Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pravosuđe u Srbalja

Featured Replies

Jel imao neko iskustva sa tužiocem Jakšom Stojanovićem.

Komšinici iz bloka koju su lažno optužili za napad na bele i priveli, je zapao on kao tužilac...

• Replies 1.9k
  • Views 208.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji su stajali u biblioteci, i na jednom od njih bilo obaveštenje da se ne pali, jer je pokvaren. Ako bi ga ko god slučajno upalio, on je odmah počinjao da zuji jako, i posle 5-10 minuta počinjao da

• oborih prvu presudu koju je sudija donela u svojoj karijeri. beskrajno dobar osećaj pošto je bila užasno pristrasna.

• Za nedelju dana će biti 15 godina kako je ona Republički javni tužilac, i taj period je obeležen procvatom svih oblika kriminala i korupcije u zemlji, brutalnim nasiljem države nad pojedincima, bizarn

Posted Images

stiglo mi je neko preporuceno pismo koje nisam stigao da podignem. u posti mi kazu da je iz suda u ustanickoj. pogeldao sam u onom registru prekrsajnih kazni, tu nema nicega. nije mi policajac pisao bar 7-8 godina, tesko da je i kamera, jer nisam vozio auto na svoje ime (vlasnik bi mi javio). ima li nacina da saznam sta je to, ili da cekam da posalju opet?

Edited by Grunf

Иди у Устаничку у суд на шалтер пријема. Лево од улаза, па их питај. Ако је позив и предлог за покретање поступка и не можеш да га нађеш у регистру казни јер није још донета пресуда...

Potpuni bizar:

Edited by Grunf
stavicu resenje opet, samo da sakrijem broj predmeta i ostalo

Šta si uradio sa devizama? Da znamo i mi ostali da ne uradimo?

vozio se sa car:go i platio paypalom. 2016 godine.

jebem ti, da li su oni normalni?

sudiji nije bilo bas najprijatnije sto se drka s time. rekla mi je da su se dogovorili sa NBS da se ne kaznjavaju korisnici, nego da potpisu sporazum o priznanju i dobiju opomenu.

Edited by Grunf

da sumiram. necu opet da kacim resenje. brdo ljudi je dobilo isti poziv. odnosi se na car:go, i koriscenje istog, jer je bio nelegalan, i placao se paypalom. salju sad, jer iduce godine istice 10 godina zastarelosti za devizne prekrsaje.

Čekaj ti si napravio "devizni prekršaj" ili šta?

Edit: sad vidim

Edited by Frank Pembleton

da, tako su mi rekli. interesantna istovremenost-ovih dana car:go vabi vozace sa svojim kolima, stavljaju reklamu pod brisace ljudima po blokovima :D

6 minutes ago, Grunf said:

da sumiram. necu opet da kacim resenje. brdo ljudi je dobilo isti poziv. odnosi se na car:go, i koriscenje istog, jer je bio nelegalan, i placao se paypalom. salju sad, jer iduce godine istice 10 godina zastarelosti za devizne prekrsaje.

Nemoj ovo da shvatiš kao pravni savet, ali da sam ja lično pozvan, odbio bih zaključenje bilo kakvog sporazuma.

Prvo, zastarelost deviznih prekršaja je 5 godina, a ne 10 godina. Dakle, oni su morali da pokrenu postupak najkasnije do 2021. godine, ako ga nisu pokrenuli do tada, on je zastareo. Deset godina je apsolutna zastara, to je rok u kome se postupak mora okončati.

Drugo (i zato kažem da ovo nije pravni savet, jer je emotivna reakcija) stvarno mi je pun kurac maloumnog i umobolnog ponašanja NBS. Nagledao sam se njihovih sranja i govana za pet života, deviznih inspektora koji prilaze ljudima na ulici i pitaju ih da im zamene 10 evra, pa im onda pišu prijave i slično.

Ko bre jebe i NBS i Prekršajni sud, neka izvoli sudija da piše presudu za to sranje. Posle žalba, i to poslata poslednjeg dana roka iz pošte u Dimitrovgradu, pa posle neka i Prekršajni apelacioni izvoli da piše drugostepenu presudu, ako stigne na vreme.

Edited by Ayatollah

Плаћање Србија - Србија Пејпалом је нелегално јер као Пејпел није овде регистрован као финансијска организација или тако нешто.

Значи да је догорело до ноката када покрећу прекршаје из 2016 да напуне буџет. Додуше, није да нисам знао - судови су у блокади месецима.

Нисам видео решење, ко је поднео захтев за покретање прекршајног поступка?

Јбт и ја сам платио Пејпалом неку књигу о фудбалу пре рата лику из Србије. Није искључено и да сам га овде упознао. И мене чека још један прекршај.

Au al je dogorelo u budžetu.

PayPal neće moći da se koristi za domaća plaćanja dok ne bude uveo dinar, a tačno ih zabole da to rade.

Vidim da se ne spominje ni rebalans budžeta.

Ako se ne varam, uvek je bio u sept.

Kad smo kod prekršaja, i načina plaćanja/unošenja novca u zemlju, ja sam godinama kao klinac još koristio moneybookers, posle je to postao Skrill.

Mada mislim od 2019. da ništa od svega toga nisam koristio.

Ria transfer trenutno, ako baš nešto mora brzo da ide, i to je to.

Ne pričam jer se razmišljam šta me čeka, nego čisto ovako, kad smo na temi.

Inače me apsolutno ne zanima da li će i šta da češljaju.