October 29, 2025Oct 29 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:ja ne mogu vise da varim ove vesti. majke mi, mozda je bolje da ih nema uopste.skoro sam se vozio u kombiju, u bg-u dok je skupljao ljude je napravio tri prekrsaja. na autoputu poceo da drnda telefon da gleda vesti, kombi mu seta levo desno, zamolim ga da ostavi dok vozi. poslusao. da nije samo bih mu rekao da stane negde da izadjemo.*da dodam da nam se neka kretenka smejala sto se vezujemo u kombiju, kao haha mi se ne vezujemo i legla pozadi na sedista.Vozila sam se jednom nekim kao kombic taksijem gde je neispavani vozac preuzeo iznenadnu voznju u vrlo ranim jutarnjim satima dok mu dusa spavala. Zaspao je nekoliko puta na autoputu. Ne bismo ni skontali, ali moj otac koji je iskusan vozac je skontao da je vozilo par puta zasevrludao, ovaj se trgne i upravi, pa opet klone pa malo ispozakrece i tako nekoliko puta. Ja sam pokusala da urlam na njega, niks, spava covek, devojka najbliza njemu mu rekla da otvori prozor i insistirala da pricaju da joj on nesto odgovara, ja trazila da stane ako je prepospan, krenuli kao na aerodrom, jebes aerodrom. Ali da moj otac na prvom mestu nije skontao kuda je krenulo, vrlo pitanje sta bi se desilo tacno.Ovaj je mozda zaspao nakon takmicenja, duge voznje avionom, odmah da tera kombi. Uzas cist ciscat.
October 29, 2025Oct 29 14 minutes ago, pbg12345 said:aman zeko nije svaki komentar poziv na sukob misljenja, samo sam se nadovezaoapsolutno razumem o cemu vas dvoje pisete i sam vrlo cesto pribegnem tomena taj nacin smo zastitili svoju psihu, sto je naravno jako bitno, ali kao sto rekoh, sa druge strane svi ti problemi ostajuSori. Jutros sam se podžapala tražeći da mi se ne pričaju detalji vesti, pa sam zato neurozna. Raspalilo me to jutros baš pakao. Plus što sam u okruženju pre neki dan imala isto tragediju u vezi s jednim detetom, nisam ni htela da detaljišem. Pa mi je više prelilo sve, valjda.
October 29, 2025Oct 29 Ne postoje nikakve posebne regulacije, niti se striktno sprovodi njihova primena, ljudi u razdrndanim kombijima cesto voze i po 16 sati bez pauze i zamene, slika i prilika drustva u kome zivimo i onoga sto nam se desava.
October 29, 2025Oct 29 Samouruši se, gospođo.Kakvi kreteni, majko mila, bez ideje šta je visoko obrazovanje i kako se stiče znanje.https://x.com/novarsonline/status/1983476795770110311
October 29, 2025Oct 29 3 hours ago, Mel said:Ovaj je mozda zaspao nakon takmicenja, duge voznje avionom, odmah da tera kombi. Uzas cist ciscat.Mislim da je slučaj da su hteli da uštede na prevozu, pa je zato trener vozio kombi. U suprotnom bi ih vozio neki Gea turs. Edited October 29, 2025Oct 29 by eumeswil
October 29, 2025Oct 29 24 minutes ago, Klara said:Samouruši se, gospođo.Kakvi kreteni, majko mila, bez ideje šta je visoko obrazovanje i kako se stiče znanje.https://x.com/novarsonline/status/1983476795770110311gospodju zovu dvocevka, stoga ne treba potcenjivati njena znanja Edited October 29, 2025Oct 29 by Nikodije
October 29, 2025Oct 29 Video sam je uživo letos u A bloku.Izgleda da je neko uspeo da oživi mrtve, jer samo tako može da se objasni njen izgled.
October 29, 2025Oct 29 32 minutes ago, eumeswil said:Mislim da je slučaj da su hteli da uštede na prevozu, pa je zato trener vozio kombi. U suprotnom bi ih vozio neki Gea turs.Ne znam kakav je sad Gea turs, ali nije im bilo strano da im kombi vozi nenaspavan vozač, meni se desilo da sam bio jedini u kombiju koji je noću išao do Zagreba, vozač me molio da pričam s njim kako ne bi zaspao.
October 29, 2025Oct 29 Sapara je konacno krenuo da se obracuna sa lijevim skretanjima.Ako, bolje ikad nego nikad.Neki se vrti ko propela.Za saodracaj sta pretekne, vajdica. Edited October 29, 2025Oct 29 by foto
October 29, 2025Oct 29 57 minutes ago, Klara said:Samouruši se, gospođo.Kakvi kreteni, majko mila, bez ideje šta je visoko obrazovanje i kako se stiče znanje.https://x.com/novarsonline/status/1983476795770110311Ovi ko jahaci Apokalipse, bukvalno bi da ugaze zemlju na bilo koji nacin, samo da ostanu tu gde jesu i da kradu do iznemoglosti. Kuga im nije ravna.
October 29, 2025Oct 29 https://x.com/novarsonline/status/1983527472097358280 Edited October 29, 2025Oct 29 by vememah
October 30, 2025Oct 30 Dnevni list Danas„Ili loša ugradnja ili loše održavanje“: Vesić se pre dve...Na Ostružničkom mostu, u pravcu ka Surčinu, u sredu su popucali takozvani češljevi, što je izazvalo oštećenje desetak automobila i veliki zastoj u saobraćaju.
October 30, 2025Oct 30 juce zbog toga osteceno nekoliko automobila, a danas nepregledne guzve pre i na mostu u smeru ka surcinual zato kad se predje most puca pogled na stadion i expo...