October 26, 2025Oct 26 https://n1info.rs/vesti/tri-osobe-poginule-u-saobracajnoj-nesreci-na-novom-beogradu/Tri osobe su poginule, a dve su zadobile teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se oko 50 minuta posle ponoći desila na Novom Beogradu u Bulevaru heroja sa Košara, kod kule Vest.Mediji su objavili da su na licu mesta poginuli majka, otac i dete od 10 godina.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post Kad je drzava izvukla Mitrovicevog sina istovremeno je dala i zeleno svetlo svojim modernim feudalcima i njihovoj deci da mogu ovakve stvari nekaznjeno da rade, pa se zato ovakve tragedije sve cesce i desavaju.
October 26, 2025Oct 26 57 minutes ago, napadaj said:https://n1info.rs/vesti/tri-osobe-poginule-u-saobracajnoj-nesreci-na-novom-beogradu/Tri osobe su poginule, a dve su zadobile teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se oko 50 minuta posle ponoći desila na Novom Beogradu u Bulevaru heroja sa Košara, kod kule Vest.Mediji su objavili da su na licu mesta poginuli majka, otac i dete od 10 godina. Au, ja sam sinoc prosao tim putem ka mostu na Adi posle pola 1, mozda sam ih izbegao za 5-10 min.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post Ja opet ponavljam svako ko sedne pijan za volan i ubije nekog treba da odgovara za ubistvo.Dodji @Hamlet Strašni da se opet svadjamo.
October 26, 2025Oct 26 Popular Post U svakom gradu, na svakom mestu u ovoj zemlji policija uvece pusta audije da divljaju a preko dana zaustavljaju, al ne audijeI sve je vezano za rezim i sav taj olos
October 26, 2025Oct 26 2 minutes ago, Moća said:Ja opet ponavljam svako ko sedne pijan za volan i ubije nekog treba da odgovara za ubistvo.Dodji @Hamlet Strašni da se opet svadjamo.apsolutno. i obavezno trajno oduzimanje prava na upravljanje bilo kakvim vozilom.
October 26, 2025Oct 26 Pre nekih 20-ak godina, tek sto se vlast promenila a pocrla privatizacija, novi vlasnik zadruge u mom kraju je nabavio nove traktore..koji su u kabinama imali nekakav senzor za alkohol. Za to sam cuo kad mu je bukvalno cela smena vozaca ostala u firmi jer traktori nisu mogli da se pomere nakon sto su vozaci potegli po koju "Za koncentraciju" pred posao. Tada sam pomislio da ce to ubrzo da se nadje medj automobilima i kamionima..bejah u krivu evidentno.
October 26, 2025Oct 26 sad pročitah da je ubica državljanin BiH i da je audi sa BiH tablicama.. gde mu sledi ćelija, ovde ili tamo?
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, Moća said:Ja opet ponavljam svako ko sedne pijan za volan i ubije nekog treba da odgovara za ubistvo.Dodji @Hamlet Strašni da se opet svadjamo.A zar ne odgovara?
October 26, 2025Oct 26 @Sludge Factory Ne, odgovara se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je zaprećena kazna od 2 do 10 godina ali u praksi se izriču kazne do 5 godina maksimum bar ono što sam ja video. Edited October 26, 2025Oct 26 by Moća
October 26, 2025Oct 26 3 minutes ago, Moća said:@Sludge FactoryNe, odgovara se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je zaprećena kazna od 2 do 10 godina ali u praksi se izriču kazne do 5 godina maksimum bar ono što sam ja video.Moco, nemoj ovo da pises na forumu leba ti, da ne izrezonuju ko onaj nesrecnik, pa da smisle kako da se ratosiljaju komsije a dobiju max 5.
October 26, 2025Oct 26 Just now, Mel said:Moco, nemoj ovo da pises na forumu leba ti, da ne izrezonuju ko onaj nesrecnik, pa da smisle kako da se ratosiljaju komsije a dobiju max 5.Ovo je i meni palo na pamet. Moze film da se snimi sa takvim ili slicnim scenarijem. Jezivo.