James Marshall Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Dobra pravo, juče sam sebe uhvatio u razmišljanju da obrnem još jedan krug, ali ganjam ove modove za Viktoriju (gledam u tebe Shan Jan, je li to ovaj?)
iDemo Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Петица, наравно Са Брејв њу врлд експанзијом. +1 Ok je ta al' ja jos negde imam u shteku #1 i rado je se secam...
Moća Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda.
*edited by mod Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) Definitivno odustajem od igranja last of us i ostalih igara koje mora da se igraju bez misa i tastature. Muka mi pripala dok sam pokusavao da usmeravam glavnog lika i gledam de treba. Nadam se da ce onaj dodatak u vidu mini tastature i misa zaziveti pa da odigram te igre kako Bog zapoveda. Koliko si dugo pokusavao? A za ovo drugo ces se nacekati :D Edited February 15, 2016 by *edited by mod
Прслин Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. (И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу )
Прслин Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Вертикална ти је она што иде од доле на горе, некада је обележавају и као Y, a "оса" није она буба већ линија.
Aleksandar88 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) Ne znam kako mi je do sada promakao ovaj biser. Upravo sam ga zavrsio i sedim vec pola sata pokusavajuci da vratim film i nadjem jos neku pucacku igru koja me je ovako dobro odradila. Mozda preterujem jer sam jos pod utiskom, ali ovo je Full metal jacket igara. Kada sam je instalirao i poceo da igram, ocekivao sam neki lame ripoff Call of duty-a, koji cu da igram bez ukljucivanja mozga i sa prstom konstantno na mis buttonu za pucanje. Promasaj i potcena godine ispostavice se. Akcija iako korektna uz odredjene mane u igrivosti je u potpuno drugom planu. AntiRatna prica, atmosfera i odlicna muzika nadoknadjuju sve. Sta god bih rekao o prici bio bi spoiler, a to je najbolji deo igre, potpuni mindfuck. Sve preporuke 9/10. Edited February 15, 2016 by Aleksandar88
Moća Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Koliko si dugo pokusavao? A za ovo drugo ces se nacekati :D Ma brate dzabe da pokusavam kad mi pripadne muka posle petnaest minuta. A izbacili su za PS4 dodatak tastatura + mis ali kostaju 125 funti valjda. Ovo je to valjda. Моћо, кликни invert vertical, сакривена је опција негде у менију игре па пробај поново. Одређени проценат људи има наопак мозак, а ти си ми одувек деловао као такав. (И ја увек морам да инвертујем ту вертикалну осу ) Probacu i to pa cemo videti al zajebano bas.
*edited by mod Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Ih bre Moco, zvucis kao moja keva kada je uzela touch screen telefon. A i ona je naucila na njega. Malo trci okolo dok zveras u nebesa ili u cipelu dok ne pocnes da se kreces nesvesno, posle toga je sve samo ciljanje.
katamaran Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Ovo ima potencijala za laku razbibrigu. Svidja mi se kako izgleda. edit: podseca na nikad prezaljenog Sabotera sa ovim kombinovanjem crno belog i kolora i sa jarkom crvenom, Tuga sto ovo nije dobilo nastavak :( Edited February 16, 2016 by katamaran
James Marshall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Saboter je, koja ono, '09? Prije par mjeseci sam obrisao prašinu sa konzole da bih malo snajperisao sa kula po Parizu i vozio onu Auroru
katamaran Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) '09 Nema nista od nastavka zato sto se original slabo prodavao <_< Boli ih uvo sto je igrica generalno jako dobro primljena. Labudji pjev Pandemic studija Edited February 16, 2016 by katamaran
James Marshall Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Joj dobar je i taj bio, to sam đirao na debeljku. Mislim, mogao se i bolje napraviti i ovaj Saboteur, ali meni je baš legao :) jedna od dražih mi igara za Xbox 360
Recommended Posts