August 30, 2025Aug 30 @Svemir Zeka Zeko, dve mame tinejdžerki u mom okruženju su im uzimale p50 (ili p50w za osetljivu kožu) za bubuljice. Kad malo padnu temperature uveče pred spavanje malo na prst pa na bubuljicu. I bez sunčanja da se ne bi pojavile fleke. Kažu da pomaže. Bočica od 30ml je oko 3500, ali dugo traje.
August 30, 2025Aug 30 34 minutes ago, Boksi said:@Svemir Zeka Zeko, dve mame tinejdžerki u mom okruženju su im uzimale p50 (ili p50w za osetljivu kožu) za bubuljice. Kad malo padnu temperature uveče pred spavanje malo na prst pa na bubuljicu. I bez sunčanja da se ne bi pojavile fleke. Kažu da pomaže.Bočica od 30ml je oko 3500, ali dugo traje.Hvala ti nisam čula za ovo. Videćemo, probaćemo. @Mel ovo su mi preporučili, kažu super je
August 30, 2025Aug 30 19 minutes ago, Svemir Zeka said:@Boksi a gde se kupuje to?Najbolje u Strahinjića Bana 38 u kozmetičkom salonu Jasna. Ima na zvaničnom sajtu spisak svih salona u BG-u i sigurno ima neki koji ti je bliži, ali u ovom Jasna su dosad uvek imali ta mala pakovanja, a u drugim nekad ima nekad ne. Biologique Recherche
August 31, 2025Aug 31 kod mene samo pantenol,aloa vera gel i krema od nevena inace odlicna je Krauterhof neven krema
September 4, 2025Sep 4 umro je armani, red je da jos jednom pohvalim luminous silk korektor, na bgd aerodromu 39 e ako se poruci preko sajta, u jasminu 6 i po jebenih hiljada. 12,5 g naspram tipicnih 8.leba ne moram da jedem ali taj korektor moram da imam.doduse ja ni ne jedem leba al ajde. Edited September 4, 2025Sep 4 by morgana
September 4, 2025Sep 4 Leba je baš bezveze osim ako nije baš dobar, ali ako je baš dobar nema ništa bolje.
September 15, 2025Sep 15 Ugl., ispunila očekivanja i kupiću je opet. Clinique tonirana spf 50Pominjali smo Heliocare. Nešto su uradili sa formulom Nije ista krema kakva je bila prošle godine. Ovo nešto gušće i svetlije.On 28. 7. 2025. at 22:11, Lena said:Da prenesem ovo ovde...Kad je vitamin C u pitanju nedavno sam otkrila ovo:Sadrži kapsule sa derivatima vitamina C koje se nalaze u nekom gelu, što sprečava oksidaciju. Evo kako izgleda:Koristila tek nekoliko puta, pa ne mogu da pričam o nekim efektima, ali za sada fino deluje na koži.Evo i sastava:ippophae Rhamnoides Water, Glycerin, Aqua, Niacinamide, Methylpropanediol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycereth-26, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Arginine, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Olivate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sorbitan Olivate, Simethicone, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Parfum, Polyacrylate-13, Glycine Soja (Soybean) Oil, Disodium EDTA, Polyisobutene, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Glyceryl Stearate, Gluconolactone, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Hydrogenated Lecithin, Bixa Orellana Seed Oil, Polyglyceryl-10 Stearate, Alpha-Arbutin, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pentylene Glycol, Ferulic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Glucoside, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Bisabolol, Ascorbic Acid, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pyridoxine, Ubiquinone, Biotin, Folic Acid, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Propyl Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Cyanocobalamin, Thiamine HCl, Riboflavin, Linoleic Acid, Beta-Carotene, Rutin, Hydroxycinnamic AcidUzela u avgustu po tvojoj preporuci :) Skoro počela da koristim. Ne primećujem nešto vele, ali mi je sam ritual fenomenalan i baš mi prija kad je nanesem. Hvala!
September 23, 2025Sep 23 @Svemir Zeka a i ostalista da uzmem protiv fleka? nekad davno sam imala eucerin ali pojma nemam sta je sada najefikasnije (a da ne zrtvujem bubreg radi lica)iz cistog zadovoljstva sam povecala vrijeme na suncu, dva dana i bez spf-a jer sam imala neku koznu reakciju. bilo je lijepo dok je trajalo ali tret je kozu ucinio osjetljivijom (iako ga nisam koristila tih danani nesto prije) i sad na jagodicama imam razglednicu s juga.
September 23, 2025Sep 23 2 minutes ago, morgana said:@Svemir Zeka a i ostalista da uzmem protiv fleka? nekad davno sam imala eucerin ali pojma nemam sta je sada najefikasnije (a da ne zrtvujem bubreg radi lica)iz cistog zadovoljstva sam povecala vrijeme na suncu, dva dana i bez spf-a jer sam imala neku koznu reakciju. bilo je lijepo dok je trajalo ali tret je kozu ucinio osjetljivijom (iako ga nisam koristila tih danani nesto prije) i sad na jagodicama imam razglednicu s juga.Meni je Eucerin super pomogao. Nisam ga bila ni potrošila. Nego sam ove godine rešila da gajim pege/fleke na licu, pa nisam stavljala 😁
September 23, 2025Sep 23 Just now, Svemir Zeka said:Meni je Eucerin super pomogao. Nisam ga bila ni potrošila. Nego sam ove godine rešila da gajim pege/fleke na licu, pa nisam stavljala 😁tenks! koji konkretno proizvod? krema ili serum ili nesto trece? imam ja tako niz navodnih problema koje necu da rjesavam jer necu. npr shvatila sam koliko mrzim da cupam obrve.
September 23, 2025Sep 23 48 minutes ago, morgana said:tenks!koji konkretno proizvod? krema ili serum ili nesto trece?imam ja tako niz navodnih problema koje necu da rjesavam jer necu. npr shvatila sam koliko mrzim da cupam obrve.Eucerin anti-pigment korektorZove se korektor, ali nije onaj standardni korektor, tj. providno je 😊
September 23, 2025Sep 23 13 minutes ago, Svemir Zeka said:Eucerin anti-pigment korektorZove se korektor, ali nije onaj standardni korektor, tj. providno je 😊hvala, kupujem ga
September 23, 2025Sep 23 25 minutes ago, Svemir Zeka said:Eucerin anti-pigment korektorZove se korektor, ali nije onaj standardni korektor, tj. providno je 😊I od mene jedan tenksic. Koliko cesto si ga nanosila, jel smao preko pigmentacije, i koliko dok si videla efekte?Tell me all, kupila sam toliko nekih brckalica da vise ne mogu da ispratim jel radi neka od njih nesto...
September 23, 2025Sep 23 54 minutes ago, Mel said:I od mene jedan tenksic. Koliko cesto si ga nanosila, jel smao preko pigmentacije, i koliko dok si videla efekte?Tell me all, kupila sam toliko nekih brckalica da vise ne mogu da ispratim jel radi neka od njih nesto...Par nedelja samo, iznad usta (ono što zovem brkovi). Skroz se skinulo🙂