Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

1,2 promila - u Spaniji ako te uhvati kontrola, zatvor u trajanju izmedju 6 meseci i godinu dana i oduzimanje dozvole od 1 do 4 godine. Kako je to u Srbiji?

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 minute ago, Lancia said:

1,2 promila - u Spaniji ako te uhvati kontrola, zatvor u trajanju izmedju 6 meseci i godinu dana i oduzimanje dozvole od 1 do 4 godine. Kako je to u Srbiji?

Zavisi ko si, može da bude 20-40.000 i 4 meseca zabrana upravljanja motornim vozilom, a može i ništa čak i da si pored toga drogiran i napraviš udes.

izgleda da sam oćoravio. a prolazim često tom raskrsnicom na putu iz bloka 37 ka rakovici.

ostaje moj stav: optužba i kazna za trostruko ubistvo, adekvatna zatvorska kazna i doživotno oduzimanje dozvole.

PS: kakav je moguć formalni problem što je državljanin BiH?

Just now, đorđe geprat said:

izgleda da sam oćoravio. a prolazim često tom raskrsnicom na putu iz bloka 37 ka rakovici.

ostaje moj stav: optužba i kazna za trostruko ubistvo, adekvatna zatvorska kazna i doživotno oduzimanje dozvole.

PS: kakav je moguć formalni problem što je državljanin BiH?

Nikakav, delo je počinio u Srbiji i u Srbiji ide na sud. Ako ne pobegne.

koliko je brzo vozio ovaj pijani degenerik, rekao bih oko 120 km/h a mozda i vise

5 hours ago, đorđe geprat said:

snimak. gde?

edit. nađoh.

izgleda da je vozač hundaia loše procenio udaljenost i brzinu audija i mislio da može da prođe raskrsnicu pre njega.

Majmun je isao toliko brzo da ga nesrecni covek nije ni video. Nije imao kada da proceni.

Državljanin BiH Nikola Đ. (24) koji je prošle noći izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Novom Beogradu, kada je audijem prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i udario hjundai u kom su bili supružnici s detetom od 9 godina, osim na alkohol i to od 1,17 promila koliko mu je izmereno u krvi, bio je pozitivan i na narkotike, tačnije marihuanu.

Njemu je juče nakon nesreće određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja biti sproveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.

kurir.rs/crna-hronika/9813399/vozac-koji-je-ubio-porodicu-na-novom-beogradu-bio-pozitivan-i-na-drogu-novi-detalji

Edited by vememah

Pa nije imao tonu marihuane u sebi..pobogu..

Od sve droge baš marihuana, jel? Ovo uzeti sa kamionom soli.

Sigurno su medicinski razlozi u pitanju.

Ona ga spusta, da nije imao marihuane u sebi vozio bi 250. Ovako je vozio samo 150.

11 hours ago, radisa said:

Na ovom gepartovom snimku se vidi da je prosao na zuto, sto je sustinski crveno, vozio je brze od 50 i bio pijan...

10 godina, zakonski maksimum i kraj... Kad bi to u Sbiji tako bilo moguce...

gde si ti video zuto, kad se ne vidi semafor za pravo

• Popular Post

Meni uopšte nije jasno kako neko može da vozi tolikom brzinom kroz naseljeno mesto, nebitno da li je pijan ili ne. Kako brate ne pomisliš da može neko da izleti na ulicu?

brate da ti znas kako prolaze pored vrtica i skola. kakve su to lobanje tek. pritom postoje lezeci i pesacki, niko ne jebe nista, prelecu kao kreteni. iz ulica se izbacuju preko trotoara, niko nista ne razmislja da moze neko da naleti, svest 0

Just now, Mr.Mxyzptlk said:

brate da ti znas kako prolaze pored vrtica i skola. kakve su to lobanje tek. pritom postoje lezeci i pesacki, niko ne jebe nista, prelecu kao kreteni. iz ulica se izbacuju preko trotoara, niko nista ne razmislja da moze neko da naleti, svest 0

Pa znam, meni se x puta dešava da kad zakočim pred ležeći, da me neko tu pretekne, bukvalno preleti preko ležećeg pored mene i još me ljutito pogleda u fazonu šta voziš ko baba.

ja cesto kocim kretene iza jer se tuda vozi 40 max, pritom ima 16 lezecih i parkirana kola sa obe strane.