February 14, 20169 yr Dobra pravo, juče sam sebe uhvatio u razmišljanju da obrnem još jedan krug, ali ganjam ove modove za Viktoriju (gledam u tebe Shan Jan, je li to ovaj?)
February 14, 20169 yr Петица, наравно Са Брејв њу врлд експанзијом. +1 Ok je ta al' ja jos negde imam u shteku #1 i rado je se secam...
February 15, 20169 yr Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda.
February 15, 20169 yr Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda. Koliko si dugo pokusavao? A za ovo drugo ces se nacekati :D Edited February 15, 20169 yr by *edited by mod
February 15, 20169 yr Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. (И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу )
February 15, 20169 yr Вертикална ти је она што иде од доле на горе, некада је обележавају и као Y, a "оса" није она буба већ линија.
February 15, 20169 yr Ne znam kako mi je do sada promakao ovaj biser. Upravo sam ga zavrsio i sedim vec pola sata pokusavajuci da vratim film i nadjem jos neku pucacku igru koja me je ovako dobro odradila. Mozda preterujem jer sam jos pod utiskom, ali ovo je Full metal jacket igara. Kada sam je instalirao i poceo da igram, ocekivao sam neki lame ripoff Call of duty-a, koji cu da igram bez ukljucivanja mozga i sa prstom konstantno na mis buttonu za pucanje. Promasaj i potcena godine ispostavice se. Akcija iako korektna uz odredjene mane u igrivosti je u potpuno drugom planu. AntiRatna prica, atmosfera i odlicna muzika nadoknadjuju sve. Sta god bih rekao o prici bio bi spoiler, a to je najbolji deo igre, potpuni mindfuck. Sve preporuke 9/10. Edited February 15, 20169 yr by Aleksandar88
February 16, 20169 yr Koliko si dugo pokusavao? A za ovo drugo ces se nacekati :D Ma brate dzabe da pokusavam kad mi pripadne muka posle petnaest minuta. A izbacili su za PS4 dodatak tastatura + mis ali kostaju 125 funti valjda. Ovo je to valjda. Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. (И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу ) Probacu i to pa cemo videti al zajebano bas.
February 16, 20169 yr Ih bre Moco, zvucis kao moja keva kada je uzela touch screen telefon. A i ona je naucila na njega. Malo trci okolo dok zveras u nebesa ili u cipelu dok ne pocnes da se kreces nesvesno, posle toga je sve samo ciljanje.
February 16, 20169 yr Ovo ima potencijala za laku razbibrigu. Svidja mi se kako izgleda. edit: podseca na nikad prezaljenog Sabotera sa ovim kombinovanjem crno belog i kolora i sa jarkom crvenom, Tuga sto ovo nije dobilo nastavak :( Edited February 16, 20169 yr by katamaran
February 16, 20169 yr Saboter je, koja ono, '09? Prije par mjeseci sam obrisao prašinu sa konzole da bih malo snajperisao sa kula po Parizu i vozio onu Auroru
February 16, 20169 yr '09 Nema nista od nastavka zato sto se original slabo prodavao <_< Boli ih uvo sto je igrica generalno jako dobro primljena. Labudji pjev Pandemic studija Edited February 16, 20169 yr by katamaran
February 16, 20169 yr Joj dobar je i taj bio, to sam đirao na debeljku. Mislim, mogao se i bolje napraviti i ovaj Saboteur, ali meni je baš legao :) jedna od dražih mi igara za Xbox 360