Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Irska nije dobar primer, oni su prepumpali svoj GDP time sto su postali poreski raj za Tech kompanije od kojih, bas zbog mizernih poreza, slabo dobijaju nesto. To se slabo odrazilo na kvalitet zivota obicnih ljudi. O Svajcarskoj da ne pricam, oni imaju toliko specificnu situaciju da ih je nemoguce kopirati.

Slovenija je takodje los primer jer im je mentalitet slicniji nemackom nego nasem. Mi bi trebalo da se se prvo ugledamo na neku Rumuniju ili Grcku, u sferama u kojima su oni bolji. To kako se u Rumuniji bore protiv korupcije ili grcki pristup zivotu.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, Shan Jan said:

Irska nije dobar primer, oni su prepumpali svoj GDP time sto su postali poreski raj za Tech kompanije od kojih, bas zbog mizernih poreza, slabo dobijaju nesto. To se slabo odrazilo na kvalitet zivota obicnih ljudi. O Svajcarskoj da ne pricam, oni imaju toliko specificnu situaciju da ih je nemoguce kopirati.

Slovenija je takodje los primer jer im je mentalitet slicniji nemackom nego nasem. Mi bi trebalo da se se prvo ugledamo na neku Rumuniju ili Grcku, u sferama u kojima su oni bolji. To kako se u Rumuniji bore protiv korupcije ili grcki pristup zivotu.

Mi bismo bili totalno Grcka da 90te nije napravljena serija gresaka, ako smem da kazem do 2012te smo i bili neka verzija Grcke.

Imala sam bas blisku drugaricu tamo negde do 2019te sa kojom sam cesto pricala, i vrlo cesto je bilo to i to je isto kod nas, i samo je krenulo da divergira nakon dolaska SNSa.

Gori zgrada Elektrovojvodine u NS.

image.png

Nadam se da nece biti jos jedna tragedija.

uf jbt, valjda su se ljudi evakuisali na vreme

Izašli su svi, za zgrada je toliko napunjena vezarama, da nema dovoljno stolica za sve, pa oni koji prvi stignu na posao sede, ostali šetaju po kancelariji D

Ako se stolica okrene vertikalno za 180 stepeni, dobija se na smeštajnim kapacitetima )

Nekoliko puta, čak.

1 hour ago, dacha said:

Gori zgrada Elektrovojvodine u NS.

image.png

Nadam se da nece biti jos jedna tragedija.

Bio Baculo da plati racune

4 hours ago, Shan Jan said:

Da budemo evropski prvaci u nogometu i preskakanju kozlica, toliko valjda mozemo

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" traže od Ministarstva pravde da se spusti starosna granica krivične odgovornosti za najteža dela, a pošto nema odgovora, Ninela Radičević, majka ubijene devojčice Ane Božović, pita se za koga se bori ona, koja je već sve izgubila, ako ta inicijativa društvu nije važna.

N1 Info RS
No image preview

Majka ubijene devojčice iz "Ribnikara": Propast društva,...

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" traže od Ministarstva pravde da se spusti starosna granica krivične odgovornosti za najteža dela, a pošto nema odgovora, Ni

Jedna od pet mladih osoba u Srbiji prosečnog uzrasta oko 15 godina ispunjava kriterijume za minimalno jedan psihički poremećaj - da pati od depresije, ima suicidalne misli, anksioznost, anoreksiju ili poremećaj ponašanja, pokazuju rezultati istraživanja Instituta za mentalno zdravlje, koje je danas objavio nedeljnik Vreme. 

Iako se 50 odsto poremećaja mentalnog zdravlja ispolji pre 18. godine, a 75 odsto pre 24. godine, ona je rekla da samo 30 odsto mladih dobije intervenciju na vreme i da je za unapređenje njihovog mentalnog zdravlja potrebno da psihološke usluge budu dostupnije. 

N1 Info RS
No image preview

U Srbiji svaka peta mlada osoba pati od bar jednog psihič...

Polovina psihičkih poremećaja ispoljava se pre 18. godine.

Screenshot_2025-10-16-22-20-38-516_com.twitter.android-edit.jpg

On 14. 10. 2025. at 12:57, Jeremija said:

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" traže od Ministarstva pravde da se spusti starosna granica krivične odgovornosti za najteža dela, a pošto nema odgovora, Ninela Radičević, majka ubijene devojčice Ane Božović, pita se za koga se bori ona, koja je već sve izgubila, ako ta inicijativa društvu nije važna.

Ja kad god vidim sliku ove zene setim se onog intervjua sa njom i raspadnem se...

On 14. 10. 2025. at 12:57, Jeremija said:

N1 Info RS
No image preview

Majka ubijene devojčice iz "Ribnikara": Propast društva,...

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" traže od Ministarstva pravde da se spusti starosna granica krivične odgovornosti za najteža dela, a pošto nema odgovora, Ni

Moram priznati da mi nije baš jasno šta je ovde za Doom. Za Doom bi bilo ako bi ova inicijativa bila prihvaćena.

22 hours ago, Jeremija said:

N1 Info RS
No image preview

U Srbiji svaka peta mlada osoba pati od bar jednog psihič...

Polovina psihičkih poremećaja ispoljava se pre 18. godine.

Dobro da su ove preostale 4/5 normalne, imajući u vidu gde žive. Mada sumnjam i u to. Neretko mi padne na pamet kada ih gledam, koliko mi je drago što nisam mlad u njihovo vreme.

U.S. Army general admits he uses ChatGPT to make "key command decisions"