Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now cooking!

Featured Replies

Pileći kari, tj. preciznije pileća korma, sa sastojcima koji su mi bili pri ruci.

Piletina se preko noći marinirala u mešavini belog luka i djumbira (blendirano u pastu), grčkog jogurta, soli, kurkume, neke domaće dimljene slatke crvene paprike, čilija u prahu, i malo garam masale. Ovaj put pileći karabatak.

Nisu na slici jer su se natapali u šolji vrele vode, ali će svakako biti dodani, indijski orasi (oko 15tak komada).

korma.jpg

• Replies 11.5k
  • Views 869.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Ćufte  

Posted Images

1 hour ago, JakeBlues said:

Pileći kari, tj. preciznije pileća korma, sa sastojcima koji su mi bili pri ruci.

Piletina se preko noći marinirala u mešavini belog luka i djumbira (blendirano u pastu), grčkog jogurta, soli, kurkume, neke domaće dimljene slatke crvene paprike, čilija u prahu, i malo garam masale. Ovaj put pileći karabatak.

Nisu na slici jer su se natapali u šolji vrele vode, ali će svakako biti dodani, indijski orasi (oko 15tak komada).

korma.jpg

Evo kako izgleda pred kraj kuvanja:

skuvanakorma.jpg

Moj današnji ratatouille

IMG_20251018_153946.jpg

IMG_20251018_155325.jpg

U tepsiji gore: pečena crvena paprika, cluk, bluk, mulje, biber. Kasnije izblendano uz šolju domaćeg kuvanog paradajza.

To sam sipala u tepsiju, a onda naređala tikvice, patlidžan i sveži paradajz. Posula biberom u zrnu, malo susama, malo mlevenog kikirikija.

U tanjiru: ratatouille preko pire krompira, rukola i ruski pelmeni, malo za meze.

Mama se oduševila!

done. samo ne znam koliko kis. pavlake stavite @ivy posto je meni sve to bilo bas gusto, pa sam dodao mleka. a odozgo 2 snite gaude, nista drugo nemam..

Screenshot_2025-10-23-14-04-56-671_com.miui.gallery-edit.jpg

ma moze i malo mleka..moze stagod mlecnog..ovo je idealno jelo za potrositi ostose mlecnog koji se vuku po fridzu ..

nema greske..sve 5 thumbup

Edited by ivy

pojeo sam bez hleba jer ceo dan zaboravljam da kupim. bruutalno je ispalo. hvala za recepat

Ratatuj!

13 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

pojeo sam bez hleba jer ceo dan zaboravljam da kupim. bruutalno je ispalo. hvala za recepat

super,drago mi je kralj

ne znam sta radim

Screenshot_2025-10-25-13-28-11-095_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Fotka koja miriše. Pravićeš neki sos? :)

jes, izblendao sve, sacu da mu rknem parmezana i da ga spojim sa spagetama

progutao. odlicno ispalo za prvi put... dodao mocarelu ipak pred kraj kuvanja sa spagetama a odozgo narendao parmezana i bibera.

relaksiranog sfinktera sam ušao u celu ovu priču

IMG-6839-Snapseed-Copy.jpg

Bravo!