October 26, 2025Oct 26 38 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:brate da ti znas kako prolaze pored vrtica i skola. kakve su to lobanje tek. Ajd ostali, ali roditelji koji cepaju 60+ u istoj ulici gde ostave dete u vrtić mi je nadrealština
October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Ajd ostali, ali roditelji koji cepaju 60+ u istoj ulici gde ostave dete u vrtić mi je nadrealštinaDebil ostaje debil, a to su debili.
October 27, 2025Oct 27 juce sam vozio 200km oko i ispod 120. nisam mogao da izbacim tragediju iz glave... motasz premotavas, moze svima da se desi.
October 27, 2025Oct 27 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Pravoslavci zakivaju. Gde su na nekim auto trkama, relijima ili formulama. A mi kad ne bi bili lideri u ovakvim stvarima
October 27, 2025Oct 27 Popular Post Bitno je da se okači krstina o retrovizor, bog čuva srbe, i cepaj matori, nema zime
October 27, 2025Oct 27 Popular Post U ovakvim situacijama se ne moze raditi o ubistvu, jer je to pravno nemoguce podvesti po krivicno delo ubistva. A i nema potrebe. Dovoljno je dodati jedan stav u postojeci clan koji propisuje tesko delo protiv bezbednosti saobracaja, koji ce za ovo delo ucinjeno u pijanom stanju, ili prekoracenjem brzine od 40+ km/h u naseljenom mestu, ili prolaskom kroz crveno, ili.... propisati kaznu od 10 godina, pa do maksimuma, ukljucujuci i dozivotni zatvor. I problem resen. Ja apsolutno ne vidim potrebu i smisao toga da ikada bude na slobodi neko ko je pijan, drogiran, duplo vecom brzinom od propisane prosao kroz crveno i tom prilikom zbrisao celu porodicu sa lica zemlje.
October 27, 2025Oct 27 4 hours ago, Lancia said:Pravoslavci zakivaju. Gde su na nekim auto trkama, relijima ili formulama. A mi kad ne bi bili lideri u ovakvim stvarima Svi misle da su brzi dok ne dođu na stazu.
October 27, 2025Oct 27 On 26. 10. 2025. at 13:06, kud u maglu Simoviću said:semafor je za krajnju levu traku tj za skretanje levo, vidi se jasno na videu u vesti koji ste okačilimilijardu2tm puta sam prošao tu raskrsnicu, jednom i platio kaznu za prekoračenje brzine , znam tu raskrsnicu jaaako dobroaudi je prošao kroz crveno svetlo, tačka.ne postoji olakšavajuća okolnost za vozača audija, sve da je bio trezan i vozio 49 km/ha nijepodrazumeva se da kao učesnik saobraćaju koriste četvro očiju, kao vožač, pešak…kolko dugo drzi zeleno na tom semaforu?najcesce je zeleno za skretanje levo kratko, ali mene na videu zbunjuje sto se vidi da se ukljucuje zeleno i onda nakon sekund ponovo zuto, pa crvenonikad nisam video semafor sa tako kratkim zelenim intervalom
October 27, 2025Oct 27 7 hours ago, Uskebasi said:U ovakvim situacijama se ne moze raditi o ubistvu, jer je to pravno nemoguce podvesti po krivicno delo ubistva. A i nema potrebe. Dovoljno je dodati jedan stav u postojeci clan koji propisuje tesko delo protiv bezbednosti saobracaja, koji ce za ovo delo ucinjeno u pijanom stanju, ili prekoracenjem brzine od 40+ km/h u naseljenom mestu, ili prolaskom kroz crveno, ili.... propisati kaznu od 10 godina, pa do maksimuma, ukljucujuci i dozivotni zatvor. I problem resen.Ja apsolutno ne vidim potrebu i smisao toga da ikada bude na slobodi neko ko je pijan, drogiran, duplo vecom brzinom od propisane prosao kroz crveno i tom prilikom zbrisao celu porodicu sa lica zemlje.Zavisi od godina. Blazic je za masakr u Duboni i Orasju dobio maksimalnih 20 godina. Bilo bi nelogicno da dobije dozivotnu da je kolima uradio ovo sto je pocinio ovaj iz Bosne.
October 27, 2025Oct 27 54 minutes ago, pbg12345 said:kolko dugo drzi zeleno na tom semaforu?najcesce je zeleno za skretanje levo kratko, ali mene na videu zbunjuje sto se vidi da se ukljucuje zeleno i onda nakon sekund ponovo zuto, pa crvenonikad nisam video semafor sa tako kratkim zelenim intervalomkratko, al kad čekaš da se im se ugasi ko gladna godinaovde je na snimku baš kratko
October 27, 2025Oct 27 tacno treba da stave i lezeci na onaj spust sa mosta. on ga je spicio odozgo i nije imao nameru da stane bilo gde. kamere nemaju nikakvu svrhu izgleda
October 27, 2025Oct 27 Matori magarac vozio 181. Idem cedto tim putem i raznih budala ima. Ali imam 63 i ne divljam refleksi su davno proslo vreme. Ovo je za trajno oduzimanje dozvole baremNOVA portalVozio "BMW" 181 kilometara na sat: Presretači zaustavili...Pripadnici Uprave saobraćajne policije su danas oko 11.20 časova presretačem zaustavili i isključili iz saobraćaja N. P. (59) koji je na državnom putu Kovin - Pančevo upravljao vozilom „BMW“ brzinom o
October 27, 2025Oct 27 1 hour ago, pbg12345 said:kolko dugo drzi zeleno na tom semaforu?najcesce je zeleno za skretanje levo kratko, ali mene na videu zbunjuje sto se vidi da se ukljucuje zeleno i onda nakon sekund ponovo zuto, pa crvenonikad nisam video semafor sa tako kratkim zelenim intervalomPrilicno kratko, ali ne 1 sec, vec najmanje 5 sec. Vidi se i na snimku. Ja isto cesto prolazim tu raskrsnicu i radnim danom se desi da prodjem tek iz treceg otvaranja semafora (kuda ide hjundai). Ni ovom audiju tj. pravcu iz kog ide nije bas predugo zeleno jer je tu prioritet Omladinskih brigada. Bas sam to vece prosao od mosta na Adi, preko ove raskrsnice oko 21h. Otud se bas brzo vozi, pravac, blaga nizbrdica, 3 trake, nema stambenih zgrada, sve do ove raskrsnice. Debil je video zeleno i dodao gas da projuri, kad se promenilo, pijan usporeni refleksi, nije ni probao da zakoci. Uzas. I danas sam par puta tuda prosao, nesto coveka strecne po stomaku.