Ayatollah Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 koje perkove da budzim?Smithing i Enchanting su toliko overpowered da ćeš vrlo brzo kraftati i enčantovati iteme vrhunskog kvaliteta, bolje od bilo kog loota. Kada ih nabudžiš i nabaciš perkove iz tih grana, praviš tako dobru opremu da igra postane previše lagana i pomalo dosadna (gotovo da nema pravih izazova kad nosiš Daedric opemu sa 2 enchanta na sebi). Uz to, skil raste istom brzinom bez obzira da je praviš predmete od iron-a ili ebony-ja, ili enčantuješ sa petty ili grand gemovima, tako da možeš ekstra brzo da dostigneš visok nivo (nabavi 100 - 150 Iron ingota i udri po Iron daggerima).Uz to, uzimaj perkove u zavisnosti od stila igre koji imaš, kao i Speech, vrlo je koristan.
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Smithing i Enchanting su toliko overpowered da ćeš vrlo brzo kraftati i enčantovati iteme vrhunskog kvaliteta, bolje od bilo kog loota. Kada ih nabudžiš i nabaciš perkove iz tih grana, praviš tako dobru opremu da igra postane previše lagana i pomalo dosadna (gotovo da nema pravih izazova kad nosiš Daedric opemu sa 2 enchanta na sebi). Uz to, skil raste istom brzinom bez obzira da je praviš predmete od iron-a ili ebony-ja, ili enčantuješ sa petty ili grand gemovima, tako da možeš ekstra brzo da dostigneš visok nivo (nabavi 100 - 150 Iron ingota i udri po Iron daggerima).Uz to, uzimaj perkove u zavisnosti od stila igre koji imaš, kao i Speech, vrlo je koristan.a sto ovo?
Weenie Pooh Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Pa valjda zato što je jeftino, a budži ti skill. Nego...http://www.youtube.com/watch?v=JkBZ6kKeoTI !Nisam igrao nijedan Tomb Raider već godinama, tamo negde od trećeg, ali ovaj prequel izgleda... interesantno. Lara deluje sjebano i uplašeno i bolno, takoreći ljudski. Valjda se do kraja pokaže kako izrasta u onog dehumanizovanog boobdroida ubicu iz starijih verzija, koji na svaku situaciju reaguje hladno i proračunato.
Ayatollah Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 a sto ovo?Iron ingoti i Iron ore su džabe i ima ih svuda, a Iron Dagger se pravi od samo 1 Iron ingota i 1 Leather stripa (Leathera isto ima svuda). Sword,War Axe i Gauntlets traže 2 Iron ingota, Mace, Helmet i Boots 3, veća oružja i Shield 4, a Armor 5. Na ovaj način ćeš imati najveći broj korišćenja Smithing skilla u odnosu na količinu materijala.Isti princip važi i za ostale materijale (Orichalcum, Dwemer, Ebony, itd.) ali su oni skuplji od Irona i nema ih toliko mnogo.
S.L. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Veliki broj Iron Dagger-a takođe koristi za budženje Barther skill-a. Što više prodaš više napreduje.Jedno vreme sam u krug radio alchemy, smith, enchant, barther.Sve može da se odradi u Riverrun-u.
Anonymous Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Smithing i Enchanting su toliko overpowered ...Uz njih pod obavezno ide i alhemija (bez nje se ne može maksimizovati oprema), a ona se prilično teško budži i to mi je bio najteži deo igre (da alhemiju dovedem do 100%), sve ostalo je smešno.
189- Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jel igra neko league of legends?moji drugari nazalost igraju...sto?
189- Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 A što nažalost?zato sto je igrica sranje. izmisljena za 14,15 godisnjake a dobila je takav publicitet koju uopste ne zasluzuje s obzirom na tezinu igrice. umesto da se bakcu s necim kao sto je npr. dota ili sc2 oni igraju lol :isuse:sve nekako uprosteno, nigde balansa, samo da dodje neki klinac da uzme najjaceg heroja i da ownuje redom. i one gluposti sa skinovima i ostalim sranjima je tek nc.
Mil@n Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 zato sto je igrica sranje. izmisljena za 14,15 godisnjake a dobila je takav publicitet koju uopste ne zasluzuje s obzirom na tezinu igrice. umesto da se bakcu s necim kao sto je npr. dota ili sc2 oni igraju lol :isuse:sve nekako uprosteno, nigde balansa, samo da dodje neki klinac da uzme najjaceg heroja i da ownuje redom. i one gluposti sa skinovima i ostalim sranjima je tek nc.Jbg, možemo sada da razglabamo, ali ovo što si rekaoa nema veze sa vezom. Skill je itekako potreban, znanje o igri, pratiti mapu, protivnika, svoje, gledati šta se dešava, brzo razmišljati, pobacati od spelova šta kad i kako treba, itd, itd. Drugim rečima - nije ni malo laka igra.Sa kecom DOTE nemoj please da poredimo, igrica je više user friendly jedno milijardu puta, optimizovana u svakom smislu da fercera kao sat, sa svakim potrebnim objašnjenjem o svemu na svakom koraku, carski. Što se skinova tiče, kada zavoliš nekog heroja i počneš sa njim da igraš češće, novi skin može da bude zabavan, ali sa obzirom da ne može da se kupi od para zarađenih u igri ja ga očigledno nikad neću imati.Da li uopšte treba da kažem da je igra free?
189- Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 sa kecom dote ne moze se uopste porediti, jer nije ni blizu doti. a dvojci da ni ne pricam. sta da ti kazem o skillu u lol gde kad sam prvi put seo i odigrao partiju lola bio medju najboljima. mislim stvarno igra je prelaka. mislim da kad bih igrao ozbiljnije mesec dana da bih bio na istom levelu kao i kod dote koju igram vec 6-7 godina...free jeste ali ako zelis kupovati skinove i razne gluposti onda moras da placas. uostalom i dota i dota2 su free pa nikom nista.
Mil@n Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 sa kecom dote ne moze se uopste porediti, jer nije ni blizu doti. a dvojci da ni ne pricam. sta da ti kazem o skillu u lol gde kad sam prvi put seo i odigrao partiju lola bio medju najboljima. mislim stvarno igra je prelaka. mislim da kad bih igrao ozbiljnije mesec dana da bih bio na istom levelu kao i kod dote koju igram vec 6-7 godina...free jeste ali ako zelis kupovati skinove i razne gluposti onda moras da placas. uostalom i dota i dota2 su free pa nikom nista.Ok onda mi reci:- prednosti dote?- gde ima dota 2 da se skine free da obradujem decu u igraonici? U full kompletnom izdanju sa on line podrškom?- prvi put si seo i bio među najboljima jer igraš dotu 6, 7 godina, igrice su praktično iste (konceptulano identične), suština je tu, ostalo skontaš za 3 partije. kako rastu leveli, tako te mečuje AI sa jačim igračima, dakle kasnije.Skinovi i ostale gluposti su za decu, apsolutno su nebitna za suštinu što je - igranje. Dakle, tebi koji nisi dete to nikako ne smeta.
Pokojni Ruxin Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Nemojte leba vam...imam u društvu i LOL-ovce i HON-ovce i WOW-ovce, još mi je samo falilo da me 1453. verzija jedne te iste priče sačeka i na forumu. <_< Vi multiplayeraši ste stvarno najgori, em bi mogli pričati 10 sati dnevno o svojoj igrici izbora (koja je toliko superiornija od svih ostalih igrica da je o tome i smešno pričati), em ste bolesno kompetitivni pa je 8 od tih 10 sati najklasičnije moguće merenje patke. Zato se mi normalni ljudi igramo u single-u, i jedina moguća konverzacija koju imam sa drugima o igrama je ''e obrnuo sam mass effect, ekstra je igra''. Nekad sam dodavao i ''treba da probaš, doneću ti ako hoćeš'', ali sam onda shvatio da je bolje da pljunem multiplayeraša u lice nego da pomislim da bi igrao nešto drugo osim svoje igre izbora, najsuperiornije igre u čitavom univerzumu. <_< (osim kad se kuka šta bi sve izmenili da su oni neka vlas', što takodje može da potraje ∞) Edited June 12, 2012 by bob loblaw
189- Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 rekao sam ti predost dota u samo jednoj reci - balans. toga nema ni blizu u lolu. toga su svesni svi koji igraju lol. nije to bas tako da sam bio bolji zato sto sam igrao ranije dotu. prvi put sam video heroje i nisam ni znao koji sta zna, kakve skillove i kakve iteme imaju i uopste sta ocekivati od njih. meni neverovanto smeta sto npr. mozes igrati sa 10-15 heroja i to je to. cekas nedelju dana do otkljucas novog i tako. e sad onaj koji ima boljeg heroja taj ce dominirati samo zato sto mu je heroj bolji, a ne zato sto skill odlucuje. svi moji drugari su do pre godinu dana redovno igrali dotu. poceli kao i ja pre mnogo godina i odjednom presli na lol jer je to lakse. njihove reci ne moje. ja bih svakako igrao lol da je skill vazniji. ne kazem ja da nema skilla u lol (pogotovo u cw), daleko od toga, samo nema kao npr. u doti. ako si igrao dotu ozbiljnije sigurno znas o cemu pricam.dota2 full ce izaci krajem ove godine ili pocetkom sledece.
Recommended Posts