Jump to content
IGNORED

Koji digitalni aparat da kupim...G9 ili....?

yolo

Recommended Posts

Posted

ma kakva tehnomanija, ovi su carevi i mislim da su najjeftiniji u Beogradu.

Posted

Ej, mnogo, mnogo hvala! Tako nesto sam trazio. Ove cene iz Tehnomanije su nevidjen lopovluk.

Posted

super :) ove iskreno preporucujem, mala radnja sa ozbiljnim ljudima

Posted

pa kada su Pančevci :D

ali su se preselili trajno pošto je pa premalo za taj posao :(

A i gazda je kaširao moju drugaricu tako da oprezno sa njima :lolol:

• 2 weeks later...
Posted

da li je neko krekovao panasonic gh2?

Posted

Idi na dizajnzona.com podforum "film i video" (mozda ces morati da se uclanis da bi videla sadrzaj)

Tamo hajdzejkuju GH2 svaki dan.

• 4 weeks later...
Posted

hvala :) ...dodjoh da postavim pitanje o blackmagic kad procitah tvoj odgovor i setih se da sam otisla tamo :)..odoh opet. merci

• 1 month later...
Posted

dakle, nakon shto se pozalih na aparat, tamo na hejtu (uhvatila ga kisha, temeljno), sad mi treba sovjet i brza preporuka shta da uzmem kao brzu zamenu, da se ne prebijem od kinte, a da pravi (relativno) pristojne slike, u skladu sa mojim nedvosmislenim amaterstvom? i da ne bude deci teshko da rukuju. priti pliz :)

Posted

Canon SX 160,170,180 koji god da je aktuelan, sasvim ok

Posted

nikon ili kanon u najnižem(ili onom do) cenovnom rangu

:)

Posted

na kraju se protegla u novce, sentimentalna na olympus. pao dakle olympus vh 510, a i to sto mi se nije ishlo na neko brdo po neki drugi, sto mi se kao isto svideo. shta ima unashe selo, to se kupuje <_<

u medjuvremenu pokisli aparat izasho iz pirincha skoro-kao-nov, i radi :o

dakle, sve :wub:, fala momci na savetovanju, ja opet petljala kako sam htela, tako mi i treba ^_^

• 5 weeks later...
Posted

Imam ponudu za neko telo D3000, ne baš u najsjajnijem stanju, blic "gubi kontakt", koja je realna cena? Takođe, na šta još obratiti pažnju. Takođe, koliko košta neka osnovna optika?

Posted (edited)

Oko 180 evra nov kit objektiv 18-55, 200 u radnjama a valjda 180 kod švercera na oglasima.

Ja prvo ne bih uzimao d3000 jer ima bulja CCD senzor, a cena....130 evra je apsolutni maksimum za telo u tom stanju i sa kvarom.

Edited by Грешни Василије
Posted

Tako sam i mislio, razmišljao sam da li bi avanzovao kada bih menjao, možda, moj mali wb750, koji takođe nema neki senzor ali ima zum i hd video koji trebaju tom ortaku a on ima ovo, što je u priči bilo vrhstra i sve, ali ispalo da je polomio objektiv a, kako rekoh, blic gubi kontakt. Nije to priča za mene. Hvala u svakom slučaju!