October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, Sludge Factory said:Ovo je i meni palo na pamet. Moze film da se snimi sa takvim ili slicnim scenarijem.Jezivo.Jbg, pre neku godinu nit bi mi palo na pamet da napisem ovakav komentar niti bih pomislila ista lepo o nekom ko bi tako nesto napisao. Pa jeste jezivo, stvarno je jezivo.
October 26, 2025Oct 26 8 minutes ago, dillinger said:Po snimku koji kruzi, audi nije prosao na crvenosnimak. gde?edit. nađoh. izgleda da je vozač hundaia loše procenio udaljenost i brzinu audija i mislio da može da prođe raskrsnicu pre njega. Edited October 26, 2025Oct 26 by đorđe geprat
October 26, 2025Oct 26 na instagramu@dillinger bilo je otvoreno skretanje levo za oba smera, u tom slučaju je zatvoreno za pravoprošao je na crveno, btw koje je morao da vidi min od kad se otvorilo, cca 300-400m ranije
October 26, 2025Oct 26 @đorđe geprat šta ima da procenjuje kretanje vozila ako ima zeleno na semaforu koji radi(ne trepće žuto)svašta
October 26, 2025Oct 26 25 minutes ago, Mel said:Moco, nemoj ovo da pises na forumu leba ti, da ne izrezonuju ko onaj nesrecnik, pa da smisle kako da se ratosiljaju komsije a dobiju max 5.24 minutes ago, Sludge Factory said:Ovo je i meni palo na pamet. Moze film da se snimi sa takvim ili slicnim scenarijem.Jezivo.21 minutes ago, Mel said:Jbg, pre neku godinu nit bi mi palo na pamet da napisem ovakav komentar niti bih pomislila ista lepo o nekom ko bi tako nesto napisao. Pa jeste jezivo, stvarno je jezivo.Onaj ko to ima u planu vec odavno zna tako da sigurno nece na forumu da trazi ideju.A tek kad zna da moze da izadje na uslovnu posle dve trecine odlezane kazne?Ili da odmah pravi sporazum o priznanju i dobije blazu kaznu.
October 26, 2025Oct 26 5 minutes ago, dillinger said:Po snimku koji kruzi, audi nije prosao na crvenoNa ovom gepartovom snimku se vidi da je prosao na zuto, sto je sustinski crveno, vozio je brze od 50 i bio pijan...10 godina, zakonski maksimum i kraj... Kad bi to u Sbiji tako bilo moguce...
October 26, 2025Oct 26 Just now, kud u maglu Simoviću said:@đorđe geprat šta ima da procenjuje kretanje vozila ako ima zeleno na semaforu koji radi(ne trepće žuto)svaštana snimku nisam primetio poseban semafor za skretanje levo. ako sam ćorav, praštajte. u prvi mah sam i ja to pomislio jer je auto iz smera audija skretao levo kao i hundai.
October 26, 2025Oct 26 32 minutes ago, đorđe geprat said:snimak. gde?edit. nađoh.izgleda da je vozač hundaia loše procenio udaljenost i brzinu audija i mislio da može da prođe raskrsnicu pre njega.Ne poznajem raskrsnicu, ali ako je u tom trenutku bio otvoren samo semafor za skretanje na levo, onda jeste prošao kroz crveno.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post Ja ne znam kako je noću na toj raskrsnici, al danju je skretanje levo zasebna pozicija. Ne vidim zašto bi se to razlikovalo nocu. Manjak saobraćaja svakako nije argument. Kakvo crno istovremeno otvoranje levo i pravo kad skretanjem presecas tri trake
October 26, 2025Oct 26 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@đorđe geprat šta ima da procenjuje kretanje vozila ako ima zeleno na semaforu koji radi(ne trepće žuto)svaštamora sve se da se gleda i da se procenjuje kad se skreće bez obzira na semafor
October 26, 2025Oct 26 58 minutes ago, Moća said:@Sludge FactoryNe, odgovara se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je zaprećena kazna od 2 do 10 godina ali u praksi se izriču kazne do 5 godina maksimum bar ono što sam ja video.I koja je logika iza olakšavajucih okolnosti u odnosu na ubistvo sa predumišljajem za osobu koja udje u auto nakon 10piva/rakija sa 1.2 promila alkohola u krvi? Evo živ nisam da čujem zašto osoba koja je unesrecila za sva vremena nedužne treba da se vrati normalnom zivotu nakon 5-10god
October 26, 2025Oct 26 6 minutes ago, MeanM@ said:I koja je logika iza olakšavajucih okolnosti u odnosu na ubistvo sa predumišljajem za osobu koja udje u auto nakon 10piva/rakija sa 1.2 promila alkohola u krvi? Evo živ nisam da čujem zašto osoba koja je unesrecila za sva vremena nedužne treba da se vrati normalnom zivotu nakon 5-10godNije hteo. Svi oni nisu hteli.
October 26, 2025Oct 26 Hteo je, samim činom sedanja u auto u alkoholisanom stanju. To ne može biti neuračunljivost, naprotiv. Al me zaista zanima racionalizacija iza toga da je ubistvo za volanom u pijanom stanju manji zlocin od predumisljaja
October 26, 2025Oct 26 6 minutes ago, MeanM@ said:Hteo je, samim činom sedanja u auto u alkoholisanom stanju. To ne može biti neuračunljivost, naprotiv.Al me zaista zanima racionalizacija iza toga da je ubistvo za volanom u pijanom stanju manji zlocin od predumisljajaNaravno, ironičan sam.Čak i da se progleda kroz prste onom ko je pripit seo i dovezao se kući vozeći 40-50 kmh i ništa nije napravio, vožnja tom brzinom u gradu bez obzira na alkohol treba da bude tretirana kao pokušaj ubistva.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post 44 minutes ago, đorđe geprat said:na snimku nisam primetio poseban semafor za skretanje levo. ako sam ćorav, praštajte. u prvi mah sam i ja to pomislio jer je auto iz smera audija skretao levo kao i hundai.semafor je za krajnju levu traku tj za skretanje levo, vidi se jasno na videu u vesti koji ste okačilimilijardu2tm puta sam prošao tu raskrsnicu, jednom i platio kaznu za prekoračenje brzine , znam tu raskrsnicu jaaako dobroaudi je prošao kroz crveno svetlo, tačka. ne postoji olakšavajuća okolnost za vozača audija, sve da je bio trezan i vozio 49 km/ha nijepodrazumeva se da kao učesnik saobraćaju koriste četvro očiju, kao vožač, pešak…