Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

nisam se pohvalio, stigle zrakoperke ☺️

Screenshot_2025-09-04-15-38-10-501_com.miui.gallery-edit.jpg

• Replies 6.4k
  • Views 784.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Bauljamo po Rimu i žena dobija "mini nervne slomove" uz reči: Jbte koliko nas deru u Srbiji! Čak je želeći da precizira ušla u Camper prodavnicu i tražila model koji je gledala kod nas i vrišti: 50ev

• opet sam muza jamamotou  

• Jadd je lik koji ima malu proizvodnju u Suffolku. Mislim da je nekad radio za Clarks, njihove sand-boots, kod nas mozda poznate kao spenserice? Otprilike, to je taj model, samo sam ja uzeo skroz visok

Posted Images

^kakav im je taj sav okolo all around - Goodyear welt sto drzi kozu za unutrasnjost patike ili je fake cisto za izgled?

Jel direct injection molding ili su samo zalepili gumu za gumu?

Kakav im je lepak? Jel kineski?

Oce lepak da procuri vodu?

Eh, so many questions😁

Fashion statement opanci usually fall apart in a month or 2

kad smo kod lepka juce mi se,na svadbi, odlepila oba djona na omiljenim zelenim sandalicama..jedan na pocetku pa sam kupila super lepak na trafici i zalepila a drugi srecom na kraju....nisu bile najkvalitetnije i bile su bar 10tak godina stare ali nosila sam ih ponekad,na posebne prilike i mislim da su se odlepile jer ih nisam nosila bar 2god..tako da sve razloge razumem ali sam ih bas volela i zao mi je cry

24 minutes ago, ivy said:

kad smo kod lepka juce mi se,na svadbi, odlepila oba djona na omiljenim zelenim sandalicama..jedan na pocetku pa sam kupila super lepak na trafici i zalepila a drugi srecom na kraju....nisu bile najkvalitetnije i bile su bar 10tak godina stare ali nosila sam ih ponekad,na posebne prilike i mislim da su se odlepile jer ih nisam nosila bar 2god..tako da sve razloge razumem ali sam ih bas volela i zao mi je cry

Znam da je lako reci ali

Nisu one kupile tebe vec ti njih )

meni se inace tesko sta od stvari svidja toliko da mi izazove emotivnu reakciju...stvari su bukvalno tu da se pokrijem,da mi bude udobno i da imaju odredjenu funciju...ali te sandalice sam bas volela ...i prica kako sam ih kupila i nosila sam ih na svom vencanju..i tako neke sitnice...

nazalost ne mogu da se poprave zbog nekvaliteta i zavrsile su u kanti.. retko sam sentimentalna ali evo sad jesam..

Bio sam kum i isto se desilo mojim starim šimikama, srećom na samom startu venčanja. Malo je mladoženjina svita kasnila dok sam kod obližnjih Kineza kupio ekstra udobne kabrioletke. Jbg, ja sam vozio limuzinu happy

Imam par cipela koje čuvam jer su mi mnogo lepe i udobne i više se ne prave i tačno znam da ću negde bitno da krenem a one će isto tako da se "isplaze" ili komplet raspadnu pred svima.

Edited by zorglub

shacujem ove vec neko vreme, mozda za bozic?

svidja mi se kvalitet, prave ih rukama (a ne nogamalolol); mada za $259 iz juzne afrike?!? profit mora da je do jaja obzirom da svaku desetu cipelu doniraju bosim juznoafrickim rendzerima i sad ja treba da ih obuvam kroz cenu oh well…

Jim Green
No image preview

719 - Bronco - Jim Green

proveri samo lepak dal je iz francuske, da nije fals kineski.

1 hour ago, Bud Stonebraker said:

shacujem ove vec neko vreme, mozda za bozic?

svidja mi se kvalitet, prave ih rukama (a ne nogamalolol); mada za $259 iz juzne afrike?!? profit mora da je do jaja obzirom da svaku desetu cipelu doniraju bosim juznoafrickim rendzerima i sad ja treba da ih obuvam kroz cenu oh well…

Jim Green
No image preview

719 - Bronco - Jim Green

thumbup

Konacno jedne redovne cipele na topiku.

• 2 weeks later...

Kozne lipotice za odlicnu cijenu, 8000

11108610800-p.jpg?ts=1758209850757&w=10211108610800-a1.jpg?ts=1758209850799&w=11

To za nas koje smo rodjene za salun, a zaglavile u eri kafeterija

Edited by morgana

^svidja mi se roper toe, dobar je za ass kickin jer ne boli previse onog koga udaris u assD

trebaju ti spurs da zapalis cigaru sibicom!

veoma popularno medj western states law enforcement, ono low keyD

kravata predugacka!

Edited by Bud Stonebraker

poznaješ materiju i vidi se da si čovjek od ukusa sleep

ne, zaista mi se svidjajucool

On 23. 9. 2025. at 15:43, morgana said:

Kozne lipotice za odlicnu cijenu, 8000

11108610800-p.jpg?ts=1758209850757&w=10211108610800-a1.jpg?ts=1758209850799&w=11

To za nas koje smo rodjene za salun, a zaglavile u eri kafeterija

Ovakve volim, i sve su mi slične. A Zaru sam nedavno provalila za obuću, jeftine a lepe. Joj, bolje da ovo nisam videla 🫣

16 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ovakve volim, i sve su mi slične. A Zaru sam nedavno provalila za obuću, jeftine a lepe. Joj, bolje da ovo nisam videla 🫣

da, u zari uvijek bude ponesto kozno i kvalitetno, a cijene su bas dobre. imam par pari.

i ja bas volim varijacije ovog gore modela :)