angelada Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Bice bice javicu se s recenzijom sigurno, logoreje mi makar ne nedostaje 1
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 neka bude smederevo, lep gradić sat vremena puta, možeš i iz nekog kafića sa odradiš šljaku a ima i dunav 1
Valk Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 koje ograničenje važi za probne dozvole po pitanju autoputa?
Velocipede Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 8 hours ago, Valkyrie said: koje ograničenje važi za probne dozvole po pitanju autoputa? Vozač koji ima probnu vozačku dozvolu ne sme da: 1) upravlja vozilom brzinom većom od: - na autoputu 110 km/h, - na motoputu 90 km/h, - na ostalim putevima brzinom većom od 90% od brzine koja je dozvoljena na delu puta kojim se kreće 1
Valk Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Hvala, komplikovano za pamtiti to sve, ne znam kako bih se sad snašla.
angelada Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Dakle sad ozbiljno pozitivna recenzija za Kompresor. Danas sam otisla po patosnice i gume - jeftinije i to znacajno od najjeftinijeg sto sam nasla na netu. Upit sam pisala svom account manageru - osobi koja mi je prodala auto i on radi i post sales, i on mi sve nasao - pretpostavljam da oni imaju svoje dobaljace s kojima imaju dobre uslove na veliko - ali ja cu sad sve da kupujem u Kompresoru A u startu sam ih odbacila kao “odrace me, skupi su lalalala”, tek ono - ustedese mi. gume cu isto da zamenim kod njih, zakazuje se ali kad je vec tako povoljno - plus znam da se dovezem do njih:) Kad malo bolje razmislim ovo i ja radim za svoje klijente, ne znam sto nisam pretpostavila de ce neko i za mene. 3
namenski Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 3 hours ago, angelada said: Kad malo bolje razmislim ovo i ja radim za svoje klijente, ne znam sto nisam pretpostavila de ce neko i za mene. Samo polako, na srecu imas ti jos dosta do faze poznate u svetu automobilista , poznate kao auuu, gospodjo, ko vam je ovo radio... 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 5 hours ago, angelada said: gume cu isto da zamenim kod njih, zakazuje se ali kad je vec tako povoljno - plus znam da se dovezem do njih:) 1
Velocipede Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 (edited) 10 hours ago, angelada said: gume cu isto da zamenim kod njih, zakazuje se ali kad je vec tako povoljno - plus znam da se dovezem do njih:) Obavezno proveri DOT na gumama, ne znam za auto kuće, ali neki vulkanizeri vole da uvale stare gume (nekorišćene, ali ko zna gde i kako skladištene)... Prve dve cife su redni broj nedelje u godini (01-52), druge dve poslednje dve cifre kalendarske godine, na slici je guma iz 26 nedelje 2016. godine Edited October 27, 2021 by Velocipede 1 3
angelada Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Sam rekla da cu se javiti sa izvestajem s (uslovno receno) duzeg puta? E bila sabajle do Valjeva i nazad da odvezem druga na aerodrom - uz napomenu da sam isla s iskusnim vozacem. mnogo lep osecaj vozati se, posto sam ja rodom od Uba, da sam imala vremena vratila bih tim putem jer ga dobro znam, ali nisam - elem malo sam se umorila, malo vise ima budala na onom delu autoputa Milos Veliki, ali mi je pomagao ovaj iskusni drugar tipa on gleda ja vozim posle sam se vratila kuci preko vojislava ilica i jos malo vezbala parkiranje i sad sam mrtva, bas sam rano ustala. Nije mi bio problem da vozim po mraku, jer sam ja to u glavi dozivela kao jutro iako je bila noc. 7 1
Ras Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Put do Valjeva preko Obrenovca, Uba i svih onih sela je zaista lep. Moguće i što sam ga kasno otkrio - osim iz radoznalosti, nemam neke potrebe da tamo zalazim. Jednom sam napravio i skretanje preko Dokmira, pa preko Brankovine do Valjeva. Priroda tamo je fascinantna, posebno u okolini manastira Dokmir. Vožnja do Valjeva značajno se skraćuje autoputem (ukoliko se ne smoriš dok dođeš do autoputa), ali je dozlaboga dosadna. Ostaje i onaj najsmorniji deo od Lajkovca do Valjeva, ali će se to popraviti završetkom nove saobraćajnice. Edited October 30, 2021 by Ras 2
angelada Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Moja porodica je iz Dokmira, stvarno je divan kraj - posebno taj potez Dokmir - Brankovina. Ne bih se jos usudila kolima do nase kuce jer je tucanik i krivudavo, ali ostavila bih dole kod silosa ili ispred zadruge Sad kad sam se okurazila sutra idem kovacica - idvor - ono selo s rodama a nije Baranda (mislim Taras nisam sigurna). Drugi put cemo o mukama parkiranja (sad je kretanje na uzbrdici palo u drugi plan a parkiranje se povampirilo:)), htela sam da kazem da mozda necu biti najbolji vozac ali cu sigurno mnogo voleti da vozim. deo oko manastira koji pominje Ros: Edited October 30, 2021 by angelada 3 1
Milosh76 Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 9 minutes ago, angelada said: Sad kad sam se okurazila sutra idem kovacica - idvor - ono selo s rodama a nije Baranda (mislim Taras nisam sigurna). Napravili smo cudoviste™ Samo napred... imas temu na putovanjima o Srbiji, pa kaci slike i utiske. I vozi sto vise, pre ces steci iskustvo i bice ti lakse i parkiranje i uzbrdo i krivine i ludaci na autoputu Koliko si brzo isla na autoputu? Koliko ti trosi auto? 1
Recommended Posts