December 26, 2025Dec 26 U Max apotekama je snizenje apivite. Posto sam kupila vise artikala bez blama sam trazila testere. Napunila mi je kesu svega i svacega
January 8Jan 8 I meni je Apivita super, kupila sam u apoteci u Merkatoru pre 10ak godina slučajno nešto za lice i kad sam sledeći put došla u Bg nigde ih više nije bilo. Ali zato sam uvek posle kupovala kad bih se zatekla u Grčkoj. Za Kiko Milano nemam pojma, baš zato što mi se činilo da nema šta tu da se očekuje.
January 8Jan 8 36 minutes ago, Pixie said:I meni je Apivita super, kupila sam u apoteci u Merkatoru pre 10ak godina slučajno nešto za lice i kad sam sledeći put došla u Bg nigde ih više nije bilo. Ali zato sam uvek posle kupovala kad bih se zatekla u Grčkoj.Za Kiko Milano nemam pojma, baš zato što mi se činilo da nema šta tu da se očekuje. Ima puno bolje u istom cenovnom rangu. Tri razlicita artikla su mi uzorak. Poklon
January 9Jan 9 @Sandradjer potpuno se slažem za kiko. A kad smo kod promašaja, za artdeco imam listu Jedino što im je ok od ovoga što sam ja probala ispromašivala su lakovi. A kad smo kod lakova, sveti gral ako lakirate kod kuće:https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/seche-brzosuseci-zavrsni-sjaj
January 9Jan 9 36 minutes ago, Boksi said:@Sandradjer potpuno se slažem za kiko. A kad smo kod promašaja, za artdeco imam listu Jedino što im je ok od ovoga što sam ja probala ispromašivala su lakovi. A kad smo kod lakova, sveti gral ako lakirate kod kuće:https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/seche-brzosuseci-zavrsni-sjajArtdeco sam imala jednom samo maskaru i bila je ok.Najcesce posezem za Bourjois.Daj i neki dobar lak a da nije skup
January 9Jan 9 1 minute ago, Sandradjer said:Artdeco sam imala jednom samo maskaru i bila je ok.Najcesce posezem za Bourjois.Daj i neki dobar lak a da nije skupU Alexandru, njihovi lakovi su ok i Rimmel-ovi 60 seconds u Liliju i Dm-u.OPI su bili na akciji u BENU, ne znam da li su još uvek. Ili ih izbacuju iz ponude? Nešto mi je bilo sumnjivo.A u apoteci Prima su prastari OPI na rasprodaji. Ali ne fali im ništa, valjda Edited January 9Jan 9 by Boksi
January 9Jan 9 Ja po belom svetu kupujem Opi, Essi, Orly lakove...i proslo leto u Srbiji, kod prijateljice probam ovaj Golden Rose keratin lak za nokte - mom odusevljenju nije bilo kraja! Kupila 5 komada odmah:GR lak
January 11Jan 11 On 9. 1. 2026. at 22:17, destiny said:Ja po belom svetu kupujem Opi, Essi, Orly lakove...i proslo leto u Srbiji, kod prijateljice probam ovaj Golden Rose keratin lak za nokte - mom odusevljenju nije bilo kraja! Kupila 5 komada odmah:GR lakIma tih lakova koji su jeftini, kao ne bi ih nikad tipovao kao dobre, a budu super. Meni su super She, ima i neki ojačavač noktiju, kao podloga. Džabana u DM.
January 11Jan 11 Artdeco sam imala i jos uvek mi je u upotrebi baza za senke, neobicna je, jer je pakovana kao kremica. Ok je proizvod, mada bih probala i nesto novo. Sad vise vidjam baze koje su u pakovanju kao korektor, moguce da su redje teksture od ove koje imam. Ako neko ima preporuku za dobru bazu, a da nije preskupa, bila bih zahvalna Sad se setih, davno sam imala Artdeco senkice, jer su imali mono pakovanja i veliki izbor nijansi..mnogo pre popularnosti i dostupnosti vecih paleta.Tako da se povrsno znamo Artdeco i ja. Edited January 11Jan 11 by Stela
January 11Jan 11 @Stela raspitaću se kod ovih mojih žena koje koriste bazu.Podseti me da se moja bff pre 10+ godina klela u njihove senke. Kupovala ih na komad, refill varijanta. To nisam probala. A poslednji promašaj je bio, ne pretposlednji 😁 njihov mineralni puder u prahu.A za lakove, mislim da nema neke značajne razlike što se tiče postojanosti lakova različitih proizvodjača i cena kada se preko stavlja ovaj Seche Vite. Razlika koju uočavam je u trajanju samog laka: ovi skuplji se, bukvalno, ne menjaju posle godinu, dve. Jeftinije, uglavnom, možeš da baciš posle jedne sezone. I razlika u pigmentima/bojama. Te artdeco sam kupovala zbog zanimljivih nijansi (a dodatni plus je široka četkica koja olakšava nanošenje).EditJedna od lepših plavih, a nije skup:https://www.dm.rs/rimmel-london-lak-za-nokte-60-seconds-super-shine-p3614228081306.html Edited January 11Jan 11 by Boksi
January 11Jan 11 11 minutes ago, Boksi said:@Stela raspitaću se kod ovih mojih žena koje koriste bazu.Podseti me da se moja bff pre 10+ godina klela u njihove senke. Kupovala ih na komad, refill varijanta. To nisam probala. To su te senke na komad. Bile su pristojnog kvaliteta, sad ne znam kakve su. Prednost je sto si mogao da nadjes boju koja ti se dopadne, a nema je nigde drugde..onda kupis tu jednu, a ne paletu od deset nijansi, od kojih koristis tri... Sada sam skroz presla na palete, ali ih pazljivo biram. Zasebno jedino imam maslinastu Catrice sa sljokicama , takvu nijansu sam srela u jednoj paleti, ali su sve ostale beskorisne, pa sto da bacam pare.
January 11Jan 11 1 minute ago, Stela said:Zasebno jedino imam maslinastu Catrice sa sljokicama Hmm, I’m intrigued…Eee, ovo je odlično https://www.dm.rs/essence-extreme-shine-sjaj-za-usne-103-pretty-in-pink-p4059729302915.htmlJoš dve od mene:Nars rumenilo Orgasm Godinama koristim jedino to rumenilo i nemam nameru da menjam.Kiehl’s kozmetika definitvno nije za mene. Mada, ko ima tamne kolutove oko očiju kažu da je kremica sa avokadom vrlo dobra.Edit: izvinjavam se, u žurbi nabacah svašta Edited January 11Jan 11 by Boksi
January 11Jan 11 Nekada je alfa i omega prajmera za kapke bio Urban Decay, samo nije baš jeftin (ali ni nešto papren). S obzirom da ide jako malo, nije velik trošak. Držao je kao beton 😃