May 10May 10 9 hours ago, ultra plasticni said:u rebrima nema mnogo mesa, tako da ti se ovo i dalje racuna kao čurkena ovima je bilo bas fino mesa...cak smo jeli dva dana
May 31May 31 odvalio muziku i kuvam za nekoliko dana. pravim sataras za danas i da ostane kao prilog par dana tokom nedelje. rknuo u air fryer par patlidzana, ispekao, oljustio, iseckao i stavio sa strane. rknuo dve ture paprika, mesnate silje i nekoliko ljutih. oljustio, iseckao i sa strane. naseckao bluka i cluka mashallah. proprzio luk i bluk, dodao paprike i patlidzane pa i to jos malko proprzio. ubacio konzervu paradajza, svezeg bosiljka, origana, soli i bibera i eno se krchka. vode ne treba, bilo oho-ho iz paprika i patlidzana. kad zavrsi, deo u tiganj, tuknem par jaja na oko (shakshuka fazon) i udri. kupio odlican hleb (sourdough) s hrskavom koricom specijalno za to, belo vino u frizideru, smesi mi se gozba.
Friday at 11:384 days mafini sa kajsijama..htela sam klasicno u tepsiji pa od gore polovine kajsije ali mi je djuvecara zauzeta a imam samo jos veliku tepsiju od rerne....moram kupiti jos jednu djuvecaru..