February 11Feb 11 24 minutes ago, Valk said:In other news, naručila sam Wellbe kolagen, pakovanje od 200 kom, po pola sa sestrom (to je najisplativija opcija).Imam gomilu preporuka da je najbolji a i jedini koji valjda nema ukus rastvorenog gipsa.Ja mogu da ti potvrdim da je ukus ok
February 11Feb 11 3 hours ago, morgana said:lanolinU čemu ima toga? Joj, mene je taj lanolin spasao kad sam se porađala. Skontala sam da je doslovno čarobni gel.
February 11Feb 11 10 minutes ago, Pixisis said:Ne može, tako kažu. Velik molekul.Valjda nema efekta u kremama, a ima ako se pije? @destiny
February 11Feb 11 Just now, Svemir Zeka said:U čemu ima toga? Joj, mene je taj lanolin spasao kad sam se porađala. Skontala sam da je doslovno čarobni gel.Lanolin je masnoća sa ovčijeg runa i miriše na ovce .Fenomenalno nešto.Maska od lanolina i soka šargarepe (samo nije lako to pomešati ) izuva.To pred neku svadbu i slKoža izgleda zategnuto, zdravije, ma čudo jedno. Edited February 11Feb 11 by duda
February 11Feb 11 @Svemir Zeka u dosta masti i stikova za usne u nekoj mjeri, a ako ti bas odgovara probaj lanolips, ima ga u sephori, hvaljen je.dr hauschka je mozda povoljniji, i on vazi za dobar ali meni pravi problem. Edited February 11Feb 11 by morgana
February 11Feb 11 A čemu nam to služi, kolagen, ima li veze s kostima ili samo koža ja sam se nešto istripovala da ću dostarim ubrzo i da će kosti krenuti da mi se sjebavaju. Jel mi strah racionalan ili ne?
February 11Feb 11 1 minute ago, duda said:Lanolin je masnoća sa ovčijeg runa i miriše na ovce .Fenomenalno nešto.Maska od lanolina i soja šargarepe (samo nije lako to pomešati ) izuva.To pred neku svadbu i slKoža izgleda zategnuto, zdravije, ma čudo jedno.1 minute ago, morgana said:@Svemir Zeka u dosta masti i stikova za usne u nekoj mjeri, a ako ti bas odgovara probaj lanolips, ima ga u sephori, hvaljen je.dr hauschka je mozda povoljniji, i on vazi za dobar ali meni pravi problem.Ja sam to mazala, dizvinete, na sise odmah po porođajima. U roku od dva sata zaleči rane kao da ih nikad nije bilo. Neverovatno nešto. Hvala na preporukama!
February 11Feb 11 1 minute ago, Svemir Zeka said:A čemu nam to služi, kolagen, ima li veze s kostima ili samo koža ja sam se nešto istripovala da ću dostarim ubrzo i da će kosti krenuti da mi se sjebavaju. Jel mi strah racionalan ili ne?Za kosti ti ne treba kolagen, on je za hrskavicu.Za kosti K2D3 je zakon.
February 11Feb 11 Just now, Svemir Zeka said:A čemu nam to služi, kolagen, ima li veze s kostima ili samo koža ja sam se nešto istripovala da ću dostarim ubrzo i da će kosti krenuti da mi se sjebavaju. Jel mi strah racionalan ili ne?Ima i sa zglobovima i sa kožom, samo što nije isti tip kolagena. Ja sad neki suplement za zglobove uzimam i to je kolagen tipa II.
February 11Feb 11 21 minutes ago, duda said:Da li sam ja utripovala ili sam negde pročitala da naš organizam uopšte ne može da iskoristi taj kolagen koji unosimo, tj sam ga stvara ili ne.@Valk , @pt 2.0 ???Ja sam pitala brata farmaceuta o kolagenu, zbog kolena pre svega, rekao mi je da ima smisla piti ove neke što su hidrolizovani proteini.I treba da se uzima tri meseca pa se pravi pauza.Svakako imam iskustva drugih, žene razne kažu da ima efekta. Kud sve Turkinje tu i mala Fata-Valk.
February 11Feb 11 E pa to za zglobove za šatro jačanje hrskavice (i sama imam problem sa kolenima) sam čula više puta da je to šarena laža.Za kožu, ne znam.
February 11Feb 11 Dobro, da znam. Čitam kojekuda da u ovim godinama treba da se dofilujem nečim za kosti, jer će početi da propadaju, pa sam malo opsednuta
February 11Feb 11 Just now, duda said:E pa to za zglobove za šatro jačanje hrskavice (i sama imam problem sa kolenima) sam čula više puta da je to šarena laža.Dudo, nemoj to da mi radiš sad