November 26, 2025Nov 26 Po slikama auto je probio bankinu. Da li je realno da niko nije od policije provozao trasom i video odvaljenu bankinu i pogledao dole?
November 26, 2025Nov 26 Just now, Fakundo Sava said:Panik poziv jel se šalje preko mobilnog?Mislim da to još nije jasno, kao ni dosta drugih stvari. Piše se o dva poziva - dva sa istog telefona ili je jedan telefon pozvao dva puta? Ili je auto (Audi) poslao poziv u trenutku udara?Da parafraziram nekog sa Reddita - pošalji sa telefona pretnju Vučiću pa da vidiš kako će Policija da te nađe u roku od odmah a ne posle 3 dana.
November 26, 2025Nov 26 7 minutes ago, Fakundo Sava said:Panik poziv jel se šalje preko mobilnog?Valjda ovakav.. večno pretisnem umesto svetla - javi se obično neka teta, blago umornin glasom.
November 26, 2025Nov 26 Da nije auto poslao panic pozive a policiju boleo patak jer su mislili da je greska?
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, radisa said:Da nije auto poslao panic pozive a policiju boleo patak jer su mislili da je greska?Izgleda da je nekog zasigurno zabolela patka.Ana Radović je uputila dva poziva sa mobilnog telefona nakon saobraćajne nesreće, ali je i iz automobila pozvala i „panik poziv“.Ako je verovati Novoj, bila su 3 poziva.@makaronee Je li teta iz Policije ili iz Hitne? Edited November 26, 2025Nov 26 by ragasto
November 26, 2025Nov 26 Auto bi trebalo ako ima tu opciju da zove pomoc cim se otvore jastuci, valjda...Mislim, desilo se mom kolegi, javila se policija, znali da je automatski poziv... Meni kad je taj modul crkao, pa su ga menjali, pandur se na testu isto javio...E sad, meni bas cudno da se niko ne javi 3 puta...
November 26, 2025Nov 26 Sacuvaj boze!Taj panic poziv, zar on ne treba da ide na jedan broj 112 (emergency) koji usmeri dalje policiji, hitnoj ili vatrogascima? Je li Srbija presla na to?
November 26, 2025Nov 26 dal je moguce da je ovde upao sa kolima. kakav maler. oni su pretpostavljam bili povredjeni i zato nisu mogli da izadju iz kola?
November 26, 2025Nov 26 Aleksandar M. (37) koji je upravljao automobilom "Audi SQ", a koji je sleteo sa puta u betonski propust kod Čačka imao je pun dosije saobraćajnih prekršaja zbog čega mu je čak i oduzeta vozačka dozvola na nekoliko meseci. U ovom trenutku nije poznato zbog čega je automobil u kojem je Aleksandar M. bio sa nestalom Anom Radović (20) sleteo sa puta i to će u narednim danima biti predmet istrage.Prema informacijama koje poseduje Blic, Aleksandar M. koji je stradao sa Anom Radović u vozilu pravosnažno je osuđivan više puta pred prekršajnim sudovima širom Srbije - Valjevu, Prijepolju, Požegi."On je osuđivan za prekoračenje brzine više puta, jednom za upravljanje vozilom za vreme zabrane, jednom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci", kaže izvor upoznat sa slučajem. (...)Podsetimo, otac nestale Ane Radović koja je nađena mrtva posle tri dana potrage pita se samo jedno - ko je vozač koji je upravljao "audijem" koji je iz za sada nepoznatih razloga sleteo sa puta u betonski propust. Kako kaže, Ana Radović je tog dana krenula put fakulteta. Porodici je rekla da ima prevoz sa Zlatibora gde je živela sa njima."Ne znam da li ga je poznavala od ranije, ja njega nikada nisam video. Moje dete je bilo divno dete, naša porodica je skladna, nikakvih problema nije bilo. Želim da znam ko je taj čovek koji je vozio", kaže neutešni otac.mondo.rs/Info/Crna-hronika/a2151732/muskarac-koji-je-poginuo-sa-anom-radovic-imao-debeo-dosije.htmlNa mesto nesreće kod Ovčar banje, nakon što su nadležne službe izvukle "audi" kojim su Aleksandar M. (37) i Ana Radović (20) sa Zlatibora sleteli u betonski propust kraj puta, pristiglo je nekoliko skupocenih automobila iz kojih je izašlo desetak, petnaest momaka.Oni su prišli do samog mesta nesreće, gde su upalili sveće i stajali su spuštenih glava neko vreme."To su najverovatnije prijatelji nastradalog Aleksandra. Stiglo je nekoliko besnih automobila, među njima i dva 'poršea'. Izgledaju kao likovi koji se viđaju samo na filmu. Nijedan auto im nije jeftiniji od 100.000 evra. Oni su pristigli čim je otišla policija", kaže izvor. (...)"Oni su došli da odaju počast natradalom drugu i njegovoj prijateljici. U neverici i tišini su stajali neko vreme. Iako izgledaju vrlo opasno, nisu ništa loše rekli ili uradili... Čuli smo i da je nastradali Aleksandar M. važio za "opasnog momka", dodao je izvor i nastavio:"Inače, prema prvim rezultatima istrage za volanom 'audija' bio je Aleksandar, a Ana je bila na mestu suvozača. Na automobilu su registarske oznake iz Tutina i to je najverovatnije bio njegov auto".mondo.rs/Info/Crna-hronika/a2151695/cim-je-policija-otisla-sa-mesta-zlocina-kod-cacka-oni-su-dosli.html Edited November 26, 2025Nov 26 by vememah
November 26, 2025Nov 26 ne znam kome su bili upućeni pozivi. nadam se da nije sistem da se javi umilni glas koji kaže da su svi operateri zauzeti i da je vreme čekanja 5 minuta, uz umilnu muziku samardžića ili sokaka.
November 26, 2025Nov 26 24 minutes ago, nick1986 said:Po slikama auto je probio bankinu. Da li je realno da niko nije od policije provozao trasom i video odvaljenu bankinu i pogledao dole?Ko zna u kom stanju je bila ograda, možda ima gomila nepopravljenih mesta probijanja duž puta pa nisu primetili novo.Inače, ograda i bankina nije isto.
November 26, 2025Nov 26 15 minutes ago, ragasto said:Je li teta iz Policije ili iz Hitne?Kol-centar / nije u Srbiji.
November 26, 2025Nov 26 "Panik poziv" koji je dobila Hitna pomoć iz vozila u kojem su bili nestala Ana i njen prijatelj, je funkcija koja omogućava vozaču ili putnicima da automatski ili pritiskom na dugme pozovu hitnu pomoć u slučaju nesreće ili opasnosti.Ovaj sistem često uključuje:Automatski poziv (eCall): U novijim vozilima, senzori mogu detektovati ozbiljan sudar (npr. aktiviranje vazdušnih jastuka) i automatski upućuju poziv hitnim službama, šaljući GPS lokaciju vozila.Ručni poziv: Uvek postoji i panik taster/SOS dugme koje putnici mogu sami pritisnuti da bi direktno kontaktirali hitne službe ili definisane kontakteZa sada nije poznato na koji način je iz pronađenog auta upućen poziv Hitnoj pomoći.mondo.rs/Info/Crna-hronika/a2151732/muskarac-koji-je-poginuo-sa-anom-radovic-imao-debeo-dosije.htmlMogli su da u slučaju aktiviranja vazdušnih jastuka ili detekcije sudara na drugi način implementiraju i slanje SMS-a sa tačnim koordinatama, to nije neka velika mudrost. Edited November 26, 2025Nov 26 by vememah