo desno

• Popular Post

Niko nije toliko glup. Degenerik troluje da bi se iscudjavalo, zgrazavalo i njemu podsmevalo po mrezama i forumima i skrenula paznja sa samog dogadjaja.

Troje ljudi, od toga jedno dete je poginulo jer je jedna bahata budala uz to pijana i drogirana vozila preko 100km u sred grada.

Idiot od Sapica treba da bude u najmanju ruku ignorisan. Baveci se njim pravi se sprdacina od ovoga do sledece nemile situacije.

Edited by Moonwalker

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

Tupimo o semaforu iz potpuno drugog razloga od toga kog si ti zamislio

Odgovornost ubice nije upitna