October 17, 2025Oct 17 Da ne linkujem Blic u vezi nesreće kod Sajma.4 ujutru, 20 god, probna vozačka, 1,52 promila, 1 osoba preminula a 4 teško povređeneBili su dobra deca, X.Y se taman zaposlio i želeo je malo da se provede sa društvom, a toliko je želeo taj auto, pa su mu roditelji učinili za 18. rođendan i eto odoše deca, a život je bio pred njima.Vest koja se čita konstantno decenijama na ovim prostorima. Edited October 17, 2025Oct 17 by eumeswil
October 17, 2025Oct 17 trazeci ovu vest maleteh na gomilu groznih vesti samo u toku jucerasnjeg i dasnjeg danaovo je jebeno nenormalnopisemo li gde o ovoj nesreci u sremskoj mitrovici?
October 17, 2025Oct 17 46 minutes ago, pbg12345 said:trazeci ovu vest maleteh na gomilu groznih vesti samo u toku jucerasnjeg i dasnjeg danaovo je jebeno nenormalnopisemo li gde o ovoj nesreci u sremskoj mitrovici?Pa nema gde drugde...Jbt, vozac ima 70 godina... Zasto covek od sedamdeset godina moze da bude vozac autobusa...Zasto autoprevoznik moze da ima 60 prekrsajnih prijava za neispravnos vozila u godinu dana i radi i dalje?
October 17, 2025Oct 17 4 minutes ago, radisa said:Pa nema gde drugde...Jbt, vozac ima 70 godina... Zasto covek od sedamdeset godina moze da bude vozac autobusa...Zasto autoprevoznik moze da ima 60 prekrsajnih prijava za neispravnos vozila u godinu dana i radi i dalje?Ako me instruktor nije lagao..ili ako ja nisam pogresno razumeo..Klinac od 18 godina bukvalno u roku od par keseci nakon sto polozi za B moze da polozi i da vozi bus. To nam je nasa borba dala..nekako mi se cini da je mozda bolje da me vozi covek od 70 koji to ceo zivot radi, kako god ovo danas delovalo.A da ne prastaju prekrsaje..ko bi ljubitelje slobode i progresa vozao po patriotskim skupovima..Sve je to jedan sistem spojenih sudova koji jet ek poceo da nam se najebava majkem
October 17, 2025Oct 17 31 minutes ago, radisa said:Pa nema gde drugde...Jbt, vozac ima 70 godina... Zasto covek od sedamdeset godina moze da bude vozac autobusa...Zasto autoprevoznik moze da ima 60 prekrsajnih prijava za neispravnos vozila u godinu dana i radi i dalje?Vozac 70 godina, a autobus na dva sprata koji se koristi u lokalnom prevozu 🤐
October 17, 2025Oct 17 Vozio sam se mnogo puta tim putem i pre renoviranja i dva puta posle, zadnji put pre par dana, generalno se od Jarka ka SM i hvata zalet i mnogi cak i u tu krivinu ulecu zestoko a i u kontra smeru je zajebano jer je dugacak pravac pre te krivine. Ne znam jel tu bila bankina i jel trebala uopste da bude ali verovatno je ljudski faktor, ili prevelika brzina ili odsutnost u voznji zbog starosti ili cega vecKatastrofa
October 17, 2025Oct 17 5 hours ago, eumeswil said:Da ne linkujem Blic u vezi nesreće kod Sajma.4 ujutru, 20 god, probna vozačka, 1,52 promila, 1 osoba preminula a 4 teško povređeneBili su dobra deca, X.Y se taman zaposlio i želeo je malo da se provede sa društvom, a toliko je želeo taj auto, pa su mu roditelji učinili za 18. rođendan i eto odoše deca, a život je bio pred njima.Vest koja se čita konstantno decenijama na ovim prostorima.Naš drugar iz gimnazije je u 4.godini poginuo tu, 18 godina, džip neki manji, po danu, udario u tramvaj kod Ruske, iz pravca BBrda. Devojka na mestu suvozača je imala teške telesne povrede. On mučenik, i dan danas se sećam scene u kapeli, horor
October 17, 2025Oct 17 1 hour ago, radisa said:Pa nema gde drugde...Jbt, vozac ima 70 godina... Zasto covek od sedamdeset godina moze da bude vozac autobusa...Zasto autoprevoznik moze da ima 60 prekrsajnih prijava za neispravnos vozila u godinu dana i radi i dalje?Зато што су иоле млађи возачи отишли у иностранство због лоших економских услова па су алтернатива радници из Шри Ланке и пензионери.Зато што возају страначке дебиле на митинге и у Ћациленд.
October 18, 2025Oct 18 6 hours ago, Zli Gli said:Ne znam jel tu bila bankina i jel trebala uopste da bude Hteo sam da napisem zastitna ograda a ne bankina i vidim u komentarima da je jos nema a ja nisam mogao da se setim, mada je vise ljudi napisalo i da je taj vozac prijavljivan zbog bahate voznje i nikom' nista pa je skoro sigurno glavni krivac on, ako ne racunamo sjeban kompletan sistem
October 18, 2025Oct 18 13 hours ago, eumeswil said:Da ne linkujem Blic u vezi nesreće kod Sajma.4 ujutru, 20 god, probna vozačka, 1,52 promila, 1 osoba preminula a 4 teško povređeneBili su dobra deca, X.Y se taman zaposlio i želeo je malo da se provede sa društvom, a toliko je želeo taj auto, pa su mu roditelji učinili za 18. rođendan i eto odoše deca, a život je bio pred njima.Vest koja se čita konstantno decenijama na ovim prostorima.da, to je to. auto za punoletstvo, neka se deca zabave i budu zadovoljna. možda sam pregrub ali roditelju te mlade žrtve koja je htela sve i odmah ne bih izjavio saučešće.
October 18, 2025Oct 18 Nisi u pravu Djordje. Neko mi je u RL pricao o tom slucaju jer ih je poznavao. Zrtva je devojka koja je sedela pozadi u sredini. Stali na crveno, a neko se zakucao u punoj brzini u njih od pozadi.
October 18, 2025Oct 18 9 hours ago, radnik said:Nisi u pravu Djordje. Neko mi je u RL pricao o tom slucaju jer ih je poznavao.Zrtva je devojka koja je sedela pozadi u sredini. Stali na crveno, a neko se zakucao u punoj brzini u njih od pozadi.da, u pravu si. devojka je nedužna kolateralna žrtva. ovo je različit slučaj od onih na koje sam mislio. kada tata kupi sinu motor za punoletstvo i slično pa klinac strada. ima jedna tabla na ulazu u aranđelovac. a bilo je toga još, i sa kolima.nego, razmišljam, zašto je dozvoljeno da se kola sa 2/3 vrata registruju za 5 putnika? ili je to bilo pa je ukinuto.