Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pravosuđe u Srbalja

Featured Replies

Isto ti je to, manje-više.

Gile ukinuo kolektivnu tužbu u ZPP 2013. godine baš iz tih razloga koje navodiš, te interesa kapitala za prodaju bofl robe (potrošački sporovi) s multiekstraprofitom; onda se posrao i na individualne tužbe i već usaglašenu praksu Vrhovnog suda u pogledu bankarskih kredita, i odjahao u sutonpenziju. Pare od troškova postupka u preinačenim presudama pokupili dr Aleksić iz Novog Sada i predsednici advokatskih komora i članovi upravnih odbora istih, koji su za vernu službu dobili banke na zastupanje.

Presedan koji je postavljen s pljuvanjem sebi u usta sudija Vrhovnog suda vlast je još jednom iskoristila, te uradila to opet samo u slučaju minimalca za tetkice i čistačice u školama i bolnicama. To je prošlo ispod radara jer je bilo manje ljudi uključeno, ali je bilo podjednako grozno.

Mi štrajkovali, bunili se, organizovali proteste, navukli nas na konferenciju i prodali kao mlade majmune. I nikom ništa, nastavljamo po starom, sve u redu...

Važi, dogovoreno. Samo, spisak postoji.

• Replies 1.9k
  • Views 208.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji su stajali u biblioteci, i na jednom od njih bilo obaveštenje da se ne pali, jer je pokvaren. Ako bi ga ko god slučajno upalio, on je odmah počinjao da zuji jako, i posle 5-10 minuta počinjao da

• oborih prvu presudu koju je sudija donela u svojoj karijeri. beskrajno dobar osećaj pošto je bila užasno pristrasna.

• Za nedelju dana će biti 15 godina kako je ona Republički javni tužilac, i taj period je obeležen procvatom svih oblika kriminala i korupcije u zemlji, brutalnim nasiljem države nad pojedincima, bizarn

Posted Images

On 25. 9. 2025. at 15:37, Grunf said:

da, tako su mi rekli. interesantna istovremenost-ovih dana car:go vabi vozace sa svojim kolima, stavljaju reklamu pod brisace ljudima po blokovima :D

stigla mi danas presuda u ime naroda. nista sto nisam ocekivao, ali mi je hit sto je sud smatrao da je ok da u istu presudu stavi jos dva lika, cije su mi podatke (i moje njima) uredno poslali, sa sve adresom i JMBG.

N1 Info RS
No image preview

Danas: Visoki savet tužilaštva odbio preporuku Venecijans...

Visoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, sa

Visoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, saznaje Danas.

Ajde što je ovaj Ljubičanović ćaci, ali sudija Apelacionog suda, ovo je strašno.

On 28. 4. 2026. at 13:19, Jeremija said:
N1 Info RS
No image preview

Danas: Visoki savet tužilaštva odbio preporuku Venecijans...

Visoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, sa

Posledično:

1 hour ago, Willow said:

Jebigica.