Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Dobra pravo, juče sam sebe uhvatio u razmišljanju da obrnem još jedan krug, ali ganjam ove modove za Viktoriju (gledam u tebe Shan Jan, je li to ovaj?)

Posted

Петица, наравно Са Брејв њу врлд експанзијом.

+1

Ok je ta al' ja jos negde imam u shteku #1 i rado je se secam... 

Posted

Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda.

Posted (edited)

Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda.

:isuse:

Koliko si dugo pokusavao? 

A za ovo drugo ces se nacekati :D

Edited by *edited by mod
Posted

Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. :fantom:

(И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу :isuse:)

Posted

Вертикална ти је она што иде од доле на горе, некада је обележавају и као Y, a "оса" није она буба већ линија. :fantom:

Posted (edited)

header.jpg?t=1447784455

:Hail:

Ne znam kako mi je do sada promakao ovaj biser. Upravo sam ga zavrsio i sedim vec pola sata pokusavajuci da vratim film i nadjem jos neku pucacku igru koja me je ovako dobro odradila. Mozda preterujem jer sam jos pod utiskom, ali ovo je Full metal jacket igara. Kada sam je instalirao i poceo da igram, ocekivao sam neki lame ripoff Call of duty-a, koji cu da igram bez ukljucivanja mozga i sa prstom konstantno na mis buttonu za pucanje. Promasaj i potcena godine ispostavice se. Akcija iako korektna uz odredjene mane u igrivosti je u potpuno drugom planu. AntiRatna prica, atmosfera i odlicna muzika nadoknadjuju sve. Sta god bih rekao o prici bio bi spoiler, a to je najbolji deo igre, potpuni mindfuck. Sve preporuke 9/10.

Edited by Aleksandar88
Posted

:isuse:

Koliko si dugo pokusavao? 

A za ovo drugo ces se nacekati :D

Ma brate dzabe da pokusavam kad mi pripadne muka posle petnaest minuta. A izbacili su za PS4 dodatak tastatura + mis ali kostaju 125 funti valjda.

Ovo je to valjda.

Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. :fantom:

(И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу :isuse:)

Probacu i to pa cemo videti al zajebano bas.

Posted

Ih bre Moco, zvucis kao moja keva kada je uzela touch screen telefon. A i ona je naucila na njega.

Malo trci okolo dok zveras u nebesa ili u cipelu dok ne pocnes da se kreces nesvesno, posle toga je sve samo ciljanje.

Posted (edited)

Ovo ima potencijala za laku razbibrigu. Svidja mi se kako izgleda.

edit: podseca na nikad prezaljenog Sabotera sa ovim kombinovanjem crno belog i kolora i sa jarkom crvenom,

Tuga sto ovo nije dobilo nastavak :(

Edited by katamaran
Posted

Saboter je, koja ono, '09? Prije par mjeseci sam obrisao prašinu sa konzole da bih malo snajperisao sa kula po Parizu i vozio onu Auroru

Posted (edited)

'09

Nema nista od nastavka zato sto se original slabo prodavao  <_<  Boli  ih uvo sto je igrica generalno jako dobro primljena.

Labudji pjev Pandemic studija

Edited by katamaran
Posted

Joj dobar je i taj bio, to sam đirao na debeljku.

Mislim, mogao se i bolje napraviti i ovaj Saboteur, ali meni je baš legao :) jedna od dražih mi igara za Xbox 360