renne Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Kupi, neceš se pokajati. Plus nemaš ni jedan telefon sa takvim zumom Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) bacanje paravidi neki iz serije canon powershot, moj predlog a2500. za ono što gospodži treba, par desetina fotki na odmoru, i više nego odličan.2rennepa neće da slika belog medveda u lovuapropos zuma, jedan veliki fotograf je rekao da ukoliko fotografija ne valja, znači da fotograf nije bio dovoljno blizu ;)dok potpuni početnik dodje do nivoa foto-amatera proći će solidno vreme koje može da iskoristi istražujući motiv i kompoziciju, a za to mu ne treba ništa više što nude aparati iz ove(point&shot) klase. ako zagrize udicu biće vreme za nekakav dslr Edited March 21, 2014 by kud u maglu Simovicu Link to comment
Vapad Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Zar nije i sx160 tu negde cenom, manji optički zum ali manuelna podešavanja, dobar za nekoga ko hoće malo više da se zeza? Link to comment
JozoMujica Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Hvala svima na odgovorima. Biće ovaj L320. Kakva je razlika između SD i SDHX i SDXC kartica? Link to comment
Аврам Гојић Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) poredjao si ih od najsporijih ka najbrzima i najboljima kad je u pitanju R/W brzina i maksimalni teorijski kapacitet, samo srednja ti se zove SDHC. taj tip ti je i dovoljan. ako planirateda pravite video zapise, uzmi karticu klase 10. klasa oznacava sustained brzinu snimanja, niže klase seckaju pri HD zapisu. preporuka: bolje je uzeti više manjih kartica nego jednu veliku. češće ćete ih prazniti, smanjuje se mogućnost gubitka fotki usled kvara ili gubitka kartice. Edited March 21, 2014 by Marko M. Dabovic Link to comment
JozoMujica Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 SDHC, naravno. Hvala na savetima. Link to comment
Caligula Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Gledam pa mi se cini da je negde u rangu sa nikonovim d90. Tacno? Valjda su tu negde. offtopic, izvinjavam se: btw. ja svoj prodajem povoljno, garantujem ispravnost Link to comment
InvisibleLight Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 uuuu grip s dve baterije je kod kineza 45$ :P Link to comment
Caligula Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ovo je or'ginal -_- ... a i Fujica ide uz nj Link to comment
InvisibleLight Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Ovo je or'ginal -_- ... a i Fujica ide uz nj prosledicu drugaru, on bas trazi nesto tako sta kupujes, da pogadjam 6D? Edited March 27, 2014 by InvisibleLight Link to comment
Caligula Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Prosledi:) hvala, kazi covek od poverenja. 7D kupujem, nasao povoljno. Ne bih prodavao ovaj 50D (radi perfektno) ali mi je potreban HD video. Edited March 27, 2014 by Caligula Link to comment
InvisibleLight Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Prosledi:) hvala, kazi covek od poverenja. 7D kupujem, nasao povoljno. Ne bih prodavao ovaj 50D (radi perfektno) ali mi je potreban HD video. zato i kazem, mogu da garantujem za robu :) ehhhe, kul, ja imam fullhd video i aparat sad uglavnom koristim za video, al mi zelja fullframe i to bi bilo to, plafon mojih zelja. +stedikem. Link to comment
Caligula Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 ... isto. 5D markII mi je opcija ako ne uzmem 7D :) Link to comment
אַף אֶחָד Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Treba mi hitan savet. Prijatelj u Beogradu zeli da kupi aparat - pocetni DSLR ili neki skromniji mirrorless, u svakom slucaju malo ozbiljniju kameru. Kupuje to kao poklon. Inace nema pojma sa fotoaparatima, a i on i primaoc poklona su starija gospoda. Prvo sto mu je palo na pamet je da pogleda u Tehnomaniji, pa me je zamolio da izaberem nesto iz ponude tamo. Zamalo se nisam slogirao kad sam video cene. Canon D100 bez objektiva 800 jura?!? U mediamarktu je nesto ispod 500 sa sve objektivom 18-55 DCIII, a mediamarkt je relativno skup. Kapiram da niko iole obavesten ne kupuje kamere u Tehnomaniji. Dakle pitanje za vas - gde kupiti ozbiljniji aparat u Beogradu? Link to comment
kapetanm Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Jesi u tom mediamarketu siguran da si video 100 ili 1100? Link to comment
Recommended Posts