April 22Apr 22 Isto ti je to, manje-više. Gile ukinuo kolektivnu tužbu u ZPP 2013. godine baš iz tih razloga koje navodiš, te interesa kapitala za prodaju bofl robe (potrošački sporovi) s multiekstraprofitom; onda se posrao i na individualne tužbe i već usaglašenu praksu Vrhovnog suda u pogledu bankarskih kredita, i odjahao u sutonpenziju. Pare od troškova postupka u preinačenim presudama pokupili dr Aleksić iz Novog Sada i predsednici advokatskih komora i članovi upravnih odbora istih, koji su za vernu službu dobili banke na zastupanje.Presedan koji je postavljen s pljuvanjem sebi u usta sudija Vrhovnog suda vlast je još jednom iskoristila, te uradila to opet samo u slučaju minimalca za tetkice i čistačice u školama i bolnicama. To je prošlo ispod radara jer je bilo manje ljudi uključeno, ali je bilo podjednako grozno.Mi štrajkovali, bunili se, organizovali proteste, navukli nas na konferenciju i prodali kao mlade majmune. I nikom ništa, nastavljamo po starom, sve u redu...Važi, dogovoreno. Samo, spisak postoji.
April 24Apr 24 On 25. 9. 2025. at 15:37, Grunf said:da, tako su mi rekli. interesantna istovremenost-ovih dana car:go vabi vozace sa svojim kolima, stavljaju reklamu pod brisace ljudima po blokovima :Dstigla mi danas presuda u ime naroda. nista sto nisam ocekivao, ali mi je hit sto je sud smatrao da je ok da u istu presudu stavi jos dva lika, cije su mi podatke (i moje njima) uredno poslali, sa sve adresom i JMBG.
April 28Apr 28 N1 Info RSDanas: Visoki savet tužilaštva odbio preporuku Venecijans...Visoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, saVisoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, saznaje Danas.
May 1May 1 On 28. 4. 2026. at 13:19, Jeremija said:N1 Info RSDanas: Visoki savet tužilaštva odbio preporuku Venecijans...Visoki savet tužilaštva odbio je preporuku Venecijanske komisije da vrati tužioce u Tužilaštvo za organozovani kriminal, kao i u Tužilaštvo za ratne zločine, saPosledično:1 hour ago, Willow said:Jebigica.