Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) ... Edited September 26, 2011 by Sundance Kid
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 (edited) Ken Parker - Robert Redford iz mladjih dana (moze i Owen Wilson)Komandant Mark - Hugh JackmanDr Salaso/Kit Karson - Jeff BridgesMarti - Matthew McConaugheyNick Raider - Nicholas CageChico - Danny DeVitoDampyr - Ralph FeinnesZagor - Clive OwenMagicni Vetar - Daniel Day Lewissve super ali zar nije mark nesto zesce mlad ili sam ja to utripovao?edit: arlekino ide na B produkciju oma :D Edited September 26, 2011 by kim_philby
ArleKino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sve super ali zar nije mark nesto zesce mlad ili sam ja to utripovao?Nisi.Nego, za Velikog Bleka ne vidjeh da je spomenut Dolph Lundgren. Valjda je too obvious.
kud_genijalci Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 btw, komandant mark - joseph gordon levitt.A ne vala, no Val Kilmer (uz malo farbanja kose).
ArleKino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A ne vala, no Val Kilmer (uz malo farbanja kose).Ako je mogao glumiti Mungosa u XIII (), može glumiti i Betty.
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) Ne, idealnog Žalosnog Sovu su već našli Turci.Pa nije Sova Mister Bin! Ja ovde pokušavam da stvorim umetnost! edit: Pao je i meni na pamet Džulijan za Teksa, ali mora da ima neko kulji, majku mu. Edited September 26, 2011 by foton_u_mirovanju
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nisi.Nego, za Velikog Bleka ne vidjeh da je spomenut Dolph Lundgren. Valjda je too obvious.too old. namerno se drzim aktivnih i godinama odgovarajucih glumaca. dakle veliki blek je chris hemsworth. film rezira kenneth branagh.
Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nego, za Velikog Bleka ne vidjeh da je spomenut Dolph Lundgren. Valjda je too obvious.Blek - Lundgren i Mister No - Clooney su mi 2 najociglednija poredjenja. a Jackman ima taj neki ustogljeni stav koji me podseca na Vuka sa Ontarija.
Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 edit: Pao je i meni na pamet Džulijan za Teksa, ali mora da ima neko kulji, majku mu.jedino mi za Texa niko ne pada na pamet. posto se Gary Cooper ne racuna.McMahonu, imo, ne stoji takva uloga nikako.
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Pa nije Sova Mister Bin! Ja ovde pokušavam da stvorim umetnost! edit: Pao je i meni na pamet Džulijan za Teksa, ali mora da ima neko kulji, majku mu.pa mladi sam shepard. ali od aktivnih sta fali mom castingu?
ArleKino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 McMahonu, imo, ne stoji takva uloga nikako.Imaš pravo. Ja sam išao više na fizičku sličnost. Ima jedna epizoda "Charmed" gdje McMahon glumi kauboja i stoji mu k'o piletu sise.1 je Giuliano Gemma. :(
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) pa mladi sam shepard. ali od aktivnih sta fali mom castingu?Teks plavokos! :oedit: Nađite neku ulogu Vudiju Harelsonu, čeka ispred vrata očajan. :( Edited September 26, 2011 by foton_u_mirovanju
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Teks plavokos! :oto se da lako srediti. ima rupicu na bradi josh brolin?
papapavle Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ako može za Blafa jedan naturščik (a uostalom, i Kantona je prešao iz fudbalera u glumce):
Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) josh brolin?bravo! taj najvise lici.haha, i za Hartsona i Blafa! Edited September 26, 2011 by Sundance Kid
Recommended Posts